Helpende zorg en welzijn

Baan gegevens

  • Bedrijf: CuraMare
  • Plaats: Dirksland
  • Plaatsingsdatum: 05-07-2019
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Heb jij hart voor ouderen die te maken hebben met fysieke of psychische beperkingen en hecht je er waarde aan om een goede band met hen op te bouwen? Dan zoeken we jou als nieuwe collega voor de locatie ’t Spectrum! Wat ga je doen? Als helpende geef je uitvoering aan de basiszorg van de cliënten op basis van het zorgleefplan. Jij helpt cliënten bij hun persoonlijke verzorging, zoals hulp bij het wassen en aankleden. Daarnaast ondersteun je collega’s (verzorgenden en verpleegkundigen) bij het geven van basiszorg. Verder verricht je bepaalde huishoudelijke werkzaamheden en andere voorkomende ondersteunende werkzaamheden bij de cliënt. Het kan voorkomen dat je bepaalde administratieve werkzaamheden verricht. Wij bieden een afwisselende en dankbare baan, met leuke collega’s!

Gestelde eisen

Jij • hebt een diploma Helpende zorg en welzijn. Ervaring in de ouderenzorg is een pré. • hebt een diploma Helpende zorg en welzijn. Ervaring in de ouderenzorg is een pré. • hebt respect voor de protestantse- christelijke identiteit van een aantal van onze locaties en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur. Wij • bieden een contract voor een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract. • bieden een salaris (FG25) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen. • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). • vragen om, gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen, onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur.

Uren

8-36

Salaris

FG 25

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Therese Vlietland via 0187-685500. Word jij onze nieuwe collega? Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 14 juli. De gesprekken staan gepland op 22 juli. Waar kom je te werken? CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp waar ’t Spectrum onderdeel van is.

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank