Docent medische vakken

Baan gegevens

 • Bedrijf: Hogeschool van Amsterdam, opleiding ergotherapie
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 18-06-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) zoekt voor de opleiding Ergotherapie van de faculteit Gezondheid een docent medische vakken (0,2 fte)
Mogelijk uit te breiden naar 0,3 fte

Wat ga je doen?
Als docent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en ontwikkelen van onderwijsonderdelen. Hieronder valt onder andere het ontwikkelen en geven van hoorcolleges, werkcolleges, het ontwikkelen, voorbereiden, uitvoeren en het nakijken van toetsen voor de opleiding Ergotherapie. Je geeft les in de propedeuse- en Hoofdfase 1 (jaar 2) en je maakt deel uit van een docententeam dat verantwoordelijk is voor een onderwijsprogramma van een half jaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij te gaan dragen in de ontwikkeling en uitvoeren van onze interdisciplinaire minor neurorevalidatie. Het is mogelijk om de vacature van 0,2 Fte bij de opleiding ergotherapie met 0,1 fte uit te breiden bij de opleiding oefentherapie Mensendieck.

Waar kom je te werken?
De opleiding Ergotherapie bestaat uit een enthousiast team van 25 docenten die aan ongeveer 500 studenten (interprofessioneel) onderwijs verzorgen. Het curriculum is verdeeld in acht programma’s van 20 weken, waarvan twee programma’s in de beroepspraktijk plaatsvinden.

De faculteit
Als docent Ergotherapie ga je werken bij faculteit Gezondheid. Een faculteit waar naast Ergotherapie ook de zorgopleidingen Fysiotherapie, Oefentherapie en Verpleegkunde deel van uitmaken. Samen leiden we jaarlijks ruim 3.000 studenten op tot betrokken zorgprofessionals. We hechten veel waarde aan de overgang van tussen studie en praktijk en de combinatie van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg (trias academica). Op het gebied van onderzoek en (medisch) onderwijs werken we intensief samen met ziekenhuizen, GGZ instellingen en thuiszorgorganisaties in de regio.

Wat bieden we?
De aanstelling loopt via ons uitzendbureau HvA Jobservice.
Het betreft een aanstelling van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte behoort verlenging tot de mogelijkheden. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van docent/onderzoeker 2. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4892,- bruto per maand bij een volledige aanstelling, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
De HvA heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende vakantieregeling en een 13e maand.

Gestelde eisen

 Wat neem je mee?
Wij zoeken kandidaten met een afgeronde geneeskundige opleiding met ervaring in de neurologie. Als je in het bezit bent van een didactische aantekening is dat een pre. Je hebt recente ervaring in de beroepspraktijk en bent bekend met de actuele ontwikkelingen binnen de ergotherapie en kan deze vertalen in de (neurologie)lessen. Het werken in teamverband past bij jou. Je kunt goed verbinding maken met HBO-studenten, bent student gericht, flexibel en resultaatgericht in een dynamische onderwijscontext.

Uren

8-12

Salaris

maximaal € 4892,- bruto per maand bij een volledige aanstelling, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Meer informatie

 De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in kalenderweek 27. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen i.v.m. COVID-19 zal gekeken worden hoe de gesprekken gaan plaatsvinden (fysiek of via een online omgeving)

Wil je meer weten?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Anna Koel-Wardenaar (teamcoördinator) via 06-21157666 of a.m.koel@hva.nl.

Kijk voor meer informatie over de faculteit Gezondheid op www.hva.nl/gezondheid

Sollicitaties
Klik op de link in deze advertentie om rechtstreeks online bij de HvA te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Wat je verder moet weten
deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten; wil je meer weten over hoe onze sollicitatieprocedure verloopt? Kijk dan op onze website Werken bij de HvA;
Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Hogeschool van Amsterdam, opleiding ergotherapie

De HvA leidt de professionals van morgen op met een breed aanbod aan opleidingen. Het is een onderwijsinstelling voor hoger onderwijs in Nederland gevestigd in Amsterdam. Naast het aanbod van regulier hoger onderwijs, heeft deze hogeschool ook een brede lectorenkring, waarmee verschillende onderzoeken worden gedaan voor het onderwijs binnen de......
Lees meer over Hogeschool van Amsterdam, opleiding ergotherapie

Hogeschool van Amsterdam, opleiding ergotherapie
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Arts voorwachtrooster Wolfheze en Arnhem

  Toegevoegd op 28-07-2020 door Pro Persona

  Pro Persona zoekt voor het voorwachtrooster Arnhem – Wolfheze basisartsen met ervaring of voorkeur voor het werken in de psychiatrie. Wat ga je doen? Pro persona zoekt voor het voorwacht rooster Arnhem – Wolfheze basisartsen met ervaring of voorkeur voor het werken in de psychiatrie. De diensten kunnen gedraaid worden in de vorm van een aanwezigheidsdienst op contract basis of middels een ZZP constructie. De diensten kunnen volgens een vast patroon worden ingepland buiten...

  Pro Persona
 • Arts Acute psychiatrie Ede

  Toegevoegd op 28-07-2020 door Pro Persona

  Voor de Acute Keten zoeken we een ANIOS die binnen de opname afdelingen medisch psychiatrische zorg gaat leveren. Daarnaast draai je diensten mee in een 7x24uurs rooster met de andere AIOS-sen en ANIOS-sen als achterwacht voor de crisisdienst. Wat ga je doen? Je verleent medisch psychiatrische zorg; je diagnosticeert patiënten, stelt behandelplannen op voor medisch psychiatrische zorg en voert deze uit onder verantwoordelijkheid van een medische specialist. Je behandeling en...

  Pro Persona
 • Arts Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen

  Toegevoegd op 28-07-2020 door Pro Persona

  Wij zoeken een enthousiaste ANIOS voor KVBO in Wolfheze. Zoek je uitdaging en vind je het leuk om samen met een multidisciplinair team behandeling te bieden aan de ouder wordende cliënt, solliciteer dan direct! Wat ga je doen? Je verleent medisch psychiatrische zorg; je diagnosticeert cliënten, stelt behandelplannen op voor medisch psychiatrische zorg en voert deze uit onder verantwoordelijkheid van een medische specialist. Je behandeling en begeleiding van cliënten...

  Pro Persona
 • Psychiater Ouderen Ede

  Toegevoegd op 28-07-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als een van drie psychiaters van het zorgprogramma Ouderen ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor diagnostiek en totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen van ouderen vanuit het hele spectrum aan psychiatrische stoornissen. Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie, enerzijds vanwege de gevarieerde psychiatrische problematiek waarmee je op de ambulante poli te maken krijgt, maar ook vanwege de combinatie met werkzaamheden in acute...

  Pro Persona
 • Arts locatie Nijmegen

  Toegevoegd op 28-07-2020 door Pro Persona

  Voor meerdere afdelingen SGGZ van Pro Persona in Nijmegen zijn we op zoek naar een enthousiaste arts! Wat ga je doen? We zijn er als (S)GGZ voor de psychiatrische patiënt en bieden ambulante behandeling, intensive hometreatment (IHT), acute deeltijdbehandeling en klinische zorg. Hiernaast is er 24/7 een crisisdienst. Voor onze regio Nijmegen zijn we op zoek naar jou! Je bent tijdens kantooruren inzetbaar voor medisch psychiatrische zorg; je diagnosticeert patiënten, stelt...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank