Customer service medewerker (Duits)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Boxmeer
 • Plaatsingsdatum: 11-09-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Spreek jij vloeiend Duits en is het verlenen van service aan klanten jouw passie
Voor een bedrijf in de omgeving van Boxmeer zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker die de Duitse taal zeer goed beheerst.
De klanten die je ondersteuning biedt zijn met name particuliere klanten. Via de webshop verkoopt dit bedrijf producten rechtstreeks aan consumenten.
Maar je contacten zijn ook B2B omdat ook producten worden verkocht aan winkelt ketens en andere zakelijke partijen. Een mooie combinatie van verschillende doelgroepen waarmee je contact hebt!

In deze functie werk je 40 uur per week. Je taken bestaan uit het aannemen en verwerken van bestellingen. Deze komen binnen via de webshop maar ook per e-mail en per telefoon. Je voert klantgegevens op de juiste manier in en je voorziet klanten van informatie en advies over de producten.
Wanneer je contact hebt met klanten ben je ook alert op verkoopsignalen. Daarnaast behandel je de klanten op een prettige manier zodat ze graag nog een keer terug komen voor een volgende aankoop.

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat je beschikt over enige ervaring als customer service medewerker. Jij weet uit ervaring hoe je een klant het beste kan helpen en een goed gevoel kan geven over de dienstverlening.
Je werkt met Duitstalige klanten. Daarom is het belangrijk dat je zelf de Duitse taal ook super goed beheerst, in woord én geschrift.
Bij voorkeur heb jij Duits al moedertaal, waardoor je heel gemakkelijk de taal zakelijk gebruikt.
Beheers je naast de Duitse taal ook de Nederlandse taal, dan is dat een voordeel!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Uren

40

Salaris

2200

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Informatie over Randstad

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is......
Lees meer over Randstad

Randstad
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Secretaresse

  Vandaag geplaatst door St. Anna Ziekenhuis

  Een kijkje in het dagelijkse werk van een secretaresse binnen de afdeling zorgregistratie… Je start je werkzaamheden op dinsdag met het voorbereiden van het MDO oncologie. Je verzorgt en verstuurt de agenda voor de bespreking aan de hand van door meerdere specialismen aangemelde patiënten. Je maakt verslagen aan binnen het EPD met daarin relevante informatie t.b.v. het MDO. Waar nodig heb je contact met externe partijen zoals huisartsen en andere ziekenhuizen. Op woensdag rond...

  St. Anna Ziekenhuis
 • Customer service medewerker

  Vandaag geplaatst door Randstad

  Ben jij opzoek naar een functie waarbij je met verschillende groepen te maken hebt? Een functie waarbij je bezig met logistieke vragen op te lossen? Order verwerking echt jouw passie is? Lees dan snel verder!Voor een bedrijf in Lijnden zijn wij opzoek naar een customer service medewerker. Iemand die goed analytische is, maar ook iemand die niet bang is om contact te hebben met klanten. Daarbij adviseer je klanten over hun logistieke vraagstukken.HBO denk niveau? Heb jij ervaring als customer...

  Randstad
 • Klantenservice Medewerker

  Vandaag geplaatst door Randstad

  Wil jij graag aan de slag als Klantenservice medewerker in Maastricht? Goed nieuws! Wij hebben namelijk zowel een fulltime als parttime vacature openstaan, goed te combineren met een studie of hobby. Vind je het leuk om telefonisch contact te hebben met de klant? Check dan snel het functieprofiel hieronder!Je kunt variërende vragen verwachten van producten tot leveringen. Je belt bijvoorbeeld met Inge die wil weten hoe ze snel nog haar nieuwe buitenlandbundel kan activeren voor haar vakantie...

  Randstad
 • Customer Operations Lead

  Gisteren geplaatst door Randstad

  Ben jij klantgericht en vind je het leuk om je bezig te houden met werkprocessen? Lees dan snel verder.Als Customer Operations Lead ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en coördineert de werkzaamheden van de servicedesk. Waar nodig stem je intern af of schakel je met de klant of leverancier. Daarnaast doe je uitlopende administratieve werkzaamheden die samenhangen met de beheeractiviteiten voor onze klanten. Nauwkeurigheid is daarbij belangrijk. We groeien snel en onze...

  Randstad
 • Swedish financial services representative

  Gisteren geplaatst door Randstad

  We are looking for a Swedish speaker for our role financial services representative (Accounts Receivable). Our client represents a $30billion corporation that offers the broadest array of transportation, e-commerce and supply chain solutions in the world.Your roleAs part of the Customer Financial Services team, you’ll be responsible for the Accounts Receivable. Your tasks include: Take care of queries from clients Credit controlling (accounts receivable) Keep an eye on the payments of key...

  Randstad

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank