Wij zoeken een SEH-arts

Baan gegevens

 • Bedrijf: Langeland Ziekenhuis
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 02-10-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Hoogwaardige en betaalbare zorg, dichtbij huis. Dat is waar jij aan bijdraagt als SEH-arts bij het LangeLand Ziekenhuis. Krijg de mogelijkheid om oprechte persoonlijke aandacht aan patiënten uit de regio Zoetermeer en hun naasten te geven op de voor hun belangrijke kwetsbare momenten in hun leven.

Wat ga je doen?
Jij, de SEH-arts, biedt zorg aan alle patiënten die op de spoedeisende hulp binnenkomen. Dit zijn patiënten met acute aandoeningen, dus ook kinderen.

Wat het werken op onze SEH juist zo leuk maakt? Als SEH-arts zie jij alle patiënten. Tijdens een dienst weet je precies wat er op de afdeling speelt. Je stuurt jouw team aan, overlegt met medisch specialisten en indien nodig voer je complexe behandelingen zelf uit. In deze rol behoud jij altijd de regie en ben je het aanspreekpunt van de afdeling.

Op onze spoedeisende hulp is het hollen of stilstaan. Jaarlijks behandelen we zo’n 18.000 patiënten per jaar, waar je tijdens een drukke dienst ongeveer 60 patiënten ziet. Het overgrote deel van deze patiënten is aangemeld. Heeft de patiënt behoefte aan een specialistisch ziekenhuis, dan verzorgen jullie de stabilisatie en draag je de patiënt over.

Jouw team
Samen met zo’n 12 collega’s, variërend in de functie van SEH-arts, (poort)arts, ANIOS, AIOS-huisartsengeneeskunde, SEH-verpleegkundigen en verpleegkundig personeel, draaien jullie een dag- of avonddienst. Een voor een enthousiaste en deskundige collega’s die al meerdere jaren binnen de afdeling werkzaam zijn. Daarnaast beschik je over een intern netwerk intensivisten en medisch specialisten die vanwege de korte lijnen heel toegankelijk zijn om me jou mee te kijken.

Gestelde eisen

Wat jij meebrengt
Bij jou staat de patiënt centraal. Daarnaast vervul jij als SEH-arts binnen het LangeLand ziekenhuis en de afdeling SEH een actieve rol. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van ANIOS SEH, AIOS- huisartsgeneeskunde en semi-artsen.

Verder:

 • Ben jij MSRC geregistreerd.
 • Heb je ervaring met procedurele sedatie (PSA).

Uren

minimaal 8 uur per week

Salaris

een salaris tussen de € 6.636,- en € 11.900,41 bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 45 uur per week, volgens de AMS-schalen.

Meer informatie

Wat wij jou bieden
Een veelzijdige functie waarin de complexiteit van acute zorg toeneemt. Je bent niet gebonden aan collega’s met een specialisme. Jij bent de specialist. Uitdaging en plezier in je werk vinden wij belangrijk. Daarom stimuleren wij jou om je continu te blijven ontwikkelen.

Wat kun je verder van ons verwachten:

 • een salaris tussen de € 6.636,- en € 11.900,41 bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 45 uur per week, volgens de AMS-schalen.
 • deelname aan pensioenfonds SPMS en 8% vakantiegeld
 • onregelmatigheidstoeslagen.
 • een functie voor minimaal 8 uur per week.
 • mogelijkheid verkorte proeftijd en na proeftijd een vast contract.
 • je treedt toe als volwaardig lid van de VMS.
 • twee personeelsverenigingen.
 • beter vitaal programma met meerdere activiteiten per jaar. Denk aan yoga, massages en gezonde snacks.
 • fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets.

Informatie over Langeland Ziekenhuis

Kleinschalig en korte lijnen. Hét onderscheidende vermogen van het LangeLand Ziekenhuis. Bij ons staan de patiënten uit de regio Zoetermeer centraal bij alles wat we doen. Wij lopen net een stapje harder dan anderen, met persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Om deze zorg te kunnen bieden, werken we nauw samen met huisartsen, verpleeg- en......
Lees meer over Langeland Ziekenhuis

Langeland Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Arts FACT Psychose

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? • Je bent werkzaam binnen een multidisciplinair team met de disciplines: psychiater, AIOS, GZ psychologen, verpleegkundig specialist i.o., masterpsycholoog, SPV, ambulant verpleegkundige en trajectbegeleider; • je bent BIG geregistreerd en in bezit van AGB-code; • je voert intakegesprekken (nieuwe aanmeldingen en verwijzingen vanuit kliniek, acute dienst/IHT), samen met de psychiater; • je verricht psychiatrisch onderzoek onder supervisie van de psychiater; • je behandelt...

  Pro Persona
 • Huisarts Somatische Paramedische dienst Wolfheze

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je maakt deel uit van de somatische poli, waar je samen met een collega zorg draagt voor de huisartsgeneeskundige, somatische zorg aan de opgenomen patiënten. Bij een eerste opname breng je de somatische voorgeschiedenis van de patiënt in kaart. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en werkt nauw samen met andere disciplines als psychiater, verpleging, fysiotherapie, diëtetiek, ergotherapie, tandarts. Je geeft supervisie aan arts-assistenten. Je verwijst...

  Pro Persona
 • Arts IHT Crisisdienst Tiel

  Toegevoegd op 12-11-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? · je draait volgens rooster overdag en buiten kantoor tijd in 24 uurs rooster van de crisisdienst; · je verricht psychiatrisch onderzoek onder supervisie van de psychiater; · je behandelt patiënten middels Pharmaco onder supervisie van de psychiater; · je draait mee in het 24 uurs rooster van de acute dienst, buiten kantoortijden (je gaat altijd samen met een SPV-er op pad).

  Pro Persona
 • Arts Transitieafdeling Wolfheze

  Toegevoegd op 11-11-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je verleent medisch psychiatrische zorg; je diagnosticeert patiënten, stelt behandelplannen op voor medisch psychiatrische zorg en voert deze uit onder verantwoordelijkheid van een medische specialist. Je behandeling en begeleiding van patiënten voldoen aan vastgestelde eisen van kwaliteit en kwantiteit en levert service in de vorm van hulp, begrip en waardering. Daarnaast zorg je ook voor een geordende administratie, zodat informatie snel en beschikbaar is voor...

  Pro Persona
 • Arts BIC

  Toegevoegd op 06-11-2019 door Pro Persona

  Werk jij graag met complexe problematiek, heb je een patiëntgerichte houding en breng jij het behandelaanbod naar een nog hoger plan? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? Pro persona zoekt voor de BIC te Wolfheze een Arts met ervaring of voorkeur voor het werken in de psychiatrie. De diensten kunnen gedraaid worden op contract basis of middels een ZZP constructie. De diensten kunnen volgens een vast patroon worden ingepland. Deze dienst zou passend kunnen zijn naast een andere...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank