Arts, ervaring binnen de psychiatrie en zoekende binnen de sociale geneeskunde

CV gegevens

  • Plaats: Hattem
  • Laatste update CV: 02-01-2019
  • Branche: Arts
  • Werkniveau: Universitair
  • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 31 (16-09-1987)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

Geneeskunde

Gewenste functie

Arts

Persoonlijke motivatie

 Als arts heb ik enkele jaren ervaring in de psychiatrie, waaronder 2 jaar in opleiding. Inmiddels ben ik zoekende in de sector sociale geneeskunde en heb ik een jaar ervaring opgedaan als medisch adviseur binnen het sociale domein. 
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Arts-onderzoeker

    Laatste update CV: Vandaag
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract

     Als arts en onderzoeker ben ik ondernemend, gepassioneerd en breed geinteresseerd. Ik combineer postdoc onderzoek in de medische ethiek met werken in de klinische praktijk (met affiniteit voor huisartsgeneeskunde). Ik denk buiten kaders en stort me volledige op nieuwe uitdagingen. Bekijk het complete CV

  • Enthousiaste anios met werkervaring

    Laatste update CV: 09-01-2019
    Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract

     Enthousiasme, stressbestendigheid, geduld, zelfstandig functioneren beschrijven mij het best. daarnaast bezit ik over een goede teamspirit en ben ik zeer collegiaal ingesteld. Ik ben goed in de omgang met de patiënt/cliënt die ik met respect behandel. De kwaliteit van de zorg voor de patiënt en de bijkomende veiligheid staan voorop. Het is belangrijk dat de patiënt zich gehoord en begrepen... Bekijk het complete CV

  • Basisarts affiniteit snijdende specialismen, gepromoveerd met klinische ervaring

    Laatste update CV: 29-12-2018
    Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

    Gepassioneerde basisarts met ambities in de plastische chirurgie. Hij heeft uitgebreide klinische ervaring in zowel de algemene als cardiothoracale chirurgie. Op wetenschappelijk niveau heeft hij gezorgd voor een aantal grote publicaties in vooraanstaande tijdschriften zoals de British Journal of Surgery en JAMA Surgery. Hij is op 21 sept 2018 gepromoveerd aan de Universiteit Maastricht op het onderwerp van... Bekijk het complete CV

  • Creatieve denker, aangenaam om mee te werken.

    Laatste update CV: 21-12-2018
    Plaats: Amsterdam, Noord-Holland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Leer-werk overeenkomst, Thuiswerk, Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

    Na mijn studie geneeskunde heb ik eerst gewerkt als klinisch arts, daarna als arts-onderzoeker. Tijdens beide functies realiseerde ik me dat de zorg aan verandering onderhevig is en dat ik daar graag een groter aandeel in zou willen hebben/ graag mee wil werken aan vooruitgang in de zorg.  Daarnaast spreekt wetenschappelijk onderzoek me erg aan en is het iets wat goed bij me past. Bekijk het complete CV

  • Een betrokken basisarts

    Laatste update CV: 19-12-2018
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract

    Tot 1 februari 2019 ben ik, basisarts met speciale interesse in kinderen, beschikbaar voor werk. Na mijn opleiding tot basis arts heb ik als arts-onderzoeker gewerkt bij de kinder-infectieziekten. Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank