Een motiverdende en active verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging

CV gegevens

 • Plaats: Buitenland
 • Laatste update CV: 17-02-2019
 • Branche: Verpleegkundige, Ondersteunend, Administratief, Sociaal Pedagogisch Werker, Overig
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst, Tijdelijk contract, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 41 (10-03-1978)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

In service opleiding A-verpleegkundige, MGZ-verpleegkundige

Gewenste functie

Maatschappelijk gezondheidszorg verpleegkundige, jeugd verpleegkundige, verpleegkundige

Persoonlijke motivatie

Een +/-18 jarige ervaren zuigeling/peuters consultatie verpleegkundige bij het het Wit Gele Kruis Aruba. Naast de consultatie bureau ben ik bevoegd om de neonatale gehoor screening te testen.  Naast mijn vaste baan begon ik in 2015 als oproepkracht op de kraam/verlos afdeling van het Dr. Horacio Oduber Hospital Aruba te werken. 

Mijn droom is om vanuit Aruba naar Nederland te emigreren.
Ben op zoek in de gezondheidszorg in Nederland waar ik mijn talenten en teamgeest een waarde kan geven. Het land en voor de toekomst die ik wil doorbrengen in Nederland.
Mijn opleidingen en ervaringen hebben me op Aruba een zeer goede baan opgeleverd maar jammer genoeg na het behalen van mijn Maatschappelijke gezondheidszorg diploma in 2017 zijn er momenteel geen groei mogelijkheden.
Nederland heeft mij heel veel te bieden en in ruil heb ik mijn volledige inzet, passie, en vaardigheden te bieden. Ik heb besloten dat ik Aruba achter mij wil laten en mij permanent wil vestigen in Nederland.
Nederland heeft me verleid met haar afwisselde weer, geweldige cultuur en de mogelijkheid om door te groeien in het vak van de gezondheidszorg.
Ik kan mijn toekomstbeeld echter niet verwezenlijken zonder een betaalde baan waarbij ik iets met mijn kwaliteiten kan doen. Ik hoop dat uw organisatie de kans ziet om gebruik te maken van de mogelijkheden die ik bied, zodat ik mijn wensen voor een nieuw hoofdstuk in Nederland kan vervullen.
Ik ben me er heel erg van bewust dat Nederland en Aruba niet naast elkaar liggen. Ik hoop dat u daarom inziet hoe serieus ik ben als ik zeg dat ik zonder twijfel naar Nederland wil komen om me verder te ontplooien.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Klantgerichte ervaren assistent medisch adviseur met charisma.

  Laatste update CV: 19-03-2019
  Plaats: Arnhem, Gelderland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  Met mij haalt u een ervaren, breed geschoolde, loyale, empathische en ervaren assisstent medisch adviseur binnen. Ruime ervaring heb ik opgedaan binnen het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen als zelfstandig werkend assistent medisch adviseur. Binnen de organisatie was ik verantwoordelijk voor het binnen opgesteld protocol te beoordelen van de rijgeschiktheid en rijvaardigheid (onderzoeken in het kader van... Bekijk het complete CV

 • Communicatieadviseur patientvoorlichting

  Laatste update CV: 18-03-2019
  Plaats: Houten, Utrecht
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract

  In mijn laatste functie werkzaam als programmamedewerker voor de bevolkingsonderzoeken borstkanker, darmkanker en baarmoederhalskanker en het Nationaal Programma Grieppreventie, met name op het gebied van communicatie en deskundigheidsbevordering. Onder meer secretaris van betreffende werkgroepen voor afstemming met de (uitvoerende) screeningsorganisaties, betrokken medische beroepsverenigingen (o.a. NVVR, NHG,... Bekijk het complete CV

 • Ervaren ambtelijk secretaris, hr medewerker, teamleider

  Laatste update CV: 12-03-2019
  Plaats: Borculo, Gelderland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

   ik ben een loyale en gemotiveerde teamspeler met veel kennis van en ervaring met het werken in o.a. de GGZ. Momenteel ben ik bedrijfsleider bij een sportorganisatie maar mijn hart gaat toch (weer) uit naar het werken in de zorg. HBO Personeel en Arbeid Diverse management opleidingen Bedrijfsleider sportcomplex Ambtelijk secretaris Medewerker Ontwikkeling en Advies Medewerker HRM Teamleider productie Bekijk het complete CV

 • Human Resource Management and Social Work Professional

  Laatste update CV: 12-03-2019
  Plaats: Eindhoven, Noord-Brabant
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Thuiswerk, Leer-werk overeenkomst, Bijbaan

   Dear Sir / Madam, I submit my candidature for any relevant post matching with my profile in your esteemed organization. I will shortly relocate to Eindhoven in May, 2019. I have earned a Masters degree in Social Work, PG Diploma in Human Resource Management, Bachelors degree in Business Administration and PG Diploma in Computer Applications. I am competent across the spectrum of various job roles... Bekijk het complete CV

 • Planner thuiszorg met passie voor mensen

  Laatste update CV: 06-03-2019
  Plaats: Emmeloord, Flevoland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

   Zeer ervaren planner thuiszorg wil graag goede en juiste zorg bem met respect voor cliënten   en  medewerkers. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank