Specialist Ouderengeneeskunde

Baan gegevens

 • Bedrijf: Effectus-HR Leeuwarden
 • Plaats: Leeuwarden
 • Plaatsingsdatum: 29-06-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij werkzaam in de geriatrische revalidatiezorg en heb jij het idee dat het anders kan en moet? Dat gevoel hebben wij ook! Wil jij meegroeien met de meest ambitieuze zorgaanbieder van Fryslân? Dan gaat je hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als specialist ouderengeneeskunde binnen onze organisatie!

Maandagmiddag; een van de cliënten die 3 weken geleden na een ziekenhuisopname bij jou werd aangemeld, wordt vandaag al ontslagen. Tijdens de opname wordt een geriatrisch assessment gedaan, waarbij het functioneren zowel somatisch, functioneel, maatschappelijk, psychisch en qua communicatie in kaart wordt gebracht en heb je samen met de cliënt het einddoel bepaald. Revalideren heeft immers een vertrek- en een eindpunt. Duidelijke kaders stellen, afspraken maken en tijdens de voortgang bespreken wat er nodig is om het doel te bereiken. En dat doel, dat verlies jij nooit uit het oog. Door jouw regievoering en slagvaardigheid heb je op de juiste momenten de benodigde experts erbij betrokken en bijgestuurd waar nodig. Met als resultaat dat deze vrouw eerder dan verwacht én met een positief gevoel naar huis gaat. De trotse blik van de cliënt en haar partner bij het verlaten van jullie locatie geeft jou een glimlach van oor tot oor. Dit is waar je het voor doet. Snel weer over tot de orde van de dag; de laatste voorbereidingen voor het overleg met de vakgroep van morgen. Jouw visie op GRZ staat daarin centraal. Je zorgt natuurlijk dat je beslagen ten ijs komt. Wat een goede beslissing om destijds voor deze baan bij Noorderbreedte te kiezen. Een organisatie met een grote GRZ-afdeling, meerdere specialisaties in huis en hele korte lijnen met het Medisch Centrum Leeuwarden. Een baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je steeds weer wordt uitgedaagd.

Over de functie

 • Voor jou is het doel van de cliënt het belangrijkst. Jij streeft naar een zorgvuldig traject waarbij je samen met de cliënt de verwachtingen managet en het einddoel bepaalt.
 • Je bent zowel de regievoerder als hoofdbehandelaar. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, vaststellen en de regie van het multidisciplinaire zorgleefplan, waar het medisch behandelplan deel van uitmaakt.
 • Vanuit jouw rol heb je intensief contact met behandelaren, behandelteams, verpleegkundigen, vaktherapeuten én met specialisten van het nabijgelegen MCL. Alles heb je binnen handbereik om een bijdrage te leveren aan de ouderenzorg van de toekomst.
 • De functietitel zegt het al; jij bent specialist op het gebied van ouderengeneeskunde. En jij weet als geen ander dat er voor revalidatie steeds nieuwe doelgroepen en thema’s bij komen. Als lid van de medische dienst lever je met jouw expertise een belangrijke bijdrage aan de scholing van specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en huisartsen.
 • Jij bent daadkrachtig, ambitieus en vasthoudend. Je gedijt het best in een hectische omgeving waarin je voortdurend moet schakelen. Jouw helicopterview zorgt ervoor dat je hetgeen waarvoor je het doet, niet uit het oog verliest.


Waar ga je werken?

Wij zijn Noorderbreedte, aangenaam kennis met je te maken. Wij bieden voornamelijk zorg aan ouderen in Fryslân. Soms voor even, soms voor een bepaalde periode, en soms voor altijd. Cliënten kunnen bij ons terecht in een van onze 15 woonzorgcentra of bij Noorderbreedte Revalidatie. Ook bieden wij dagbesteding en dagbehandeling.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan jij bij ons vinden?
Als je bij ons komt werken, dan ga je aan de slag bij een ondernemende en ambitieuze zorgaanbieder die op veel fronten geen traditionele aanpak heeft. Wij lopen voorop in onze markt als het gaat om het ontplooien van initiatieven. We voelen ons comfortabel in deze voortrekkersrol en zien het ook als onze plicht als zorgverlener. Wij zijn voortdurend bezig met de toekomst en zullen het niet nalaten te veranderen als dat nodig is. Niet voor niets steken wij veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je door kunt groeien in je vak. Doorgroeimogelijkheden en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons vind je professionals met ieder een eigen specialisme. Hierdoor is er altijd een collega waarmee je kunt sparren en tot verrassende uitkomsten kunt komen. Wij stimuleren samenwerking, want samen kom je verder.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?

 • Ben jij specialist op het gebied van revalidatiezorg of wil jij je daarin verder verdiepen?
 • Heb jij affiniteit met het opleiden van zorgprofessionals?
 • Heb jij een duidelijke visie als het gaat om revalidatie en ouderengeneeskunde?
 • Zie jij jezelf werkzaam in de omschreven functie?


Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?
 • Op basis van kennis en ervaring een passend salaris tussen €5.165 en €8.146 bruto per maand (cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg FWG75).
 • Een baan voor minimaal 32 uur per week.
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een dynamisch team - bestaande uit zo’n 30 artsen en verpleegkundig specialisten - dat volop in ontwikkeling is en regelmatig onderwijs en bijscholing organiseert.
 • Samenwerking met het UMCG op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en opleiding.
 • Intensieve samenwerking met het Medisch Centrum Leeuwarden.
 • Bereikbaarheidsdiensten kunnen worden uitbetaald of omgezet in vrije dagen.


Collega Nienke vertelt
“Hallo, ik ben Nienke. Als jij onze nieuwe specialist ouderengeneeskunde wordt, dan worden wij directe collega’s. Onze grote GRZ-afdeling, met daarin meerdere specialisaties en de korte lijnen (letterlijk en figuurlijk) met het ziekenhuis, maken dat ik echt het maximale uit mijn werk kan halen. Dat geeft mij voldoening en energie. Daarnaast vind ik het geweldig om onderdeel te zijn van een ambitieuze organisatie waarin ruimte is voor eigen initiatief. Het is fantastisch om onze organisatie en onze collega’s te zien groeien en ontwikkelen.”

Uren

32-40

Salaris

5100-8200

Meer informatie

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in 3 kleine stappen is het al gebeurd.

 • Klik op ‘direct reageren’
 • Vul je gegevens in en upload je cv.
 • Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Natascha Zoer (Consultant bij Effectus-HR) op telefoonnummer 06-12554213. Tijdens de procedure zal er gebruik worden gemaakt van een DiSC Assessment.

Acquisitie
Noorderbreedte en Effectus-HR werken bewust en vol vertrouwen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat wordt gevonden. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Informatie over Effectus-HR Leeuwarden

Data driven recruitment bureau. Contexting, neuromarketing, data gedreven. Werving is online marketing. Moeite met die éne vacature? Wij helpen u graag!...
Lees meer over Effectus-HR Leeuwarden

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater Kind en Jeugd Tiel

  Toegevoegd op 08-07-2020 door Pro Persona

  Voor onze locatie in Tiel zoekt Pro Persona Jeugd een psychiater psycholoog die samen met ons de uitdaging wil aangaan om een duurzame S-JGGZ te ontwikkelen in regio Rivierenland / Tiel Wat ga je doen? Diagnostiek en behandeling (inclusief psychotherapie) van kinderen en jeugdigen / systeem met complexe psychische aandoeningen; • bijdrage leveren in een continue verbetering van behandelmethodieken en zorgprogramma’s; • als regiebehandelaar de regie voeren over intakes en...

  Pro Persona
 • Psychiater Persoonlijkheidsstoornissen Ede

  Toegevoegd op 08-07-2020 door Pro Persona

  Een psychiater met affiniteit met Persoonlijkheidsstoornissen! Wat ga je doen? Naast het doen van intakes en de medicamenteuze begeleiding van clienten zijn er mogelijkheden om psychotherapeutische taken op te pakken, in groepen of individueel. Er kan hier gedacht worden aan schematherapie of DGT. Het verrichten van diensten ten behoeve van de crisisdienst hoort eveneens tot het takenpakket. Waar ga je werken? Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied...

  Pro Persona
 • Psychiater Stemmingsstoornissen Ede

  Toegevoegd op 08-07-2020 door Pro Persona

  Stuurmanskunst staat niet in onze functiebeschrijvingen. Maar eigenlijk zou het best op zijn plaats zijn. Want de GGZ, en daarmee ook ons team, bevindt zich in woelige wateren. Als het voor jou een uitdaging is om -vanuit jouw vakgebied- de koers mee uit te zetten en overzicht te houden, ook als de weersomstandigheden wijzigen, ben jij wellicht een van de bevlogen psychiaters die ons team Stemmingsstoornissen (kan gecombineerd worden met de vacature van Persoonlijkheidsstoornissen) komt...

  Pro Persona
 • Psychiater BIC Wolfheze

  Toegevoegd op 08-07-2020 door Pro Persona

  Werk jij graag met complexe problematiek, ben jij een kartrekker en breng jij de behandeling naar een nog hoger plan? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als psychiater ben je regiebehandelaar en verzorg je intakes, psychiatrisch onderzoek, diagnostiek en medicatie bij de patiënten van de BIC. Je bent verantwoordelijk voor het behandelbeleid. Daarnaast stuur je medebehandelaren aan en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Je werkt intensief samen met collega...

  Pro Persona
 • Psychiater Ambulante Specialistische Zorg Arnhem

  Toegevoegd op 08-07-2020 door Pro Persona

  Zoek jij een baan waar werkplezier, uitdaging en groeimogelijkheden belangrijk zijn, dan gaan we graag met jou in gesprek Wat ga je doen? Naast de basale taken als uitvoering van de farmacotherapie, diagnostiek en behandeling zien we, desgewenst, ook een rol voor je weggelegd als programmaleider. Als programmaleider ben je mede verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de zorg. Je participeert als achterwacht in de acute dienst. Waar ga je werken? Pro Persona Arnhem maakt...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank