Helpende

Baan gegevens

  • Bedrijf: Tempo Team
  • Plaats: Dieren
  • Plaatsingsdatum: 18-07-2019
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Starter
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wil jij graag zelf bepalen welke diensten je gaat werken, wanneer en waar?

Waar kom je te werken?
Door ons team (Marike, Simone, Marieke) word jij als Helpende intramuraal ingezet bij verschillende zorginstellingen in de omgeving van Dieren. De locaties hebben allemaal verschillende afdelingen. Zo kom je regelmatig in contact met bewoners binnen de psychogeriatrie (pg), somatiek, kleinschalig wonen en soms kan je ook bewoners helpen die in een aanleunwoning wonen.

Wat bieden wij jou?

  • Na een persoonlijk gesprek, bieden wij jou een leuke, flexibele, maar vooral ook leerzame baan als helpende via onze flexpool.
  • Heb jij momenteel een vaste baan en wil jij extra uren draaien of kom jij net van school en wil je veel werkervaring opdoen? Dan is deze baan als Helpende heel passend voor jou!
  • Via ons geavanceerde plansysteem kun jij zelf aangeven wanneer jij kan werken. Jij geeft jouw beschikbaarheid door en wij plannen jou in op diensten waar jouw voorkeur naar uit gaat.
  • Sinds kort kan jij als Tempo-Teamer gebruikmaken van GoodHabitz. Hiermee heb je de mogelijkheid gratis 94 online trainingen te volgen.
  • Als Helpende word jij ingeschaald conform de CAO VVT (verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties) in functiegroep 25 (minimaal €12,06 en maximaal € 15,35 bruto per uur, exclusief onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding). 

Wie ben jij?

  • Als Helpende verricht jij verzorgende en begeleidende werkzaamheden binnen diverse verpleeg- en verzorgingshuizen.
  • Jij geeft zélf jouw voorkeur en beschikbaarheid bij ons aan. De diverse locaties doen een beroep op jou als er behoefte is aan extra inzet, bijvoorbeeld bij ziekte, tijdens vakantie of bij knelpunten in de bezetting. Reken maar dat je komst wordt gewaardeerd! Zowel door de klant als de bewoners.
  • Jij bent minimaal in het bezit van een diploma Helpende Zorg & Welzijn Niveau 2.
  • Daarbij is het van belang voor jouw functie als Helpende dat jij aantoonbare ervaring met ADL (Algemene dagelijkse levensverrichtingen) en tilliften hebt. Tempo Team Medisch biedt óók mogelijkheden voor een extra cursus op dit gebied, voordat je start.
  • Jij hebt affiniteit met de bewoners binnen verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties (VVT) en vindt het leuk om je in te zetten voor deze doelgroepen.
  • Je hebt een flexibele instelling, omdat de zorginstellingen zowel ochtend-, middag-, avond- en nachtdiensten hebben. Tijdens de afspraak bij Tempo-Team worden de diensttijden besproken waar jouw voorkeur naar uitgaat.
  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren via onze website.
Wil je eerst antwoord op je vragen? Bel dan (026) 320 33 12

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Uren

36

Salaris

15

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Informatie over Tempo Team

Tempo-Team is al meer dan 45 jaar een toonaangevende HR-dienstverlener. Wanneer je zaken doet met Tempo-Team, ben je verzekerd van een solide bedrijf met een heldere visie en missie. Tempo-Team heeft duidelijke gedragsregels en een rijke geschiedenis. Op deze pagina vind je de belangrijkste onderwerpen....
Lees meer over Tempo Team

Tempo Team
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
  • Vacature &G/ Obstetrie Verpleegkundige omgeving Delft

    Vandaag geplaatst door TMI

    Vacature obstetrie verpleegkundige omgeving DelftVoor een ziekenhuis in de omgeving van Delft zoeken wij een obstetrie verpleegkundige. Binnen de functie staat gezinsgerichte zorg centraal. Ook werk je veel samen met collega’s op de neontalogie en kinderafdeling. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week. De duur van de opdracht betreft 3 maanden. Bij voorkeur start je in september en de functieduur loopt tot en met december.Jouw profiel:Je bent gediplomeerd O&G /...

    TMI
  • Helpende omgeving Hoogvliet

    Vandaag geplaatst door Luba

    Functieomschrijving Als helpende ondersteun je de cliënten in hun dagelijkse activiteiten. Je zorgt ervoor dat ze veilig uit bed kunnen komen, gewassen worden en assisteert bijvoorbeeld bij het aankleden en aantrekken van steunkousen. Je kunt goed communiceren en maakt graag een praatje. Voor deze vacature zoeken we een helpende die graag aan de slag gaat in de gehandicapten -of ouderenzorg (of beide) en hier ook werkervaring in heeft opgedaan. Er zijn mogelijkheden voor zowel korte als...

    Monsterboard
  • Verzorgende thuiszorg

    Vandaag geplaatst door Luba

    Functieomschrijving Ben jij een ziekenverzorgende niveau 3 mét ervaring in de thuiszorg? Als dat zo is dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Wij zijn op zoek naar een thuiszorgmedewerker voor 24 uur in de week. Je verzorgt cliënten aan huis in de omgeving Den Haag-zuid, Monster, 's Gravenzande, Scheveningen en Naaldwijk. Met jouw auto duik je in de ochtend of avond de wijk in. Je hebt het vertrouwen van de cliënten die jou in hun thuissituatie ontvangen en hulpbehoevend zijn. Je...

    Monsterboard
  • Verzorgende IG (ook ZZP'ers!)

    Vandaag geplaatst door Luba

    Functieomschrijving In de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Verzorgende IG'ers. Als Verzorgende IG ga je aan de slag bij één of meerdere zorgverleners. Je biedt verzorging aan cliënten in thuissituaties of in zorgcentra. Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de cliënten, waaronder het wassen, aankleden en ondersteuning bij de dagelijkse handelingen. Daarnaast voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Je bent je hierbij bewust van je signalerende...

    Monsterboard
  • Helpende (plus) Gehandicaptenzorg & Ouderenzorg

    Vandaag geplaatst door Luba

    Functieomschrijving Als helpende ondersteun je de cliënten in hun dagelijkse activiteiten. Je zorgt ervoor dat ze veilig uit bed kunnen komen, gewassen worden en assisteert bijvoorbeeld bij het aankleden en aantrekken van steunkousen. Je kan goed communiceren en maakt graag een praatje. Voor deze vacature zoeken we een helpende die graag aan de slag gaat in de gehandicapten- of ouderenzorg (of beide) en hier ook werkervaring in heeft opgedaan. Er zijn mogelijkheden voor zowel korte als...

    Monsterboard

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank