Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Flinke loonsverhoging van 8,38 procent voor 89.000 ggz-medewerkers

Toegevoegd op 09-07-2019

Zo'n 89.000 medewerkers in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) krijgen de komende 2,5 jaar een structurele loonsverhoging van 8,38 procent en een eenmalige uitkering van 500 euro, meldt vakbond FNV. Daarmee gaat een gemiddelde ggz-medewerker er de komende 2,5 jaar 9,6 procent op vooruit.

FNV-onderhandelaar Elise Merlijn spreekt van een mooi akkoord. "De waardering voor de werknemers komt tot uitdrukking in de loonsverhoging, de opleidingsmogelijkheden en de afspraken over het werken onder zware omstandigheden."

Naast de loonstijgingen is voor verplegend en verzorgend personeel op afdelingen met een zeer intensieve verzorgingsgraad afgesproken dat zij recht hebben op zestien uur extra herstelverlof.

Daarnaast gelden de bestaande afspraken rondom bereikbaarheid-, aanwezigheid- en consignatiediensten nu ook voor 57-jarigen en ouderen voor het verrichten van slaapdiensten.

Lees verder op NU.nl

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank