Vrouw met veel ervaring zoekt nieuwe uitdaging

CV gegevens

  • Plaats: Franeker
  • Laatste update CV: 14-01-2020
  • Branche: Ondersteunend, Adviseur, Centralist, Overig
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 33 (21-09-1986)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

mbo v

Gewenste functie

begeleider, teamleider, zorgcoordinator, stage docent, praktijkbegeleider.

Persoonlijke motivatie

 Vrouw , 33 jaar,  zoekt nieuwe uitdaging. 

Ow wat heb ik zin een nieuwe uitdaging. 
Na elf jaar zikenhuiservaring en aan het bed staan zou ik graag iets anders willen. 
Een baan met regelmaat, 
op een andere manier zorgen voor mensen, 
niet meer aan het bed staan maar op een andere manier blij worden van je werk, 
eigenlijk sta ik open voor veel nieuwe dingen. 
Benader my gerust en misschien kunnen we eens van gedachten wisselen


Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging!

    Laatste update CV: Eergisteren
    Plaats: Papendrecht, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Leer-werk overeenkomst

     Ik werk al 13 jaar in een gehandicapten instelling als mmz-vig niveau 3 begeleider. Na 13 jaar dit gedaan te hebben is het tijd voor iets nieuws...Het maakt niet veel uit wat het is al maakt het me enthousiast ben ik al heel blij en zin om deze uitdaging aan te gaan. Ik ben bereid om te leren, cursussen te volgen, ben flexibel, leergierig,harde werkster,denkt ik oplossingen.  Bekijk het complete CV

  • Een medisch, administratief assistent met accurate en collegiale eigenschappen.

    Laatste update CV: 30-03-2020
    Plaats: Breda, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Bijbaan, Leer-werk overeenkomst, Tijdelijk contract, Vast contract

    Mijn opgedane ervaring is erg divers, waardoor ik breed inzetbaar ben. Na mijn laatstgenoten ervaring in de farmaceutica, is mijn interesse gewekt in de medische administratie. Moeilijkheden en problemen zie ik als een uitdaging. Bekijk het complete CV

  • Maatschappelijk werker

    Laatste update CV: 28-03-2020
    Plaats: Heerhugowaard, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    Ik ben een ervaren pedagogisch (zorg)medewerker. Na een jarenlange uitstap naar de kinderopvang wil ik terug naar waar mijn hart ligt; het social work. Ik ben een kritisch professional met relativeringsvermogen en goede rapportage vaardigheden. Tevens een meedenkend coach die blij wordt van iedere stap vooruit en nieuwe inzichten. Bekijk het complete CV

  • Op leeftijd maar toch niet afgeschreven!

    Laatste update CV: 28-03-2020
    Plaats: Elst Gld, Gelderland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

    Betrouwbaar, accuraat, discreet, collegiaal met een gezonde dosis humor. Ik heb ervaring als backoffice medewerker in de verzekeringsbranche en ben momenteel 24 uur per week werkzaam op kantoor bij een kinderopvangorganisatie. Bekijk het complete CV

  • Gynaecoloog gepromoveerd, met goede organisatorische skills.

    Laatste update CV: 24-03-2020
    Plaats: Hilversum, Noord-Holland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Freelance, Thuiswerk, Bijbaan

    Ik ben sinds eind januari 2020 gynaecoloog en voor de maand juni 2020 nog opzoek naar invulling. Bij voorkeur iets organisatorisch ihkv een project. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank