Leerplek gezocht.

CV gegevens

 • Plaats: Biddinghuizen
 • Laatste update CV: 20-03-2018
 • Branche: Apotheker, Ondersteunend, Paramedisch, Assistenten
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 26 (26-06-1992)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

MBO BBL Apothekersassistent (Moet nog beginnen), MBO Grafisch Vormgever (Afgerond)

Gewenste functie

Apothekersassistent

Persoonlijke motivatie

Goedemiddag,

Sinds kort ben ik op zoek naar een BBL werkplek als Apothekersassistent (niveau 4). Deze opleiding wil ik gaan starten in september 2018, en gaan volgen aan het ROC Flevoland in Lelystad.

Momenteel werk ik nog in de horeca maar ik ben nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben ook bij een open dag geweest van de school en daar werd mijn enthousiasme voor het vak alleen maar groter. De reden dat ik deze precieze opleiding heb gekozen is omdat het me heel erg trekt om met veel verschillende mensen te werken, en deze te helpen. De grote diversiteit aan werkzaamheden en de precisie die nodig is voor dit werk passen erg goed bij mij.

Ik kan erg goed met mensen omgaan en vind het ook erg fijn om mensen te woord te staan en te helpen. Ook kan ik goed luisteren en weet ik de juiste vragen te stellen aan anderen. In mijn huidige baan ben ik gewend om zelfs op de drukste momenten de rust op de werkvloer te bewaren en iedereen met respect te behandelen.

Om deze opleiding te kunnen starten heb ik een werkplek van minstens 24 uur per week nodig, gedurende mijn hele opleiding (2 jaar). Maar ik ben uiteraard 32 uur per week beschikbaar.

Ik stuur mijn CV mee voor verdere informatie. Heeft u nog vragen dan ben ik bereid die te beantwoorden in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Vrouw 62 zoekt werk in de ondersteunende beroepen

  Laatste update CV: 06-08-2018
  Plaats: Etten-leur, Noord-Brabant
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik heb 43 jaar gewerkt op een klinisch chemisch lab en de laatste functie was administratief medewerker op de afdeling Service&Logistiek. Mijn kennis van afname, bewerken, distribueren en verzenden van de bloedmonsters en andere lichaamsvochten is ontzettend groot door de 43 dienstjaren. Bekijk het complete CV

 • Ervaren allround professional

  Laatste update CV: 03-08-2018
  Plaats: Arnhem, Gelderland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

  Na werkzaam te zijn geweest in een huisartsenpraktijk, apotheek en zorgorganisatie, heb ik gaandeweg een switch gemaakt naar de projectmanagement ondersteuning. Bij een opleidingsinstituut en diverse diensten van Rijkswaterstaat heb ik mij ontwikkeld tot een professionele projectondersteuner en empathische verbinder binnen projectteams. Mijn ambitie is om die ruime ervaring en kwaliteiten nu in te mogen gaan zetten... Bekijk het complete CV

 • Medisch Secretaresse zoekt een baan in de Medische Sector

  Laatste update CV: 01-08-2018
  Plaats: Haarlem, Noord-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract

  Ik ben al ruim 21 jaar werkzaam als medisch secretaresse in ziekenhuizen en dat doe ik met veel plezier en enthousiasme. Ik wil graag een baan zoeken wat dichter bij mijn woonplaats is. Ik hou ervan om verschillende werkzaamheden te doen en al het voorkomende werk aan te pakken. Door de vele verschillende werkzaamheden en grote werkdruk ben ik stressbestendig en flexibel van instelling. Door de verschillende... Bekijk het complete CV

 • Ervaren officemanager/praktijkmanager

  Laatste update CV: 25-07-2018
  Plaats: Ewijk, Gelderland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

   Kernwoorden: -Resultaatgericht -Accuraat -Gemotiveerd -Leergierig -Ervaren -Echte regelneef Bekijk het complete CV

 • Enthousiaste en nauwkeurige secretarieel medewerker met oog voor kwaliteit

  Laatste update CV: 18-07-2018
  Plaats: Lelystad, Flevoland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

   In mijn werk ben ik een betrokken en enthousiaste medewerker die het grote geheel in het oog houdt. Ik vind het leveren van kwaliteit belangrijk en zal daarom altijd reflecteren op het werk en de werkprocessen. Ik werk houd van afwisselend werk, zowel wat het contact met mensen/collega's betreft als administratieve werkzaamheden. Ik breng stuctuur aan en werk nauwkeurig. Daarnaast vind ik een goede sfeer heel... Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank