Beweegagoog niveau 4

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 23-03-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als bewegingsagoog probeer jij onze bewoners te stimuleren om meer te bewegen. Dit doe je door sport en spel activiteiten te organiseren in onze sportzalen. Deze activiteiten kunnen individueel of op groepsniveau plaatsvinden. Hierbij vind je het een uitdaging om te kijken wat binnen de mogelijkheden van de bewoners past. Voor jou is het een sport de bewoners actief te betrekken om mee te doen aan de bewegingsactiviteiten. Je bent onderdeel van een behandelteam en de samenwerking met andere disciplines gaat je goed af. Denk hierbij aan welzijns- en dagbestedingscoaches, de zorg en fysiotherapie. Je vindt het leuk om actief mee te denken en een bijdrage te leveren aan optimalisatie van het bewegingsbeleid.

Jij

 • bezit het diploma (ortho-)bewegingsagoog/ sport- en bewegingscoördinator niveau 4.
 • bezit het diploma fitvak A/B met betrekking tot fitness.
 • geeft individuele therapie gericht op het activeren en optimaliseren van het bewegingsgedrag, bewegingsvaardigheid en het beperken van achteruitgang.
 • biedt deelbehandeling met fysiotherapeut (denk aan functie fysiotherapeut-assistent).
 • bent lid van beweeggroepen PG en somatiek.
 • bent in het bezit van eigen vervoer.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden je een tijdelijk contract ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 16 uur per week.
 • bieden een salarisFG 40 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
 • vragen om, gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen, onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur.
Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Brigitte Bons, teammanager behandeling, 06-51345948, of met Lotte Pijs, bewegingsagoog, 0187-895778.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 5 april.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

16

Salaris

FG 40

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • 1e analist POCT

  Toegevoegd op 29-04-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Jij bent verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke aansturing van de werkzaamheden op de werkplek POCT (Point Of Care Testing). Met het diagnostisch laboratoriumonderzoek wat je uitvoert, help je de medisch specialist bij het opsporen van ziekten en het stellen van een diagnose. Dagelijks ben je druk bezig om analyses uit te voeren in patiëntmateriaal waarvan de resultaten vervolgens worden gebruikt voor diagnostiek, therapie en preventie. Jij levert een actieve...

  CuraMare
 • Pedagogische medewerker

  Toegevoegd op 06-04-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Iedere dag is een nieuw avontuur! Jij bereidt kinderen en de ouders voor tijdens het verblijf in het ziekenhuis. Je bereidt hen voor op onderzoeken of op een operatieve ingreep. Dit doe je op basis van een opgesteld begeleidingsplan, inclusief acties en evaluatiemomenten. Je begeleidt de kinderen op een liefdevolle, respectvolle manier die aansluit op de behoefte van het kind. Je stemt dit af met zowel ouders als collega’s en deelt relevante informatie, waardoor er in...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank