Een motiverdende en active verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging

CV gegevens

 • Plaats: Buitenland
 • Laatste update CV: 17-02-2019
 • Branche: Verpleegkundige, Ondersteunend, Administratief, Sociaal Pedagogisch Werker, Overig
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst, Tijdelijk contract, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 41 (10-03-1978)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

In service opleiding A-verpleegkundige, MGZ-verpleegkundige

Gewenste functie

Maatschappelijk gezondheidszorg verpleegkundige, jeugd verpleegkundige, verpleegkundige

Persoonlijke motivatie

Een +/-18 jarige ervaren zuigeling/peuters consultatie verpleegkundige bij het het Wit Gele Kruis Aruba. Naast de consultatie bureau ben ik bevoegd om de neonatale gehoor screening te testen.  Naast mijn vaste baan begon ik in 2015 als oproepkracht op de kraam/verlos afdeling van het Dr. Horacio Oduber Hospital Aruba te werken. 

Mijn droom is om vanuit Aruba naar Nederland te emigreren.
Ben op zoek in de gezondheidszorg in Nederland waar ik mijn talenten en teamgeest een waarde kan geven. Het land en voor de toekomst die ik wil doorbrengen in Nederland.
Mijn opleidingen en ervaringen hebben me op Aruba een zeer goede baan opgeleverd maar jammer genoeg na het behalen van mijn Maatschappelijke gezondheidszorg diploma in 2017 zijn er momenteel geen groei mogelijkheden.
Nederland heeft mij heel veel te bieden en in ruil heb ik mijn volledige inzet, passie, en vaardigheden te bieden. Ik heb besloten dat ik Aruba achter mij wil laten en mij permanent wil vestigen in Nederland.
Nederland heeft me verleid met haar afwisselde weer, geweldige cultuur en de mogelijkheid om door te groeien in het vak van de gezondheidszorg.
Ik kan mijn toekomstbeeld echter niet verwezenlijken zonder een betaalde baan waarbij ik iets met mijn kwaliteiten kan doen. Ik hoop dat uw organisatie de kans ziet om gebruik te maken van de mogelijkheden die ik bied, zodat ik mijn wensen voor een nieuw hoofdstuk in Nederland kan vervullen.
Ik ben me er heel erg van bewust dat Nederland en Aruba niet naast elkaar liggen. Ik hoop dat u daarom inziet hoe serieus ik ben als ik zeg dat ik zonder twijfel naar Nederland wil komen om me verder te ontplooien.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Ik zoek een administratieve functie op medsich gebied

  Laatste update CV: 17-08-2019
  Plaats: Wolfheze, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben een loyale, betrouwbare, flexibele en gemotiveerde administratieve kracht. Ik ben punctueel en sterk gericht op mijn verantwoordelijkheden. Mijn inzet is om altijd mijn en of gezamenlijke doelstellingen te halen. Ik ben gemakkelijk in de omgang met mensen en een rustig persoon. Ik ga correct om met gevoelige zaken en kom na wat afgesproken. Bekijk het complete CV

 • Enthousiast met een praktische aanpak.

  Laatste update CV: 14-08-2019
  Plaats: Colmschate, Overijssel
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

   Mijn collega´s kennen me als een enthousiast persoon met een praktische aanpak. Ik probeer altijd de mensen om mijn heen te motiveren met een positieve instelling. Zo krijg ik ontzettend veel energie van een team gemotiveerde collega’s om samen nieuwe ontwikkelingen aan te gaan binnen de zorg. Momenteel werk ik als contactverzorgende en als coach en beoordelaar in woon-zorg centrum de Sparrenheuvel... Bekijk het complete CV

 • Affafgdsdgsgsg

  Laatste update CV: 09-08-2019
  Plaats: Denekamp, Overijssel
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

   fafafasgsgsggssgsgsgssgsggssgdgsdgsgsgsdgsdgsgsgsgsgsdsgggssggsdgsgsgsgsgsgsgsgsgsgsgssgsggsgsgsgsgsgsgsgsgsgsgsgggssggsgsgsgsgsgsgssgggsgsgsgsggsgsfggs,gssgsgsgssggsgssgg.sgsgggssggsggssgggsgsggsgsgsgsggsgsgsgsgsgssgsggsgsggsgsgggsgsgssggsgsgsgssggsgsgsgsgsgsgssgsggsgsgssgggs Bekijk het complete CV

 • Medisch analist Zuid-Limburg

  Laatste update CV: 08-08-2019
  Plaats: Landgraaf, Limburg
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst

  Door mijn ruime werkervaring in vele gebieden van het medisch laboratorium ben ik breed inzetbaar, niet bang om aan te pakken en uiterst gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Verder kan ik goed werken onder druk, ben ik een echte teamplayer, maar kan ik ook heel goed zelfstandig mijn werkzaamheden uitvoeren. Bekijk het complete CV

 • Ik ben een ervaren zorgconsulent en op zoek naar ander werk in de zorg.

  Laatste update CV: 04-08-2019
  Plaats: Nijkerkerveen, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben een ervaren zorgconsulent en op zoek naar ander werk in de zorg. Ik ben klantvriendelijk en communicatief vaardig. Daarnaast ben ik een harde werker,heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kom altijd mijn afspraken na. Ook ben ik goed in staat om nauwkeurig en volgens protocollen te werken. Ik voel mij thuis in een dynamische , veranderende organisatie. Functies die bij mij passen zijn:... Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank