1e analist POCT

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 29-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke aansturing van de werkzaamheden op de werkplek POCT (Point Of Care Testing). Met het diagnostisch laboratoriumonderzoek wat je uitvoert, help je de medisch specialist bij het opsporen van ziekten en het stellen van een diagnose. Dagelijks ben je druk bezig om analyses uit te voeren in patiëntmateriaal waarvan de resultaten vervolgens worden gebruikt voor diagnostiek, therapie en preventie. Jij levert een actieve bijdrage aan het implementeren van nieuwe apparatuur en analysemethodes, het bewaken van de QC, het schrijven van SOP’s, het inwerken van nieuwe medewerkers en het uitvoeren van voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Je bent bekend met het werken volgens het kwaliteitssysteem ISO15189 en ISO22870 en levert voor je werkplek input hier voor. Daarnaast is het voor jou geen enkel probleem om deel te nemen in de dienstenstructuur van het KCHL en kunnen wij op je rekenen voor avond-, nacht- en weekenddiensten.

Jij

 • bezit een opleiding op MLO/HLO-niveau.
 • hebt ruime ervaring op een klinisch chemisch laboratorium.
 • hebt kennis van de achtergronden van de testen welke bij de patient ter plekke worden uitgevoerd (Point Of Care Testen) en je bent bereid je daarin verder te ontwikkelen.
 • werkt zelfstandig, maar maakt wel onderdeel uit van een team.
 • bent een teamspeler en hebt een positieve instelling en kunt medewerkers motiveren.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
 • bieden een salaris (FG 50) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Peter Stienen, hoofdanalist, 0187-607175, of Leendert Mostert of Leonie van der Heul, klinisch chemici, 0187-607174.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 10 mei 2021.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze kernwaarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. 

Uren

24

Salaris

FG 50

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Pedagogische medewerker

  Toegevoegd op 06-04-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Iedere dag is een nieuw avontuur! Jij bereidt kinderen en de ouders voor tijdens het verblijf in het ziekenhuis. Je bereidt hen voor op onderzoeken of op een operatieve ingreep. Dit doe je op basis van een opgesteld begeleidingsplan, inclusief acties en evaluatiemomenten. Je begeleidt de kinderen op een liefdevolle, respectvolle manier die aansluit op de behoefte van het kind. Je stemt dit af met zowel ouders als collega’s en deelt relevante informatie, waardoor er in...

  CuraMare
 • Beweegagoog niveau 4

  Toegevoegd op 23-03-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Als bewegingsagoog probeer jij onze bewoners te stimuleren om meer te bewegen. Dit doe je door sport en spel activiteiten te organiseren in onze sportzalen. Deze activiteiten kunnen individueel of op groepsniveau plaatsvinden. Hierbij vind je het een uitdaging om te kijken wat binnen de mogelijkheden van de bewoners past. Voor jou is het een sport de bewoners actief te betrekken om mee te doen aan de bewegingsactiviteiten. Je bent onderdeel van een behandelteam en de...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank