Wijkverpleegkundige in Apeldoorn

Baan gegevens

 • Bedrijf: KleinGeluk
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 07-11-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,5!
Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

In de thuiszorgteams locatie De Groene Hoven & Arkel is een vacature ontstaan voor een proactieve en daadkrachtige Wijkverpleegkundige voor minimaal 24 uur per week.
Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen en de zorg uitstekend te coördineren dan hebben wij een geschikte vacature voor jou!

Wijkverpleegkundige / minimaal 24 uur per week

Wat ga je doen?
Locatie De Groene Hoven is gevestigd aan de Koninginnelaan in Apeldoorn-Noord. Thuiszorgteam de Arkel is gevestigd aan de Gemzenstraat, beiden in de wijk Kerschoten.
De teams werken in de zorgwoningen en de wijk in de directe omgeving van de thuiszorgkantoren.

In de functie van wijkverpleegkundige (voor beide teams) vervul je een spilfunctie bij het indiceren, de coördinatie, regie en begeleiding van behoeften van ouderen. Ook richt je je samen met het wijkteam continue op het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarnaast onderhoud je intensieve contacten met gespecialiseerde disciplines.

Als wijkverpleegkundige stuur je inhoudelijke zorg(processen) aan binnen en buiten de eigen locatie in de thuiszorg. Ook lever je een bijdrage aan de organisatie van multidisciplinaire samenwerkingsverbanden rondom de cliënt en op het gebied van preventie, wonen, welzijn en zorg.

Voor het goed uitvoeren van deze functie is het belangrijk dat je een positieve, opbouwende inbreng hebt. Je coacht en adviseert medewerkers bij zorgvragen en beroepshouding. Daarnaast draag je bij aan zelfstandigheid en optimale samenwerking binnen het wijkteam.

Gestelde eisen

 Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

(Afgeronde) Hbo-opleiding verpleegkundige niveau 5 en BIG-geregistreerd;
Ervaring in het verrichten en coördineren van complexe zorg;
Je beschikt over goede coachende vaardigheden;
Ervaring als wijkverpleegkundige is een pré.
Kennis van de sociale kaart en van wet- en regelgeving;
Beschikt over een helicopterview en heb je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Tenslotte denk jij als wijkverpleegkundige mee over de kwaliteitsverbetering van onze zorg, bouwt mee aan teamontwikkeling en zelforganisatie.
Wij staan open voor jouw ideeën!

Uren

minimaal 24 uur per week

Salaris

max. 3.942,98 o.b.v. fulltime dienstverband

Meer informatie

Een (parttime) dienstverband voor onbepaalde tijd (uren in overleg);
Een salaris conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg (CAO VVT), FWG schaal 50 (max. € 3.942,98 o.b.v. een 36-urige werkweek);
Je werkt voornamelijk dagdiensten, maar kan incidenteel ook in de weekenden ingezet worden;
Een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
Opleidingsmogelijkheden.
Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Informatie over KleinGeluk

KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Hierbij richten we ons focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juiste zo waardevolle geluksmomenten in het leven van cliënten. KleinGeluk benadert cliënten......
Lees meer over KleinGeluk

KleinGeluk
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Verpleegkundig Specialist Ambulante Ouderenpsychiatrie (Utrecht - Zeist)

  Toegevoegd op 31-10-2022 door Altrecht

  Altrecht Ouderen regio LekstroomBij de regionale ouderenteams van Altrecht wordt integrale behandeling gebonden aan patiënten van 60 jaar en ouder met complexe psychiatrische problematiek, met comorbide somatische en/of cognitieve klachten alsmede levensfaseproblematiek.We werken herstelondersteunend.Afdeling Ouderenpsychiatrie biedt veel ruimte aan eigen ideeën en initiatief. De medewerkers zijn allen zelfstandige, ervaren professionals, die met veel enthousiasme, humor en betrokkenheid hun...

  Stichting Altrecht
 • Jeugdverpleegkundige Voortgezet Onderwijs

  Toegevoegd op 16-09-2022 door Gemeente Den Haag

  Jeugdverpleegkundige Voortgezet Onderwijs Geloof jij als jeugdverpleegkundige in de kracht van preventie en heb jij affiniteit met jongeren tussen de 12 en 18 jaar? Lees verder! Wat ga je doen? Als jeugdverpleegkundige Voortgezet Onderwijs (VO) zorg jij door de inzet van preventie er voor dat jongeren in het Voortgezet Onderwijs ook mee kunnen (blijven) doen op school en in de maatschappij. Wanneer jongeren aangeven problemen hebben te hebben op het gebied van lichamelijke en of...

  Adver-Online
 • Jeugdverpleegkundige

  Toegevoegd op 17-08-2022 door Stichting Milo

  Jeugdverpleegkundige Vind jij een gezonde groei en ontwikkeling ook belangrijk voor ieder kind? Meer weten? Lees dan verder! Wat ga je doen? Als jeugdverpleegkundige voor kinderen van 0 tot 12 jaar signaleer je problemen op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid, gedrag, ontwikkeling, leefstijl en leefomstandigheden. Je adviseert aan zowel kinderen, ouders en verzorgers als aan scholen. Binnen de jeugdgezondheidszorg werken we toe naar een meer vraaggerichte vorm van...

  Adver-Online
 • Verpleegkundig Specialist AMBIT Zuid (binnenstad)

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Altrecht

  Spreekt het werken met mensen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek (EPA) jou aan binnen een multidisciplinair team? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Het team van AMBIT Zuid is op zoek naar een nieuwe collega die als verpleegkundig specialist van aanpakken houdt. Binnen het AMBIT team vervul je als verpleegkundig specialist een leidende rol, waarin initiatieven op prijs worden gesteld. Vind je het leuk om naast jouw rol als verpleegkundige ook andere teamzaken op te pakken...

  Stichting Altrecht
 • Verpleegkundig Specialist AMBIT Zuid (binnenstad)

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Altrecht

  Spreekt het werken met mensen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek (EPA) jou aan binnen een multidisciplinair team? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Het team van AMBIT Zuid is op zoek naar een nieuwe collega die als verpleegkundig specialist van aanpakken houdt. Binnen het AMBIT team vervul je als verpleegkundig specialist een leidende rol, waarin initiatieven op prijs worden gesteld. Vind je het leuk om naast jouw rol als verpleegkundige ook andere teamzaken op te pakken...

  Stichting Altrecht

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank