Leerling IC verpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 10-09-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Stage, Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Op onze Intensive Care lever jij een speciale bijdrage, jij levert zorg aan patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Je houdt continu hun toestand in de gaten en je weet juist te handelen in een acute situatie. Zo kan het voorkomen dat een patiënt het ene moment stabiel is en je het andere moment moet bijspringen in een levensbedreigende situatie. Uiteraard doe je dit samen met de behandelend arts. Voor onze patiënten en hun familie ben jij de spin in het web. Jij weet als geen ander dat het ontzettend heftig is als een dierbare op de IC belandt. Je werkt in een multidisciplinair team waar samenwerking, vertrouwen en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staat. Onze IC bestaat uit 6 IC en 2 CCU bedden. Je komt te werken in een hecht team, met humor.

De opleiding

Je start met een voorwerktraject, bij gebleken geschiktheid word je gedurende 1,5 jaar klaargestoomd en opgeleid tot IC-verpleegkundige. De opleiding volg je met en groep leerlingen afkomstig uit verschillende ziekenhuizen.

Jij

 • hebt een diploma verpleegkundige op MBO of HBO niveau.
 • bent enthousiast, leergierig en positief ingesteld.
 • kunt goed luisteren en je hebt inlevingsvermogen voor de familie. Het is niet niks als je dierbare op de IC belandt.
 • kunt prioriteiten stellen en je weet hoe te handelen in acute situaties.
 • loopt nét dat ene stapje extra voor de patiënt.
 • bent gepassioneerd en je vindt het leuk om mee te denken over de inhoud van je werk en optimalisatie van de afdeling.
 • maakt onderdeel uit van een team, maar je kan ook goed zelfstandig werken.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden je een contract voor de duur van de opleiding.
 • bieden onze studenten een goede leeromgeving en een zorgvuldige, persoonlijke begeleiding.
 • bieden een salaris (FG 50 tijdens de opleiding, FG 55 na diplomering) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marieke van Splunter, afdelingshoofd, via: 01870-607439 of Marianne Berghout of Betty Molenaar, via: 0187-607441.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 27 september.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

36

Salaris

FG50

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • EVV-er Vliedberg

  Gisteren geplaatst door CuraMare

  Wat ga je doen? Als EVVer op onze ouderenzorglocaties coördineer je de zorg aan bewoners. Het zorgleefplan is hierbij je leidraad en je coacht je collegas in het geven van zorg die past bij de normen en waarden van de cliënt. Daarnaast geef je cliënten (verpleegkundige) zorg en begeleiding. Je bent flexibel, zelfstandig en hebt initiatief. Wij bieden jou een afwisselende baan met leuke collega ´s en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  CuraMare
 • Verpleegkundig specialist Psychiatrie en Verslaving

  Eergisteren geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als Verpleegkundig Specialist heb je een belangrijke rol in de behandeling van onze patiënten. In een multidisciplinair team werk jij als regiebehandelaar samen met collega's die allemaal hun eigen inhoudelijke expertise inzetten (o.a. een Verslavingsarts, een Psychiater, een Klinisch Psycholoog als inhoudelijk leidinggevende).Als Verpleegkundig Specialist heb jij oog en oor voor het hele verhaal van de patiënt. Je werkt dan ook intensief samen met de patiënt, zijn/haar...

  Stichting Altrecht
 • Verpleegkundige / GGZ agoog F-ACT Centrum

  Eergisteren geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als verpleegkundige / GGZ agoog geef je samen met de behandelaren en het verpleegkundig team vorm aan de psychiatrische behandeling, zowel klinisch als ambulant, van patiënten van de gebiedsteams. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg en coördineert de behandeling in samenwerking met de behandelaren van het Gebiedsteam. Daarnaast ben je betrokken bij het verder ontwikkelen en vormgeven van de afdeling. Je participeert in het 24-uurrooster.Wat bieden wij jou?...

  Stichting Altrecht
 • Verpleegkundige HIC

  Eergisteren geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als verpleegkundige voor de HC2, HC4, HC5 en de IC maak je deel uit van een multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten.Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de zorg rond toegewezen patiënten en de uitvoering van de verpleegkundige zorg en begeleiding in het algemeen. Je geeft samen met de patiënt de zorg vorm op basis van individuele behandeldoelen. Je kijkt en...

  Stichting Altrecht
 • Kortdurende zorg- & Traigeverpleegkundige

  Toegevoegd op 20-10-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Met jouw verpleegkundige vaardigheden weet je overzicht en rust te creëren in de hectiek die zich kan voordoen tijdens je werk op de kortdurende zorg afdeling of in een dienst. Tijdens je werk op de afdeling draag je vanuit jouw verpleegkundige expertise bij aan het herstel- of revalidatieproces van de cliënten. Je coördineert de zorg en werkt samen in een multidisciplinair team. Tijdens je triagedienst ben je specifiek verantwoordelijk voor het...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank