Accountmanager met ruim vijf jaar 'solutions sales' ervaring in de zorg.

CV gegevens

  • Plaats: Doetinchem
  • Laatste update CV: 08-01-2018
  • Branche: Commercieel, Paramedisch, Medisch technisch
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract, Leer-werk overeenkomst
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 56 (17-12-1963)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

Mavo-4,Havo en diverse NCOI sales trainingen. Gestart met NHA, module HBO Sales- en Accountmanagement

Gewenste functie

Accountmanager Zorg, Healthcare, Eerstelijnszorg, Paramedische zorg, EPD, HIS

Persoonlijke motivatie

Gedreven en ervaren accountmanager die zich graag bezighoudt met zowel new business als met relatiebeheer. Een accountmanager die zelf acties bedenkt, graag spontaan de telefoon pakt en er niet voor terug deinst om ergens 'koud' naar binnen te stappen. Mijn werkwijze zou ik voor u willen omschrijven als warm zakelijk (=klantgericht) in combinatie met commerciƫle lef en durf. De zorg is mijn favoriete doelgroep. Behandelaars in de zorg hebben net als ik een empathisch vermogen waardoor ze goed in staat zijn om actief te luisteren en dientengevolge maatwerk kunnen leveren. Maatwerk in de zorg is van cruciaal belang. Met name deze behoefte aan maatwerk ervaar ik als een prettige werkomgeving en stimuleert mij om optimaal te presteren. Door mijn bekendheid met de werkprocessen in de zorg spreek ik de taal van de zorg. Begrippen zoals ZorgMail, OZIS-koppeling, VECOZO en het UZI-register zijn geen onbekenden voor mij. Mede hierdoor ben ik van mening een volwaardige gesprekspartner voor uw klanten te zijn.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Enthousiast, leergierig, Zoekt een passievolle baan in de medische wereld.

    Laatste update CV: 21-09-2020
    Plaats: Nijmegen, Gelderland
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract

    Gevolgde opleidingen:  2019-2020: pre-Master Youth, Education and Society | Utrecht University 2014- 2018: HBO Bachelor Logopedie | Han Nijmegen 2012-2014: Maatschappelijke zorg Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 | ROC Maasvallei 2011-2014: Verpleegkundige niveau 4 | ROC Maasvallei Werkervaring:  September 2019 tot op heden: Logopedist |Gehandicaptenzorg| Expertisecentrum Dichterbij... Bekijk het complete CV

  • Werken als klanten service medewerker binnen de zorg.

    Laatste update CV: 05-08-2020
    Plaats: Nijmegen, Gelderland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Graag adviseer ik cliënten in hun vraag. Het sociale aspect,het  doel om zo goed mogelijk te helpen, geven mij voldoening die ik uit werk wil halen. Bekijk het complete CV

  • Assistent in medische sector

    Laatste update CV: 27-07-2020
    Plaats: Soesterberg, Utrecht
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

     Van jongs af aan heb ik in de zorg gewerkt; mijn hart heeft hier altijd gelegen. Het is mijn passie om zorg, toewijding en aandacht te geven aan hulpbehoevenden. Ik ben betrokken bij mensen en draag graag een steentje bij om de kwaliteit van leven te behouden en te verbeteren. Bekijk het complete CV

  • Ik zoek een administratieve functie op medisch gebied

    Laatste update CV: 21-07-2020
    Plaats: Wolfheze, Gelderland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Ik ben een loyale, betrouwbare, flexibele en gemotiveerde administratieve kracht. Ik ben punctueel en sterk gericht op mijn verantwoordelijkheden. Mijn inzet is om altijd mijn en of gezamenlijke doelstellingen te halen. Ik ben gemakkelijk in de omgang met mensen en een rustig persoon. Ik ga correct om met gevoelige zaken en kom na wat afgesproken. Bekijk het complete CV

  • Enthousiaste teamleider die weer graag in de zorg wil werken.

    Laatste update CV: 12-07-2020
    Plaats: Amersfoort, Utrecht
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance

     Ik wil graag werk doen dat bijdraagt aan het welbevinden van mensen. Het regelen van zaken het ontzorgen en ondersteunen van clieënten of bewoners en collega's en het zoeken naar oplossingen zijn zomaar wat taken die ik graag op me neem.  Het verbeteren van werkprocessen is iets dat me op het lijf geschreven is, vandaar de interesse in Lean Management in de zorg- en dienstensector.  Bekijk het complete CV

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank