Maatschappelijk werker met veel werk- en levenservaring.

CV gegevens

  • Plaats: Assen
  • Laatste update CV: 04-02-2019
  • Branche: Paramedisch
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 63 (29-11-1955)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

HBO

Gewenste functie

(medisch)maatschappelijk werk

Persoonlijke motivatie

Ik zoek een baan als maatschappelijk werker. Ruim 39 jaar heb ik met plezier gewerkt met ouders en kinderen bij de Raad voor de Kinderbescherming en in de jeughulpverlening. Vanaf augustus 2017 werk ik op de kinderafdeling van een revaldatie centrum.
Men ervaart mij als een zelfstandige werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Ik ben instaat een goede samenwerkingsrelatie op te bouwen met mensen met verschillende achtergronden. Ik ga met hen op zoek naar mogelijkheden. Ik ben enthousiast, positief en leergierig.
Mijn voorkeur gaat uit naar een baan in een ziekenhuis of revalidatiecentrum waar ik kan werken met ouders en kinderen.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • HLO-afstudeerder op zoek naar een baan in de medische sector

    Laatste update CV: 15-04-2019
    Plaats: Den Helder, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

    Ik heb ervaring opgedaan zowel in een researchlaboratorium als een diagnostisch laboratorium. Ik ben sterk in zelfstandig uitvoeren van taken maar kan ook goed in een teamsverband werken.  Recent ben ik afgestudeerd in het gebied van immunologie. De technieken die ik tijdens mijn afstudeerstage heb uitgevoerd zijn: Histologische kleuringen, immunohistochemische kleuringen, standaard pcR, qpcR, en laser capture... Bekijk het complete CV

  • Holistisch massagetherapeut zoekt samenwerkingsverband in gezondheidscentrum

    Laatste update CV: 06-04-2019
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Freelance

    Als massagetherapeut werk ik in mijn eigen praktijk. Ik zou daarnaast ook graag 2-3 dagen in een centrum willen werken waar meerdere disciplines elkaar kunne aanvullen, versterken en inspireren. Bekijk het complete CV

  • Enthousiaste klinisch-chemisch analiste die het thuis zitten niet bevalt

    Laatste update CV: 19-03-2019
    Plaats: Schijndel, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

     Ik wil graag weer aan de slag als analiste af bloedafname medewerker.Het thuis zijn na boventallig te zijn geworden bij mijn vorige werkgever bevalt mij niet. Mijn werkzaamheden in het  arbeidsproces en collega's mis ik. Bekijk het complete CV

  • Ervaren doktersassistente

    Laatste update CV: 26-02-2019
    Plaats: Valthe, Drenthe
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Enthousiaste ervaren keuringsassistente die vakkundig en met veel plezier allerlei soorten medische keuringen uitvoert, is toe aan een nieuwe uitdaging. Stressbestendig, nauwkeurig en betrouwbaar zijn eigenschappen die mij als persoon goed omschrijven. Bekijk het complete CV

  • Afgestudeerde MBB'er zoekt technische baan

    Laatste update CV: 01-02-2019
    Plaats: Best, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

    Tijdens mijn opleiding heb ik interesse gekregen in de technische kant van de medische beeldvorming. Ik werk graag met patienten, maar ook voor patienten. Patientencontact is hierom voor mij ook geen must. Ik stort mij graag in de technische kant van de beeldvormende apparatuur en de kwaliteit hiervan.  Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank