Transferverpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 19-05-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij verpleegkundige en vind je het leuk om korte en intensieve contacten te hebben met patiënten? Wil je de patiënt en zijn familie ondersteunen door het best passende nazorgtraject te vinden? Dan ben jij de transferverpleegkundige die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde. Als transferverpleegkundige heb je veelal korte, maar intensieve contacten met jouw patiënten. Je begeleidt en ondersteunt de patiënten en hun naasten in het geval dat er nazorg nodig is. In overleg met de patiënt stel je een onderbouwd zorgadvies op en geef je consultatie en advies over zorgmogelijkheden. Je hebt overleg met andere hulpverleners en draagt bijvoorbeeld zorg voor de aanvraag bij een andere zorginstelling of thuiszorg. Daarnaast beschik je over uitgebreide informatie over zorgvoorzieningen zoals alarmering, maaltijdvoorzieningen en hulpmiddelen. Je bent een belangrijke schakel tussen het ziekenhuis en het vervolgtraject. Je hebt nauwe contacten met zorgaanbieders in de regio. Ook ontwikkel je en werk je mee aan transmurale zorg en zorgproducten. Je bent verantwoordelijk voor de protocollering van zorgvragen en het initiëren van ketenzorgsamenwerkingsafspraken.

Gestelde eisen

 Jij
• hebt een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en bij voorkeur een diploma                        transferverpleegkundige en je bent BIG-geregistreerd.
• hebt kennis van sociale kaart en van financieringsstromen binnen zorg.
• beschikt over uitstekende gespreks- en onderhandelingsvaardigheden.
• kunt goed onder druk werken en denkt hierbij in oplossingen.
• kunt goed samenwerken en netwerken.
• hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een      positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij
• bieden een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast        contract.
• kennen een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
• bieden een salaris (FG 50) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO                        Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere                  collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
• vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op Carla Segers, afdelingshoofd op 0187-607431 of Linda Otto en Nicole Koopman, transferverpleegkundigen, 0187-607377.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 7 juni.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

32

Salaris

FG50

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Coördinerend Wijkverpleegkundige – Zelf team uitbreiden – Regio Utrecht

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Als Coördinerend Wijkverpleegkundige mag jij jouw eigen team en de wijk uitbreiden! Jouw uitdaging Deze warme zorgorganisatie wil graag uitbreiden en daarom zoeken ze jou! Je komt 28 tot 32 uur per week te werken in een bestaand team, een hecht en gezellig team. Samen met jouw team lever je intramurale en extramurale thuiszorg in de regio Utrecht. Jij werkt alleen dagdiensten, dat is natuurlijk heel om een ideale verdeling tussen werk en privé te hebben. Bij deze zorgorganisatie is de sfeer...

  Lekz
 • Avond Nacht Weekend Hoofd – ANW-Hoofd

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Een ANW-Hoofd, daar zijn wij naar op zoek. Op zoek voor gezellige zorginstelling in de regio Zeist. Voor 16-20 uur per week. Als Ambulant Verpleegkundige werk je weekenden, avonden en nachten. Je hebt drie hoofdtaken. Jij komt in actie wanneer er calamiteiten plaatsvinden, je coördineert de zorg en bewaakt de kwaliteit. Je bent een spin in het web die bij vragen op verschillende afdelingen (somatiek/pg) rond gaat. Jouw expertise is nodig op deze afdelingen. Tot slot ben je verantwoordelijk...

  Lekz
 • Woonbegeleider – Gehandicaptenzorg

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Een Woonbegeleider, daar zijn we naar op zoek. Voor een opdrachtgever, actief in de gehandicaptenzorg, regio Eindhoven. Betreft een functie tussen de 24-32 uur per week (uren zijn bespreekbaar). Je bent bereid om volgens rooster te werken. Met soms een dagdienst, een avond- of een slaapdienst. Waarbij rekening wordt gehouden met mogelijke voorkeuren! Professionals die 24/7 de cliënten willen begeleiden die zoveel mogelijk zelfstandig binnen de locatie wonen. De opzet is dat deze cliënten een...

  Lekz
 • Verpleegkundig Coach – niveau 4 – Bijzondere werkomgeving – Regio Soest

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Als Verpleegkundig Coach niveau 4 zorgen dat jouw cliënten een goede dag hebben! Bij deze kleinschalige zorgorganisatie, in regio Soest, kan jij als Verpleegkundige Coach het verschil maken voor de cliënten. Je gaat hier, tussen de 24-36 uur per week, werken met de doelgroepen Somatiek en/of PG. De cliënten wonen in een woonvorm, waarbij hun levensstijl centraal staat. Verdraagzaamheid, ontwikkeling en respect staat hierbij hoog in het vaandel. Ook kunnen de cliënten hun hobby’s hier blijven...

  Lekz
 • Verpleegkundige in de wijk – EVV – 20-24 uur – Regio Nieuwegein

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Als Verpleegkundige in de wijk - EVV ben jij de rots in de branding voor jouw cliënten! Deze organisatie wil graag uitbreiden, daarom zoeken ze jou! Het aantal uren wat je gaat werken is in overleg vast te stellen. Jij als Verpleegkundige - Wijkzorg levert de totale zorg aan de cliënt, liefdevolle en warme zorg. Je verricht complexe zorg, zo krijg je te maken met bijvoorbeeld catheters, stoma's, PEG-sondes, duodopapompen, sondepompen, wondzorg en gedragsproblemen. Je mag de zorg op jouw...

  Lekz

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank