Maatschappelijk werker met veel werk- en levenservaring.

CV gegevens

  • Plaats: Assen
  • Laatste update CV: 04-02-2019
  • Branche: Paramedisch
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 63 (29-11-1955)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

HBO

Gewenste functie

(medisch)maatschappelijk werk

Persoonlijke motivatie

Ik zoek een baan als maatschappelijk werker. Ruim 39 jaar heb ik met plezier gewerkt met ouders en kinderen bij de Raad voor de Kinderbescherming en in de jeughulpverlening. Vanaf augustus 2017 werk ik op de kinderafdeling van een revaldatie centrum.
Men ervaart mij als een zelfstandige werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Ik ben instaat een goede samenwerkingsrelatie op te bouwen met mensen met verschillende achtergronden. Ik ga met hen op zoek naar mogelijkheden. Ik ben enthousiast, positief en leergierig.
Mijn voorkeur gaat uit naar een baan in een ziekenhuis of revalidatiecentrum waar ik kan werken met ouders en kinderen.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Afgestudeerde MBB'er zoekt technische baan

    Laatste update CV: 01-02-2019
    Plaats: Best, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

    Tijdens mijn opleiding heb ik interesse gekregen in de technische kant van de medische beeldvorming. Ik werk graag met patienten, maar ook voor patienten. Patientencontact is hierom voor mij ook geen must. Ik stort mij graag in de technische kant van de beeldvormende apparatuur en de kwaliteit hiervan.  Bekijk het complete CV

  • Opleidingsplek physician assistant gezocht

    Laatste update CV: 24-01-2019
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Leer-werk overeenkomst

    Na ruime ervaring te hebben opgedaan binnen de bedrijfs en 1e lijns fysiotherapie ben ik op zoek naar een extra verdieping. Ik wil graag nieuwe kennis op doen en de opleiding tot physician assistant volgen, hier voor zoek ik een uitdagende opleidingsplek! Ik heb ruime ervaring in het begeleiden, stimuleren en infomeren van patienten. Daarnaast heb ik aangetoond dat ik zelfstandig kan werken, flexibel ben en zeer... Bekijk het complete CV

  • Jonge, enthousiaste ziekenhuisapotheker zoekt een uitdagende functie

    Laatste update CV: 08-01-2019
    Plaats: De Bilt, Utrecht
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

    Nu ik geregistreerd ben als ziekenhuisapotheker, zoek ik een leuke en uitdagende functie in de omgeving Utrecht (max. reistijd 1 uur). Ik heb speciale interesse voor: productzorg, acute zorg, ouderengeneeskunde en psychiatrie maar ga andere (klinische) aandachtsgebieden niet uit de weg. Bekijk het complete CV

  • Sociaal ingestelde technisch opgeleide zorgprofessional

    Laatste update CV: 27-12-2018
    Plaats: Ekehaar, Drenthe
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

     Als sociaal ingestelde technisch opgeleide zorgprofessional combineer ik in mijn werk twee werelden: die van de patiënt, die in onzekerheid zit, en die van de techniek die wordt toegepast om diagnoses te stellen en behandelplannen op te stellen. Voor het een is betrokkenheid en inlevingsvermogen en gevoel voor communicatie een vereiste. Voor de technische kant komt mijn perfectionistische inslag,... Bekijk het complete CV

  • Operatie- en anesthesie assistent die een baan buiten de OK zoekt.

    Laatste update CV: 07-12-2018
    Plaats: Vlaardingen, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Tijdelijk contract

     Ik ben een medische hulpkracht in hart en nieren. Echter op mijn 64 e jaar is het werk op de OK dermate hectisch geworden dat ik dat niet meer ambieer. Ik zoek een baan met meer zelfstandigheid en een baan waarbij ik iets meer mijn eigen tijd en werk kan indelen. Ik stel me voor op een poli of een bedrijf van medische artikelen ik tot mijn recht kan komen. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank