(bedrijfs)maatschappelijk werker met 13 jaar ervaring zoekt een parttime baan

CV gegevens

 • Plaats: Arnhem
 • Laatste update CV: 08-12-2019
 • Branche: Specialist, Ondersteunend, Helpende, Overig
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 35 (24-04-1984)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Post HBO Maatschappelijk Werk

Gewenste functie

(Bedrijfs)maatschappelijk werker

Persoonlijke motivatie

 Joanne heeft in haar loopbaan aaneengesloten voor drie werkgevers gewerkt als (bedrijfs)maatschappelijk werker. Voor haar laatste werkgever heeft zij zich middels een opleiding gespecialiseerd tot bedrijfsmaatschappelijk werker.

De kwaliteiten van Joanne komen optimaal tot hun recht wanneer zij de ruimte en het vertrouwen krijgt om haar functie te bekleden. Haar missie in haar werk is het zelfreflectief vermogen van haar gesprekspartner te stimuleren en door middel van bewustwording het inzicht van de ander in zichzelf te vergroten.

Haar eigen persoonlijke ontwikkeling staat voor haar centraal. Door zich bewust te zijn van haar eigen karakter en wat zij hiervan meeneemt naar een ander, kan zij op een functionele en professionele wijze analyseren en interventies plegen. Vanuit deze uitgangspositie kan zij tevens op een doortastende, eerlijke wijze en recht door zee aan de slag met haar gesprekspartner, waarin zij open minded en taboe brekend wil werken. Ieder mens heeft een eigen vorm en karakter.

Joanne is qua perceptie kinesthetisch en visualistisch van aard. Ze is een snelle, logische denker en heeft oog voor detail. Dit stelt haar in staat om in het uitvoeren en organiseren doeltreffend en efficiënt te werk te gaan.

In februari 2019 heeft zij bewust de keuze gemaakt om een pauze in te lassen in haar professionele loopbaan. Een bewuste keuze, waardoor zij tijd, ruimte en energie had om zich voor te bereiden op een nieuwe baan: Moederschap. In haar ogen net zo valide als iedere andere baan.

De ervaringen die zij tot nu toe heeft opgedaan op zowel persoonlijk als professioneel vlak, geven haar de wil en het vertrouwen om een start te maken als ZZP'er. Zij gelooft erin dat het afwijken van het bekende, vertrouwde pad tot mooie, nieuwe paden kan leiden in haar leven. Hoe moeilijk dat soms ook kan zijn.
Wild Trail is daarom de naam van haar prille onderneming.

Joanne is lid van de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk en geregistereerd als BMW' er bij het Registerplein.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Maatschappelijk werker

  Laatste update CV: Gisteren
  Plaats: Heerhugowaard, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben een ervaren pedagogisch (zorg)medewerker. Na een jarenlange uitstap naar de kinderopvang wil ik terug naar waar mijn hart ligt; het social work. Ik ben een kritisch professional met relativeringsvermogen en goede rapportage vaardigheden. Tevens een meedenkend coach die blij wordt van iedere stap vooruit en nieuwe inzichten. Bekijk het complete CV

 • Op leeftijd maar toch niet afgeschreven!

  Laatste update CV: Gisteren
  Plaats: Elst Gld, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

  Betrouwbaar, accuraat, discreet, collegiaal met een gezonde dosis humor. Ik heb ervaring als backoffice medewerker in de verzekeringsbranche en ben momenteel 24 uur per week werkzaam op kantoor bij een kinderopvangorganisatie. Bekijk het complete CV

 • Gynaecoloog gepromoveerd, met goede organisatorische skills.

  Laatste update CV: 24-03-2020
  Plaats: Hilversum, Noord-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Freelance, Thuiswerk, Bijbaan

  Ik ben sinds eind januari 2020 gynaecoloog en voor de maand juni 2020 nog opzoek naar invulling. Bij voorkeur iets organisatorisch ihkv een project. Bekijk het complete CV

 • Een zelfstandig uit te voeren baan.

  Laatste update CV: 23-03-2020
  Plaats: Hekelingen, Zuid-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

   Ruim 13 jaar ervaring op een zorgadministratie van een ziekenhuis. In 2005 medisch codeur diploma behaald bij Prismant te Utrecht. Nog een aantal jaren thuis werk gedaan als medisch codeur voor verschillende ziekenhuizen in het land.  Bekijk het complete CV

 • Gemotiveerde kandidaat zoek nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 16-03-2020
  Plaats: Tilburg, Noord-Brabant
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst

  Ik ben zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan in een nieuwe uitdagende functie, waarin ik mijn kwaliteiten en ervaringen goed kan benutten om zo het uiteindeljke doel te behalen. Het werken in de zorg heeft mijn grote aandacht. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank