Gepromoveerd arts met werkervaring op zoek naar een opleidingplaats Radiologie

CV gegevens

  • Plaats: Amsterdam
  • Laatste update CV: 03-09-2018
  • Branche: Arts, Arts in opleiding
  • Werkniveau: Universitair
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 29 (17-10-1989)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

AIOS Radiologie ( Vivantes Ziekenhuis am Urban, Berlijn), Geneeskunde – Universiteit van Erlangen-Nürnberg, Duitsland en Universiteit van Parma, Italië

Gewenste functie

AIOS Radiologie

Persoonlijke motivatie

In Januari 2016 ben ik met mijn opleiding tot radioloog in het Vivantes Ziekenhuis am Urban in Berlijn begonnen. Waar ik t/m Juni 2018 met veel plezier werkte. Nu ben ik op zoek naar een opleidingplaats Radiologie (AIOS) in Nederland. Ik vind radiologie boeiend omdat de radioloog een belangrijke rol speelt in het stellen van diagnosen, maar ook in het uitsluiten van zieken. Daarom ben ik bijzonder in interventieradiologie geïnteresseerd. 
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Algemeen internist met scopievaardigheden

    Laatste update CV: 31-01-2019
    Plaats: Waddinxveen, Zuid-Holland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract

    Loyale, patientgerichte algmeen internist met MDL aantekening al enkele jaren werkzaam geweest voor interne geneeskunde, MDL en endoscopie.  Bekijk het complete CV

  • Opleidingsplek physician assistant gezocht

    Laatste update CV: 24-01-2019
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Leer-werk overeenkomst

    Na ruime ervaring te hebben opgedaan binnen de bedrijfs en 1e lijns fysiotherapie ben ik op zoek naar een extra verdieping. Ik wil graag nieuwe kennis op doen en de opleiding tot physician assistant volgen, hier voor zoek ik een uitdagende opleidingsplek! Ik heb ruime ervaring in het begeleiden, stimuleren en infomeren van patienten. Daarnaast heb ik aangetoond dat ik zelfstandig kan werken, flexibel ben en zeer... Bekijk het complete CV

  • Arts-onderzoeker

    Laatste update CV: 22-01-2019
    Plaats: Utrecht, Utrecht
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract

     Als arts en onderzoeker ben ik ondernemend, gepassioneerd en breed geinteresseerd. Ik combineer postdoc onderzoek in de medische ethiek met werken in de klinische praktijk (met affiniteit voor huisartsgeneeskunde). Ik denk buiten kaders en stort me volledige op nieuwe uitdagingen. Bekijk het complete CV

  • Enthousiaste anios met werkervaring

    Laatste update CV: 09-01-2019
    Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract

     Enthousiasme, stressbestendigheid, geduld, zelfstandig functioneren beschrijven mij het best. daarnaast bezit ik over een goede teamspirit en ben ik zeer collegiaal ingesteld. Ik ben goed in de omgang met de patiënt/cliënt die ik met respect behandel. De kwaliteit van de zorg voor de patiënt en de bijkomende veiligheid staan voorop. Het is belangrijk dat de patiënt zich gehoord en begrepen... Bekijk het complete CV

  • Arts, ervaring binnen de psychiatrie en zoekende binnen de sociale geneeskunde

    Laatste update CV: 02-01-2019
    Plaats: Hattem, Gelderland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

     Als arts heb ik enkele jaren ervaring in de psychiatrie, waaronder 2 jaar in opleiding. Inmiddels ben ik zoekende in de sector sociale geneeskunde en heb ik een jaar ervaring opgedaan als medisch adviseur binnen het sociale domein.  Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank