(bedrijfs)maatschappelijk werker met 13 jaar ervaring zoekt een parttime baan

CV gegevens

 • Plaats: Arnhem
 • Laatste update CV: 08-12-2019
 • Branche: Specialist, Ondersteunend, Helpende, Overig
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 35 (24-04-1984)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Post HBO Maatschappelijk Werk

Gewenste functie

(Bedrijfs)maatschappelijk werker

Persoonlijke motivatie

 Joanne heeft in haar loopbaan aaneengesloten voor drie werkgevers gewerkt als (bedrijfs)maatschappelijk werker. Voor haar laatste werkgever heeft zij zich middels een opleiding gespecialiseerd tot bedrijfsmaatschappelijk werker.

De kwaliteiten van Joanne komen optimaal tot hun recht wanneer zij de ruimte en het vertrouwen krijgt om haar functie te bekleden. Haar missie in haar werk is het zelfreflectief vermogen van haar gesprekspartner te stimuleren en door middel van bewustwording het inzicht van de ander in zichzelf te vergroten.

Haar eigen persoonlijke ontwikkeling staat voor haar centraal. Door zich bewust te zijn van haar eigen karakter en wat zij hiervan meeneemt naar een ander, kan zij op een functionele en professionele wijze analyseren en interventies plegen. Vanuit deze uitgangspositie kan zij tevens op een doortastende, eerlijke wijze en recht door zee aan de slag met haar gesprekspartner, waarin zij open minded en taboe brekend wil werken. Ieder mens heeft een eigen vorm en karakter.

Joanne is qua perceptie kinesthetisch en visualistisch van aard. Ze is een snelle, logische denker en heeft oog voor detail. Dit stelt haar in staat om in het uitvoeren en organiseren doeltreffend en efficiënt te werk te gaan.

In februari 2019 heeft zij bewust de keuze gemaakt om een pauze in te lassen in haar professionele loopbaan. Een bewuste keuze, waardoor zij tijd, ruimte en energie had om zich voor te bereiden op een nieuwe baan: Moederschap. In haar ogen net zo valide als iedere andere baan.

De ervaringen die zij tot nu toe heeft opgedaan op zowel persoonlijk als professioneel vlak, geven haar de wil en het vertrouwen om een start te maken als ZZP'er. Zij gelooft erin dat het afwijken van het bekende, vertrouwde pad tot mooie, nieuwe paden kan leiden in haar leven. Hoe moeilijk dat soms ook kan zijn.
Wild Trail is daarom de naam van haar prille onderneming.

Joanne is lid van de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk en geregistereerd als BMW' er bij het Registerplein.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Ik zoek een administratieve functie op medisch gebied

  Laatste update CV: Vandaag
  Plaats: Wolfheze, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben een loyale, betrouwbare, flexibele en gemotiveerde administratieve kracht. Ik ben punctueel en sterk gericht op mijn verantwoordelijkheden. Mijn inzet is om altijd mijn en of gezamenlijke doelstellingen te halen. Ik ben gemakkelijk in de omgang met mensen en een rustig persoon. Ik ga correct om met gevoelige zaken en kom na wat afgesproken. Bekijk het complete CV

 • Vrouw met veel ervaring zoekt nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 14-01-2020
  Plaats: Franeker, Friesland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

   Vrouw , 33 jaar,  zoekt nieuwe uitdaging.  Ow wat heb ik zin een nieuwe uitdaging.  Na elf jaar zikenhuiservaring en aan het bed staan zou ik graag iets anders willen.  Een baan met regelmaat,  op een andere manier zorgen voor mensen,  niet meer aan het bed staan maar op een andere manier blij worden van je werk,  eigenlijk sta ik open voor veel nieuwe dingen. ... Bekijk het complete CV

 • Paramedicus zoekt tijdelijk werk als medisch assistent/medewerker bloedafname

  Laatste update CV: 12-12-2019
  Plaats: Hilversum, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract

  Omdat ik me vanaf maart ga omscholen van anesthesiemedewerker tot verpleegkundige, zoek ik nu een tijdelijke baan als medewerker bloedafname op uitzendbasis, medisch assistent of assistent functieonderzoek. Bekijk het complete CV

 • Uitdaging in medische sector.

  Laatste update CV: 09-12-2019
  Plaats: Den Bosch, Noord-Brabant
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  In verband met mijn verhuizing in november van Goes naar 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in de medische sector. Door mijn huidige functie in een privé kliniek als rechterhand van de medisch directeur waarbij ik veel contact heb met cliënten en hun zorgverzekeraars, zie ik tevens met al mijn overige (medische) ervaring als o.a. zelfstandig ondernemer en verpleegkundig directie... Bekijk het complete CV

 • Gemotiveerde administratief medewerkster

  Laatste update CV: 09-12-2019
  Plaats: Enschede, Overijssel
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Thuiswerk, Leer-werk overeenkomst

  Ik ben een proactieve harde werker en draag op een serieuze, maar enthousiaste manier zorg voor mijn taken en verantwoordelijkheden. Ik ben ordelijk, doelgericht, punctueel en zelfstandig. Daarnaast beschik ik over goede communicatieve vaardigheden en leer ik snel om bredere inzetbaarheid te ontwikkelen. Nieuwe software maak ik mij snel eigen. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank