CV's van Werkzoekenden met Meer dan 10 jaar ervaring


Hieronder vindt u alle werkzoekenden in Medische met Meer dan 10 jaar ervaring die ingeschreven staan op MedischeVacaturebank.nl.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

    Laatste update CV: Eergisteren
    Plaats: Papendrecht, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Leer-werk overeenkomst

     Ik werk al 13 jaar in een gehandicapten instelling als mmz-vig niveau 3 begeleider. Na 13 jaar dit gedaan te hebben is het tijd voor iets nieuws...Het maakt niet veel uit wat het is al maakt het me enthousiast ben ik al heel blij en zin om deze uitdaging aan te gaan. Ik ben bereid om te leren, cursussen te volgen, ben flexibel, leergierig,harde werkster,denkt ik oplossingen.  Bekijk het complete CV

  • Op leeftijd maar toch niet afgeschreven!

    Laatste update CV: 28-03-2020
    Plaats: Elst gld, Gelderland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

    Betrouwbaar, accuraat, discreet, collegiaal met een gezonde dosis humor. Ik heb ervaring als backoffice medewerker in de verzekeringsbranche en ben momenteel 24 uur per week werkzaam op kantoor bij een kinderopvangorganisatie. Bekijk het complete CV

  • Gynaecoloog gepromoveerd, met goede organisatorische skills.

    Laatste update CV: 24-03-2020
    Plaats: Hilversum, Noord-Holland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Freelance, Thuiswerk, Bijbaan

    Ik ben sinds eind januari 2020 gynaecoloog en voor de maand juni 2020 nog opzoek naar invulling. Bij voorkeur iets organisatorisch ihkv een project. Bekijk het complete CV

  • Een zelfstandig uit te voeren baan.

    Laatste update CV: 23-03-2020
    Plaats: Hekelingen, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Ruim 13 jaar ervaring op een zorgadministratie van een ziekenhuis. In 2005 medisch codeur diploma behaald bij Prismant te Utrecht. Nog een aantal jaren thuis werk gedaan als medisch codeur voor verschillende ziekenhuizen in het land.  Bekijk het complete CV

  • Een baan om van te houden

    Laatste update CV: 15-03-2020
    Plaats: Nijmegen, Gelderland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Ik ben iemand die sociaal is. De dienstverlening naar de cliënt vind ik belangrijk. Klantgerichtheid en een respectvolle houding zijn daarbij voor mij belangrijke uitgangspunten. Ben zowel in staat om zelfstandig als in teamverband te werken. Bekijk het complete CV

  • Veelzijdige leergierige duizendpoot op zoek naar een nieuwe uitdaging

    Laatste update CV: 07-03-2020
    Plaats: Bergen op zoom, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

    Ik ben een echte duizendpoot die uitdagingen niet uit de weg gaat, maar ze graag met beide handen aanpakt. Problemen zijn voor mij “uitdagingen”, waarbij het fijn is als dit met goed resultaat wordt afgesloten. Ik ben rustig van aard, maar wel leergierig en enthousiast. Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Bekijk het complete CV

  • KNF laborante 16 u/w

    Laatste update CV: 07-03-2020
    Plaats: Bergen lb, Limburg
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

    ervaren KNF-laborante, ben op zoek naar functie voor max 16 u/w (bij voorkeur in twee dagen) in de omgeving van Noord-Limburg.  Bekijk het complete CV

  • Ervaren receptioniste/archivaris/administratief medewerker

    Laatste update CV: 05-03-2020
    Plaats: Oosterhout gld, Gelderland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

    Ik ben al heel wat jaren actief op de arbeidsmarkt en heb in die tijd veel ervaring opgebouwd. Integriteit en loyaliteit zijn voor mij heel belangrijk net als humor en een leuk gesprek. Ik vind het fijn om mensen te helpen en ben een echte teamplayer maar kan ook prima zelfstandig werken. Verder pik ik dingen snel op en weet goed te anticiperen op onverwachte situaties. Het liefst werk ik (fulltime) als... Bekijk het complete CV

  • Mensenmens, puur, eerlijk en authentiek, doener

    Laatste update CV: 24-02-2020
    Plaats: Veenendaal, Utrecht
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Vrijwilliger

     KWALITEITEN & TALENTEN Positivisme Oog voor details Rode draad/ Grote geheel zien Inlevingsvermogen/Empathisch Leergierig communicatief Creatief Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid Saamhorigheid/ Mensenmens Bekijk het complete CV

  • Enfermera,al cuidado del paciente con calidad, profesionalismo y calidez.

    Laatste update CV: 12-02-2020
    Plaats: Buitenland, Buitenland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract

     Mi carrera como profesional de salud es muy importante para mí, ya que brindo lo mejor de mi, cuidados a los pacientes, los cuales son mi motivación para servir. Presto un servicio con mucha calidad humana y mucho profesionalismo. Bekijk het complete CV

  • Ict helpdeskmedewerker

    Laatste update CV: 10-02-2020
    Plaats: Groningen, Groningen
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Zoek werk in de automatisering, veel ervaring met helpdesk, eerst als medewerker en later als coach bij faculteit Economie Hogeschool Groningen. Tevens 1 jaar ervaring als Applicatiebeheerder voor alle faculteiten. Bekijk het complete CV

  • Werken als klanten service medewerker binnen de zorg.

    Laatste update CV: 06-02-2020
    Plaats: Nijmegen, Gelderland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Graag adviseer ik cliënten in hun vraag. Het sociale aspect,het  doel om zo goed mogelijk te helpen, geven mij voldoening die ik uit werk wil halen. Bekijk het complete CV

  • Verleegkundige met meer dan 10 jaar ervaring in ziekenhuis en wijkzorg

    Laatste update CV: 05-02-2020
    Plaats: Alphen aan den rijn, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Freelance

     Verpleegkundige sinds 2002 en sindsdien met veel plezier in het ziekenhuis en daarna in de wijkzorg gewerkt. Nu op zoek naar een flexibele baan in de zorg Bekijk het complete CV

  • Ervaren doktersassistente per direkt beschikbaar

    Laatste update CV: 28-01-2020
    Plaats: Franeker, Friesland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

    ervaren doktersassistente met jarenlange ervaring gewerkt met verschillende HIS programma's  1 maand bloedprikken poli ziekenhuis vriendelijk accuraat behulpzaam wil nog graag werken Bekijk het complete CV

  • Verpleegkundige op zoek naar nieuwe uitdaging!

    Laatste update CV: 27-01-2020
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    Als verpleegkundige ben ik op zoek aan een functie in een coachende/adviserende/coordinerende rol.  2018 - 2019 Verpleegkundig consulente en coordinator bij ApotheekZorg 2015 - 2018 Verpleegkundige consulente bij Tena Consult. 2011 - 2015 Verpleegkundige bij Medizorg 2009 - 2010 Algemeen verpleegkundige verpleegafdeling MDL en nefrologie UMC Utrecht 2008-2009 Verpleegkundige bij CAPITA onderzoek Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank