Opleidingsfunctionaris

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 03-08-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Ken jij alle ins en outs op het gebied van opleidingen? Weet jij structuur aan te brengen, mensen te verbinden en wil jij je inzetten om de kwaliteit van de opleidingen te verhogen? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat die wij zoeken voor het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Jij begrijpt dat het in een krappe arbeidsmarkt cruciaal is om voldoende op te leiden. Niet alleen dat, net zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat onze medewerkers geschoold, bevoegd en bekwaam zijn en blijven. Daar maak jij je hard voor! Met jouw aanstekelijke enthousiasme weet jij onze medewerkers te enthousiasmeren en te stimuleren zodat zij hun kennis en vaardigheden op peil houden. Een win/win situatie voor beide partijen, zij blijven bevoegd en bekwaam en wij kunnen onze strategische doelen behalen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in nauw contact met de leidinggevenden en de werkbegeleiders. Samen sta je sterk! Jij fungeert als adviseur binnen de locatie op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Je bent gesprekspartner voor leidinggevenden, de werkbegeleiders en niet in de laatste plaats onze leerlingen. Verder heb je een uiteenlopend takenpakket waarbij je op het ene moment leerlingen begeleidt en het leerproces van onze leerlingen en stagiaires bewaakt. Het andere moment coördineer je opleidingen en cursussen en denk je mee over onderwijsvernieuwing in de praktijk. Je weet een prettig en stabiel leerklimaat te creëren voor onze leerlingen én medewerkers. Binnen het team lever je een actieve bijdrage aan projecten. Je bent het gezicht van CuraMare voor de onderwijsinstellingen waarmee nauw wordt samengewerkt.

Gestelde eisen

 Jij
• hebt het opleiden en ontwikkelen in je bloed zitten en haalt er voldoening uit om het maximale uit onze leerlingen en medewerkers te halen.
• schroomt niet om hierbij (on)gevraagd advies te geven en knelpunten te signaleren.
• analyseert opleidingsvragen, levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van trainingen en participeert in projecten.
• bent in het bezit van een afgeronde zorgopleiding op MBO 4 niveau, aangevuld met een opleiding Praktijkopleider, Lerarenopleiding Verpleegkunde of Zorg en Welzijn of vergelijkbare opleiding.
• hebt ervaring in en kennis van de zorg, bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige.
• werkt zelfstandig, maar maakt wel deel uit van een team.
• bent proactief, energiek, en weet mensen te motiveren en in beweging te krijgen.
• vindt het leuk om je vast te bijten in nieuwe ontwikkelingen en methodieken en te participeren in projectgroepen.

Wij
• geven een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging bij gelijkblijvende omstandigheden.
• bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
• bieden een salaris (FG 50) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
• vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Uren

28

Salaris

FG 50

Meer informatie

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Lenneke Nienhuis, teamleider Opleidingen, 06-22941130, of tussen 10 en 31 augustus met Nathalie Out, opleidingsfunctionaris 06-22941319.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag voor 31 augustus 2020. De gesprekken staan gepland op maandag 7 september.

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie met een breed pallet aan ondersteuning, en zorg aanbod op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden als deskundigheid, gastvrijheid, compassie, vertrouwen, respect, doelgericht, samenwerkend, werken dagelijks honderden medewerkers met cliënten en patiënten om deze goede zorg, ondersteuning vorm te geven.

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Zorgbeveiliger Beveiligde Intensive Care Wolfheze

  Toegevoegd op 22-09-2020 door Pro Persona

   Zorgdragen voor de veiligheid op een zorgafdeling ten behoeve van patiënten, personeel en bezoekers. Ben jij voorbereid op onverwachte situaties? Spreekt dit jou aan, solliciteer dan als Zorgbeveiliger op de BIC Wolfheze voor 24-36 uren per week. Wat ga je doen? Als zorgbeveiliger ondersteun je bij het begeleiding bieden aan patiënten op het gebied van veiligheid; je ondersteunt sociotherapeuten tijdens crisissituaties en separeer incidenten. De zorgbeveiliger draagt bij...

  Pro Persona
 • Beeldend Therapeut (Vaktherapeut) voor Overwaal

  Toegevoegd op 24-08-2020 door Pro Persona

   Wat ga je doen? Het toepassen van creatieve therapie (beeldend) bij cliënten/patiënten om veranderings-, acceptatie- en verwerkingsprocessen te bewerkstelligen. Waar ga je werken? Je komt te werken bij Overwaal, expertise centrum voor angst, dwang en PTSS. Onderdeel van Pro Persona Nijmegen. Overwaal biedt hoogwaardige, specialistische, leeftijd onafhankelijke ketenzorg voor patiënten met angst en dwang stoornissen, stoornissen in de lichaamsbeleving, hoarding,...

  Pro Persona
 • Corona coach

  Toegevoegd op 21-08-2020 door CuraMare

  Ben jij iemand die helder communiceert, sociaalvaardig is en sterk in je schoenen staat? Wil je daarnaast iets bijdragen in deze bijzondere tijd? Dan is dit de vacature voor jou! Voor ons ziekenhuis, de buitenpoliklinieken en de woonzorglocaties zoeken wij enthousiaste corona coaches! Wat ga je doen? Als corona coach ben jij de persoon die toeziet op de richtlijnen die wij volgens het RIVM moeten hanteren en de naleving van de 1,5 meter regel binnen onze organisatie. Je wijst bezoekers,...

  CuraMare
 • Maatschappelijk werker ACT-VIP Nijmegen

  Toegevoegd op 06-08-2020 door Pro Persona

   Een teamplayer en netwerker die van een uitdaging houdt! We zoeken een vindingrijk, reflectief, flexibel, klantgericht en zelfstandig werkende maatschappelijk werker, die affiniteit en, bij voorkeur, ervaring heeft met de doelgroep psychose. Wat ga je doen? Als maatschappelijk werker in team ACT-VIP Nijmegen bestaat je caseload met name uit cliënten met een psychotische stoornis in de thuissituatie. Je ondersteunt samen met andere disciplines herstel ondersteunende zorg aan...

  Pro Persona
 • Opnameplanner

  Toegevoegd op 03-08-2020 door CuraMare

    Ken jij de fijne kneepjes van het vak ‘planner’ en draai jij je hand niet om voor een lastige casus? Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere dag de opnames van patiënten soepel en juist verloopt? Dan is dit de vacature voor jou, lees snel verder! Wat ga je doen? Als opnameplanner ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van geplande opnames en de spoed opnames. Jij bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken van de...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank