Enthousiaste Ergotherapeut

Baan gegevens

  • Bedrijf: Het Parkhuis
  • Plaats: Dordrecht
  • Plaatsingsdatum: 26-03-2021
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Bij het Parkhuis werk je als Ergotherapeut in een hecht en enthousiast team, bestaande uit 5 collega’s met een warm hart voor onze cliënten. Je hebt een afwisselende baan waarbij je met diverse doelgroepen werkt. Binnen het Parkhuis wonen cliënten met dementie (waarbij ook jonge mensen), psychiatrische problemen, het syndroom van Korsakov en Grz-revalidanten.

In verband met zwangerschapsvervanging zoeken wij vanaf 1 mei tot en met 30 september een nieuwe collega. Ben jij de Ergotherapeut met hart voor de (ouderen)zorg die binnenkort ons team komt versterken?

Jouw nieuwe uitdaging
Het Parkhuis staat voor ondersteuning aan cliënten en hun naasten op hartverwarmende en bekwame wijze. Kenmerkend is het behoud van de eigen regie van de cliënt met onder andere een zinvolle dagbesteding die aansluit bij zijn/haar behoefte.

Naast observeren, behandelen en begeleiden in het multidisciplinaire team, is adviseren van collega’s een belangrijke taak. Je registreert in het digitale cliëntdossier.

De collegialiteit binnen ons team is groot. Binnen de vakgroep en de organisatie wordt persoonlijke en professionele ontwikkeling gestimuleerd en gefaciliteerd. Er is altijd ruimte voor overleg en casuïstiekbespreking. Vanuit de organisatie is er daarnaast aandacht voor een goede balans tussen privé en werk.

Je krijgt verder:

  • De urenomvang bedraagt 24 uur in de periode van 1 mei tot en met september 2021, in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van een collega.
  • Je salaris bedraagt maximaal € 4.161,92 op basis van een 36-urige werkweek conform de FWG 55 van de cao VVT (de inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring en aansluiting op de functie-eisen volgens de CAO VVT)
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een jaarlijks Persoonlijk Keuze Budget (PKB), eindejaarsuitkering van 8,33%, extra voordeel reiskosten (uitruil reiskosten), een verlengde verlofregeling bij zwangerschap, bedrijfs- en fysiofitness, een loopbaanadviestraject, een renteloze lening voor de aanschaf van een fiets en een goede pensioenvoorziening

Nieuwsgierig geworden?
Dan komen wij graag in contact met jou. Klik hiervoor op de knop ‘solliciteren’ op onze website. Dan nodigen we je uit om een keer mee te lopen en de sfeer in het team te proeven!

Heb je eerst nog vragen?
Geen probleem, je kunt contact opnemen met Eline van Mil, manager expertiseteam of met een van de collega’s van de Ergotherapie. Zij staan je graag te woord en zijn bereikbaar via 078 – 6220000.

Gestelde eisen

Je hebt affiniteit met de (ouderen)zorg en hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met deze doelgroep, bijvoorbeeld door stage of eerdere werkplekken. Je werkt graag in een team en maakt gemakkelijk verbinding met cliënten, hun naasten en medecollega’s. Je hebt een opleiding HBO Ergotherapie afgerond, en bent in het bezit eigen vervoer in verband met het verrichten van werkzaamheden op verschillende locaties van het Parkhuis.

Uren

24

Salaris

maximaal € 4.161,92

Informatie over Het Parkhuis

Het Parkhuis is een veelzijdige zorgorganisatie voor langdurige zorg waar kwaliteit van leven voorop staat. Het Parkhuis biedt langdurige zorg aan 325 intramurale en ruim 250 extramurale cliënten in de regio Dordrecht. Daarnaast ontwikkelt het Parkhuis zich tot hét expertisecentrum voor dementie, Korsakov en gerontopsychiatrie in Dordrecht en......
Lees meer over Het Parkhuis

Het Parkhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank