Pedagogisch medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 27-10-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Iedere dag is een nieuw avontuur! Jij bereidt kinderen en de ouders voor op het verblijf in het ziekenhuis. Je bereidt hen voor op onderzoeken of op een operatieve ingreep. Dit doe je op basis van een opgesteld begeleidingsplan, inclusief acties en evaluatiemomenten. Je begeleidt de kinderen op een liefdevolle, respectvolle manier die aansluit op de behoefte van het kind. Je stemt dit af met zowel ouders als collega's en deelt relevante informatie waardoor er in openheid en vertrouwen met elkaar wordt samengewerkt. Je bent verantwoordelijk voor een aantal kinderen die je volgt in de ontwikkeling en dit deelt met de ouders. Je zorgt voor rust, aandacht en een fijne, vertrouwde en veilige omgeving. Je komt te werken op de afdeling Kindergeneeskunde waar zorg wordt geboden aan kinderen van 0 tot 18 jaar die onder behandeling kunnen staan van alle voorkomende specialismen met de meest uiteenlopende ziektebeelden. Direct enthousiast geworden? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Een greep uit veel voorkomende werkzaamheden

Je werkt samen met betrokken disciplines, zoals de kinderverpleegkundigen, kinderartsen, logopedie, medisch maatschappelijk werk en kinderpsychologen. Je coördineert pedagogische activiteiten uitgevoerd door de verschillende betrokken disciplines en de ouder/verzorger. Je draagt bij aan de monitoring van de ontwikkeling van het kind, houdt ontwikkelingsrapportages bij en bespreekt dit in het multidisciplinaire team. Je geeft poliklinische begeleiding van patiënt en zijn of haar ouders en geeft instructies over het inzetten van ontspanning- en afleidingstechnieken. Je signaleert de scholingsbehoefte in het team en overdracht van (nieuwe) kennis en vaardigheden. Je neemt deel aan werkgroepen en levert een bijdrage vanuit jouw deskundigheid en vakgebied en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, je geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie!

Gestelde eisen

Jij

 • bent in het bezit van het diploma HBO Pedagogiek.
 • hebt bij voorkeur ervaring met het werken op een kinderafdeling in het ziekenhuis.
 • beschikt over groot inlevingsvermogen, je hebt inzicht en je bent creatief.
 • bent er op gericht om naar kind en ouders te luisteren en eventuele begeleiding en zorgvragen te signaleren en hiernaar te handelen.
 • hebt een grote mate van zelfstandigheid, maar je kan ook prima werken met andere disciplines.
 • bent flexibel inzetbaar.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.
Wij
 • geven in eerste instantie een contract voor een jaar voor 16 uur per week. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega's.
 • bieden een salaris (FG 45) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Uren

16

Salaris

FG45

Meer informatie

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op met de pedagogisch medewerkers via: 0187-607424 of Nathalie Hoogervorst, afdelingshoofd, via: 06-12526632.

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank