Leerling helpende

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 28-02-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Leerling helpende 24-36 uur Wij zoeken voor onze woonzorglocaties enthousiaste nieuwe collega´s die vanaf september de opleiding tot helpende willen volgen. Wat ga je doen? Als leerling helpende geef je uitvoering aan de basiszorg en het assisteren van de verzorgende met de cliënten op basis van het zorgleefplan. Je verricht huishoudelijke werkzaamheden en voert ondersteunende werkzaamheden bij de cliënt uit. Ook verricht je administratieve werkzaamheden.

Gestelde eisen

Jij • hebt een VMBO diploma of diploma op MBO niveau 1 (entree opleiding). • beheerst mondeling en schriftelijk de Nederlandse taal. • bezit goede sociale vaardigheden. Wij • bieden een contract voor de duur van de opleiding. • bieden na het behalen van je diploma een contract aan voor minimaal een jaar. • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen. • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). • vragen om, gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen, onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling via 0187-607587. Word jij onze nieuwe collega? Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 21 april. De gesprekken staan gepland op 16 mei. Waar kom je te werken? CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vier woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee; Ebbe en Vloed in Oude-Tonge, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk, Geldershof in Dirksland en De Vliedberg in Ouddorp.

Uren

24 tot 36 uur per week

Salaris

Conform CAO

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Flexibele Helpende, Verzorgende (IG) en Verpleegkundige

  Toegevoegd op 06-03-2019 door Puurzorg Uitzenden B.V.

  Als PuurZorgtalent ga je op flexibele basis aan de slag waarbij je zelf kunt bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je kunt ervaring op doen binnen verschillende disciplines binnen de zorgsector. Wij denken graag met het zorgtalent mee in de wensen en voorkeuren op werkgebied, om zo voor jou de perfecte match te kunnen maken. Flexibiliteit: Je kunt als zorgtalent van PuurZorg zelf aangeven waar, wanneer en hoeveel je wilt en kunt werken. Hierbij geef je zelf jouw wensen en...

  Puurzorg Uitzenden B.V.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank