Gezinsouder

Baan gegevens

 • Bedrijf: Thuys Zorg
 • Plaats: Baarle Nassau
 • Plaatsingsdatum: 19-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Lijkt het je leuk om het Thuys Team te versterken, met jouw ervaring en kwaliteiten, als gezinsouder?

Functieomschrijving
Als gezinsouder ben je verantwoordelijk voor een gezinshuis met 1 tot 6 bewoners van jong volwassenen mannen of vrouwen met een licht verstandelijke beperking en/of psychische hulpvraag.

Deze bewoners kunnen levenslange zorg nodig hebben of willen doorgroeien naar zelfstandig of zelfstandig begeleid wonen.

 • Je organiseert en faciliteert een therapeutisch klimaat, in een huiselijke leefomgeving, waar bewoners door middel van duidelijkheid, structuur en nabijheid hun eigenwaarde leren vinden en zich emotioneel en psychisch verder ontwikkelen.
 • Je voert individuele gesprekken, biedt een zinvolle daginvulling, een stabiel dag- en nachtritme en ondersteunt hen bij hun persoonlijke verzorging, een gezonde levensstijl en het bijhouden van hun leefomgeving.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor ouders/vertegenwoordigers en externe hulpverleners en onderhoud op structurele basis contact hiermee.
 • Je rapporteert dagelijks over bijzonderheden, je voert elk kwartaal kerngesprekken met ouders/vertegenwoordigers en de bewoners en je leidt elk jaar een evaluatiegesprek waarin het zorgplan wordt geëvalueerd en eventueel wordt bijgesteld.
 • Je volgt de werkprocedures, protocollen en het beleid van Thuys nauwkeurig op om de kwaliteit van zorg te waarborgen. En legt verantwoording hierover af aan de directie van Thuys.
 • Je maakt deel uit van de intakeprocedure en beslist mede welke bewoners er geplaatst worden. Bij plaatsing begeleid je het plaatsingsproces en stel je in samenspraak met familie/vertegenwoordigers het zorgplan op.
 • Je runt jouw gezinshuis zelfstandig, met de mogelijkheid om terug te vallen op het team in Baarle-Nassau. Vanaf 3 bewoners wordt er gekeken in welke vorm er 1 of meerdere medewerkers op jouw locatie ingezet kunnen worden.

Gestelde eisen

Solliciteren
Lijkt het je leuk om het Thuys Team te versterken, met jouw ervaring en kwaliteiten, als gezinsouder?

Solliciteer dan via onderstaande knop op deze leuke vacature!

Voor meer informatie over deze functie en onze organisatie, kun je contact opnemen met Ivanildo Falkenstein (06-1419 5625 of ivanildo@thuyszorg.nl).

Uren

36 uur per week

Informatie over Thuys Zorg

Onze organisatie wordt gevormd door een kleinschalig team van inwonende zorgouders, woonbegeleiders en activiteitenbegeleiders. We houden van korte lijnen, zodat iedereen zo goed mogelijk op de hoogte is van belangrijke en actuele zaken rondom een bewoner. Onze organisatie is erop gericht om kwalitatief hoge zorg te leveren en de continuïteit van zorg te waarborgen.

Het Thuys Team wordt gekenmerkt, door de korte lijnen, die zij met elkaar hebben, waardoor iedereen voldoende op de hoogte is van belangrijk zaken. Dit brengt bij bewoners veel rust en duidelijkheid.

Daarnaast wordt er binnen het Thuys Team aandacht besteed aan coaching en persoonlijke ontwikkeling en stimuleren we dat medewerkers vanuit hun kracht en passie functioneren.

Thuys Zorg
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank