Maatschappelijk werker met veel werk- en levenservaring.

CV gegevens

  • Plaats: Assen
  • Laatste update CV: 04-02-2019
  • Branche: Paramedisch
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 63 (29-11-1955)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

HBO

Gewenste functie

(medisch)maatschappelijk werk

Persoonlijke motivatie

Ik zoek een baan als maatschappelijk werker. Ruim 39 jaar heb ik met plezier gewerkt met ouders en kinderen bij de Raad voor de Kinderbescherming en in de jeughulpverlening. Vanaf augustus 2017 werk ik op de kinderafdeling van een revaldatie centrum.
Men ervaart mij als een zelfstandige werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Ik ben instaat een goede samenwerkingsrelatie op te bouwen met mensen met verschillende achtergronden. Ik ga met hen op zoek naar mogelijkheden. Ik ben enthousiast, positief en leergierig.
Mijn voorkeur gaat uit naar een baan in een ziekenhuis of revalidatiecentrum waar ik kan werken met ouders en kinderen.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Enthousiaste diëtist op zoek naar uitdagende werkplek!

    Laatste update CV: 05-07-2019
    Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

     Mijn naam is Suzy Urlings, ik ben in jul-2019 afgestudeerd. Ik ben per juli-19 beschikbaar. In het laatste jaar van mijn studie heb ik stage gelopen in het OLVG Oost en heb ik mijn scriptie afgerond in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Ik heb zowel klinisch als poliklinisch ervaring opgedaan in beide ziekenhuizen. Enthousiasme, vrolijkheid, empathie, omgaan met weerstand en zelfredzaamheid... Bekijk het complete CV

  • Deze enthousiaste medische secretaresse is per direct beschikbaar

    Laatste update CV: 04-07-2019
    Plaats: Anna Paulowna, Noord-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst

     Werken in ziekenhuis, een praktijk of jeugdinstelling.......het is allemaal een zeer dankbaar beroep waarin ik graag met mijn kennis van de administratie-secretariële kant en ook medisch secretaresse kennis een steentje bij wil dragen in de zorg maar ook in de maatschappij. Bekijk het complete CV

  • Medisch secretaresse/poli-assistente zoekt nieuwe uitdaging!

    Laatste update CV: 09-06-2019
    Plaats: Grootebroek, Noord-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

     Medisch secretaresse met 10 jaar ervaring als medisch secretaresse en poli assistente op een polikliniek  zoekt werk voor 24 uur per week of meer! Zorgachtergrond, gewerkt in ziekenhuis en ouderenzorg, bekend met multiculturele samenleving, positiviteit, respect en geduld staan hoog in mijn vaandel! Bekijk het complete CV

  • Enthousiaste werknemer, creatief denken in de paramedische sector parttime

    Laatste update CV: 28-05-2019
    Plaats: Dronten, Flevoland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    werken in de paramedische sector, na 35 jaar directe zorg. graag met mensen werken, motiveren, overtuigen en verbinden vind ik heel belangrijk. Daar ligt mijn kracht.  Bekijk het complete CV

  • Ervaren doktersassistente

    Laatste update CV: 28-05-2019
    Plaats: Valthe, Drenthe
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Enthousiaste ervaren keuringsassistente die vakkundig en met veel plezier allerlei soorten medische keuringen uitvoert, is toe aan een nieuwe uitdaging. Stressbestendig, nauwkeurig en betrouwbaar zijn eigenschappen die mij als persoon goed omschrijven. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank