Voedingsassistente Acute Opname Afdeling

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 04-05-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als voedingsassistente zorg je ervoor dat jouw patiënten de juiste voeding op tijd krijgen. Het gaat om om zowel ontbijt, lunch als avondeten. Door jouw kennis op het gebied van dieetleer kun je samen met de patiënt de menukeuze vaststellen, je houdt hierbij rekening met het dieet welke in het behandelplan van de patiënt is vastgesteld. Indien nodig kun je de patiënt hier ook over informeren. Je onderhoud contacten over voeding met de centrale keuken en diëtetiek en voert mutaties door in de maaltijdkaarten. Je bent ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van de afdelingskeuken volgens de HACCP-richtlijnen. De Acute Opname Afdeling beschikt over 18 bedden met een korte opname tijd. Ten tijde van COVID-19 is de afdeling ook uitvalbasis voor COVID-19 opnames.

Jij

 • bent in het bezit van het diploma voedingsassistent of gelijkwaardig.
 • hebt bij voorkeur werkervaring in een ziekenhuis.
 • hebt kennis van en aantoonbare ervaring met HACCP en dieetleer.
 • hebt een gastgerichte instelling, bent communicatief vaardig en bent representatief.
 • bent betrokken met collega’s en je werkt nauwkeurig.
 • bent flexibel inzetbaar, ook in avond- en weekenddiensten.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een fijne werksfeer in een groot team met gezellige en behulpzame collega’s.
 • bieden veel diensten aan van 14.30 uur tot 20.30 uur.
 • bieden een salaris (FG 25) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Simone Kappetijn, afdelingshoofd, via 06-13289762.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 20 mei.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

20

Salaris

FG 25

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Doktersassistente poli Chirurgie

  Toegevoegd op 06-04-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Als doktersassistente op de polikliniek Chirurgie werk je in een klein team en is je werkdag iedere dag anders. Zo ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom en tijdens de spreekuren en assisteer je de arts tijdens poliklinische ingrepen. Daarnaast voer je zelfstandig diverse handelingen uit volgens protocol. Verder verricht je administratieve werkzaamheden zoals medische correspondentie en het maken van poliklinische afspraken. Jij bent in het...

  CuraMare
 • Doktersassistente poli dermatologie

  Toegevoegd op 06-04-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Als doktersassistente op de polikliniek Dermatologie houd jij je bezig met het voorbereiden, begeleiden en de nazorg van de spreekuren. Je verricht diverse administratieve taken en bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de agenda. Daarnaast ben jij de rechterhand van de medisch specialisten op de afdeling. Je assisteert hen bij het verrichten van de medische handelingen en verzorgt de medische correspondentie. Naast de genoemde werkzaamheden ben jij ook nauw betrokken...

  CuraMare
 • Wij zijn op zoek naar een doktersassistente

  Toegevoegd op 02-04-2021 door Praktijk Loenen

  Wij zoeken voor onze moderne huisartsenpraktijk een enthousiaste doktersassistente of een assistente die bijna is afgestudeerd voor 2-3 dagen. Wat kunnen we jou bieden? Een leuke werkomgeving in een moderne praktijk in het mooie Vechtdorp Loenen aan de Vecht. Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een gemotiveerd team waarbinnen een prettige werksfeer heerst. Arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg.

  Praktijk Loenen

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank