SEH-arts

Baan gegevens

 • Bedrijf: Langeland Ziekenhuis
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 02-09-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Hoogwaardige en betaalbare zorg, dichtbij huis. Dat is waar jij aan bijdraagt als SEH-arts bij het LangeLand Ziekenhuis. Krijg de mogelijkheid om oprechte persoonlijke aandacht aan patiënten uit de regio Zoetermeer en hun naasten te geven op de voor hun belangrijke kwetsbare momenten in hun leven.

Wat ga je doen?
Jij, de SEH-arts, biedt zorg aan alle patiënten die op de spoedeisende hulp binnenkomen. Dit zijn patiënten met acute aandoeningen, dus ook kinderen.

Wat het werken op onze SEH juist zo leuk maakt? Als SEH-arts zie jij alle patiënten. Tijdens een dienst weet je precies wat er op de afdeling speelt. Je stuurt jouw team aan, overlegt met medisch specialisten en indien nodig voer je complexe behandelingen zelf uit. In deze rol behoud jij altijd de regie en ben je het aanspreekpunt van de afdeling.

Op onze spoedeisende hulp is het hollen of stilstaan. Jaarlijks behandelen we zo’n 18.000 patiënten per jaar, waar je tijdens een drukke dienst ongeveer 60 patiënten ziet. Het overgrote deel van deze patiënten is aangemeld. Heeft de patiënt behoefte aan een specialistisch ziekenhuis, dan verzorgen jullie de stabilisatie en draag je de patiënt over.

Jouw team
Samen met zo’n 12 collega’s, variërend in de functie van SEH-arts, (poort)arts, ANIOS, AIOS-huisartsengeneeskunde, SEH-verpleegkundigen en verpleegkundig personeel, draaien jullie een dag- of avonddienst. Een voor een enthousiaste en deskundige collega’s die al meerdere jaren binnen de afdeling werkzaam zijn. Daarnaast beschik je over een intern netwerk intensivisten en medisch specialisten die vanwege de korte lijnen heel toegankelijk zijn om me jou mee te kijken.

Gestelde eisen

Wat jij meebrengt
Bij jou staat de patiënt centraal. Daarnaast vervul jij als SEH-arts binnen het LangeLand ziekenhuis en de afdeling SEH een actieve rol. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van ANIOS SEH, AIOS- huisartsgeneeskunde en semi-artsen.

Verder:

 • Ben jij MSRC geregistreerd.
 • Heb je ervaring met procedurele sedatie (PSA).

Uren

minimaal 8 uur per week

Salaris

een salaris tussen de € 6.636,- en € 11.900,41 bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 45 uur per week, volgens de AMS-schalen.

Meer informatie

Wat wij jou bieden
Een veelzijdige functie waarin de complexiteit van acute zorg toeneemt. Je bent niet gebonden aan collega’s met een specialisme. Jij bent de specialist. Uitdaging en plezier in je werk vinden wij belangrijk. Daarom stimuleren wij jou om je continu te blijven ontwikkelen.

Wat kun je verder van ons verwachten:

 • een salaris tussen de € 6.636,- en € 11.900,41 bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 45 uur per week, volgens de AMS-schalen.
 • deelname aan pensioenfonds SPMS en 8% vakantiegeld
 • onregelmatigheidstoeslagen.
 • een functie voor minimaal 8 uur per week.
 • mogelijkheid verkorte proeftijd en na proeftijd een vast contract.
 • je treedt toe als volwaardig lid van de VMS.
 • twee personeelsverenigingen.
 • beter vitaal programma met meerdere activiteiten per jaar. Denk aan yoga, massages en gezonde snacks.
 • fiscale uitruilregeling voor een (elektrische) fiets.

Informatie over Langeland Ziekenhuis

Kleinschalig en korte lijnen. Hét onderscheidende vermogen van het LangeLand Ziekenhuis. Bij ons staan de patiënten uit de regio Zoetermeer centraal bij alles wat we doen. Wij lopen net een stapje harder dan anderen, met persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Om deze zorg te kunnen bieden, werken we nauw samen met huisartsen, verpleeg- en......
Lees meer over Langeland Ziekenhuis

Langeland Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Huisarts Medische en Paramedische Dienst

  Toegevoegd op 13-09-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als huisarts bied je samen met de collega's de somatische zorg aan de patiënten van Altrecht en Fivoor. Zoveel mogelijk wordt gewerkt volgens huisartsengeneeskundige principes (NHG-standaarden). Het werk bestaat grotendeels uit het houden van spreekuren en het doen van visites op de afdelingen. Je werkt intensief samen met psychiaters, verpleegkundigen en paramedische disciplines. Aan goede verslaglegging en collegiale samenwerking hecht u veel belang Je...

  Stichting Altrecht
 • ANIOS SEH (vaak in combinatie met ander specialisme)

  Toegevoegd op 10-09-2019 door Beatrixziekenhuis

  Kwalitatieve en patiëntgerichte zorg Jij kijkt steeds naar wat de patiënt nodig heeft! Je bent breed georiënteerd en wil nog veel leren. Daarom luister je naar de patiënt en stem je de zorg af met de betrokken specialisten. Door persoonlijke aandacht en een proactieve aanpak zorg jij ervoor dat de patiënt de beste zorg krijgt. Voor jou is dat de enige juiste manier van werken. Ben jij de mensgerichte, flexibele en leergierige ANIOS SEH die wij zoeken? Per 15...

  Beatrixziekenhuis
 • Oogarts

  Toegevoegd op 06-09-2019 door St. Jansdal

  Het St. Anna Ziekenhuis en de afdeling oogheelkunde vormen een professionele werkomgeving met korte lijnen en een informele sfeer waar men open staat voor elkaars ideeën. De energieke en gedreven vakgroep staat voor uitstekende basiszorg, waarbij professionaliteit, veiligheid en individuele aandacht centraal staan in het patiëntencontact. Onze vakgroep bestaat nu uit 3 allround oogartsen en we hebben de wens een 4e collega erbij te krijgen, zodat we optimaal het aanbod van...

  St. Jansdal
 • ANIOS SEH

  Toegevoegd op 06-09-2019 door St. Jansdal

  De Spoedeisende Hulp (SEH) van MST is regelmatig op zoek naar nieuwe ANIOS Spoedeisende Hulp voor 38 uur per week Werkomgeving De Spoedeisende Hulp (SEH) van MST verwelkomt ongeveer 30.000 patiënten per jaar. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd en specialistische zorg wordt in de volle breedte uitgeoefend (behoudens kinder-intensive care). De SEH is aangemerkt als level 1 Traumacentrum en MST beschikt over een level 3 intensive care. Voor de meeste (non-academische)...

  St. Jansdal
 • AIOS reumatologie

  Toegevoegd op 06-09-2019 door Medisch Spectrum Twente

  Werkomgeving Het opleidingscluster Twente (MST Enschede, ZGT Almelo, Rijnstate Arnhem) heeft een enthousiast opleidingsteam dat je in drie jaar opleidt in alle aspecten van de reumatologie: diagnostiek en behandeling van inflammatoire en niet-inflammatoire gewrichtsziekten en systemische auto-immuunziekten, met stages echografie, kinderreumatologie en klinisch wetenschappelijk onderzoek. Functieomschrijving Wil je een veelzijdig medisch specialist worden? Ben je geïnteresseerd in...

  Medisch Spectrum Twente

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank