Een motiverdende en active verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging

CV gegevens

 • Plaats: Buitenland
 • Laatste update CV: 17-02-2019
 • Branche: Verpleegkundige, Ondersteunend, Administratief, Sociaal Pedagogisch Werker, Overig
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst, Tijdelijk contract, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 41 (10-03-1978)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

In service opleiding A-verpleegkundige, MGZ-verpleegkundige

Gewenste functie

Maatschappelijk gezondheidszorg verpleegkundige, jeugd verpleegkundige, verpleegkundige

Persoonlijke motivatie

Een +/-18 jarige ervaren zuigeling/peuters consultatie verpleegkundige bij het het Wit Gele Kruis Aruba. Naast de consultatie bureau ben ik bevoegd om de neonatale gehoor screening te testen.  Naast mijn vaste baan begon ik in 2015 als oproepkracht op de kraam/verlos afdeling van het Dr. Horacio Oduber Hospital Aruba te werken. 

Mijn droom is om vanuit Aruba naar Nederland te emigreren.
Ben op zoek in de gezondheidszorg in Nederland waar ik mijn talenten en teamgeest een waarde kan geven. Het land en voor de toekomst die ik wil doorbrengen in Nederland.
Mijn opleidingen en ervaringen hebben me op Aruba een zeer goede baan opgeleverd maar jammer genoeg na het behalen van mijn Maatschappelijke gezondheidszorg diploma in 2017 zijn er momenteel geen groei mogelijkheden.
Nederland heeft mij heel veel te bieden en in ruil heb ik mijn volledige inzet, passie, en vaardigheden te bieden. Ik heb besloten dat ik Aruba achter mij wil laten en mij permanent wil vestigen in Nederland.
Nederland heeft me verleid met haar afwisselde weer, geweldige cultuur en de mogelijkheid om door te groeien in het vak van de gezondheidszorg.
Ik kan mijn toekomstbeeld echter niet verwezenlijken zonder een betaalde baan waarbij ik iets met mijn kwaliteiten kan doen. Ik hoop dat uw organisatie de kans ziet om gebruik te maken van de mogelijkheden die ik bied, zodat ik mijn wensen voor een nieuw hoofdstuk in Nederland kan vervullen.
Ik ben me er heel erg van bewust dat Nederland en Aruba niet naast elkaar liggen. Ik hoop dat u daarom inziet hoe serieus ik ben als ik zeg dat ik zonder twijfel naar Nederland wil komen om me verder te ontplooien.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Zeer ervaren medisch secretaresse zoekt werk maximaal 28 uur regio Oldenzaal.

  Laatste update CV: Vandaag
  Plaats: Oldenzaal, Overijssel
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

  Zeer ervaren medisch secretaresse op zoek naar een leuke baan in de zorg. Maximaal 28 uur in de omgeving van Oldenzaal.  Ik ben sociaal vaardig, klantvriendelijk, nauwkeurig, efficiënt en doelgericht. Omgaan met mensen en een goede werksfeer vind ik belangrijk.  Bekijk het complete CV

 • Enthousiaste medewerker,per direct bb,start met avondopleiding NIPA (aug)

  Laatste update CV: 21-05-2019
  Plaats: Asten, Noord-Brabant
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Ik heb besloten mezelf te laten omscholen tot doktersassistente en ga in augustus 2019 starten met de avondopleiding NIPA.  Ik ben een loyale, empathische, servicegerichte/dienstverlenende, gestructureerde medewerker en heb graag contact met zowel klanten als collega’s. Door het stellen van de juiste vragen weet ik klanten van juiste informatie te voorzien en voor problemen weet ik altijd wel een... Bekijk het complete CV

 • Begeleider

  Laatste update CV: 16-05-2019
  Plaats: Eext, Drenthe
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract, Bijbaan

   Ervaring heb ik opgedaan sinds ik in 2010 ben gestart bij warenhuis en zorgaanbieder Brik & Brak, eerst als vrijwilliger en vanaf 2015 fulltime. Bij Brik & Brak begeleidde ik mensen bij dagbesteding. Het zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, matig begaafde psychiatrische patiënten, cliënten met niet aangeboren hersenletsel en/of mensen met een lichamelijke beperking. Ik heb bij Brik... Bekijk het complete CV

 • Opzoek naar een nieuwe uitdaging , medische secretaresse !

  Laatste update CV: 14-05-2019
  Plaats: Leiden, Zuid-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik heb jaren gewerkt in de detailhandel maar het is tijd voor een hele nieuwe uitdaging, Ik hou enorm van aanpakken en ben bereid om nieuwe dingen te leren! ” Ik heb het nog nooit gedaan , dus ik denk dat ik het wel kan ( pipi Langkous) “  Bekijk het complete CV

 • Werken als klanten service medewerker binnen de zorg.

  Laatste update CV: 10-05-2019
  Plaats: Nijmegen, Gelderland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Graag adviseer ik mensen in hun vraag. Het sociale contacten het doel om zo goed mogelijk te helpen, geven mij voldoening die ik uit werk wil halen. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank