Kraamverzorgende

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 28-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wil jij werken in klein team waar persoonlijke aandacht voorop staat en wil jij regionaal werken in de regio IJmond? Kom dan werken bij RKZ Kraamzorg!

Kraamverzorgende
1-30 uur per week
Zelfstanding & zorgzaam

Ben jij dit?
Jij bent een ervaren of net afgestudeerde kraamverzorgende en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio IJmond. Als kraamverzorgende weet jij hoe jij de kersverse ouders de eerste dagen dat hun kindje is geboren moet begeleiden. Dit doe jij op zorgzame en vriendelijke manier. Jij kan je makkelijk aanpassen aan verschillende situaties en zorgt voor een goede start voor moeder en baby!

Dan kan je dag er zo uit zien!
Jij helpt ouders de eerste acht dagen na de bevalling. Je leert de ouders alles over de verzorging van de baby en ondersteunt bij de (borst)voeding. Zij kunnen met alle vragen bij jou terecht en je zorgt er ondertussen voor dat het huishouden op rolletjes loopt. Dit zorgt ervoor dat dat de ouders kunnen genieten van de eerste bijzondere dagen van hun baby.

Bij RKZ Kraamzorg vinden wij het belangrijk dat je up-to-date blijft met je vakkennis en er worden regelmatig scholingen gegeven in het Rode Kruis Ziekenhuis. Deze scholingen worden vergoed door RKZ Kraamzorg. Verder zie je collega’s bij verschillende werkoverleggen.

Jouw nieuwe collega’s!
Wij zijn een team van vijftig kraamverzorgenden, twee afdelingsleiders, drie planners, een lactatiekundige en twee borstvoedingscoaches. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en dat merk je ook in de communicatie naar elkaar. Wij zijn laagdrempelig te bereiken via WhatsApp, mail en telefoon. Wij werken in de regio IJmond en wonen zelf ook allemaal in de regio. Het fijne aan het werken bij RKZ Kraamzorg is dat wij bij grote contracten werken met een jaarrooster en je bent om het weekend vrij. Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan buiten een rooster en je eigen agenda te beheren. Voor meer informatie over de kraamzorg kijk op onze website: https://www.rkzkraamzorg.nl.

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal FWG 35 (maximaal €2665 op basis van 36 uur).
 • Verschillende contracturen van 1 tot 30 uur zijn mogelijk.
 • Jaarrooster, zodat je weet waar je aan toe bent en om het weekend vrij!
 • Liever je eigen agenda beheren? Ga dan aan slag als flex kraamverzorgende.
 • Werken in de regio IJmond.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.
Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met de Kraamzorg, 0251-783800.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je een dagje meelopen.

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

Gestelde eisen

Wij vragen aan jou

 • Diploma Kraamverzorgende
 • Je bent enthousiast en representatief
 • Je bent woonachtig in of aangrenzend aan de regio IJmond
 • Met voorkeur in het bezit van een auto
Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.

Uren

Verschillende contracturen van 1 tot 30 uur zijn mogelijk.

Salaris

Inschaling volgens de cao schaal FWG 35 (maximaal €2665 op basis van 36 uur).

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Wijkverzorgende – Verzorgende IG Thuiszorg

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Wijkverzorgende, daar zijn we naar op zoek. Voor een jonge en platte zorginstelling in de regio Den Haag. Betreft een functie tussen de 24-36 uur per week (uren zijn naar wens bespreekbaar). Als Verzorgende IG in de thuiszorg kom je te werken bij een platte organisatie, waarbij iedereen gelijk staat. Je kunt makkelijk een teamleider of manager aanspreken. Een ons-kent-ons sfeer heerst er binnen de organisatie. Hierdoor is het uitspreken van nieuwe ideeën makkelijk en er wordt altijd naar je...

  Lekz
 • Wijkverzorgende – Verzorgende IG Thuiszorg

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Wijkverzorgende, daar zijn we naar op zoek. Voor een jonge en platte zorginstelling in de regio Den Haag. Betreft een functie tussen de 24-36 uur per week (uren zijn naar wens bespreekbaar). Als Verzorgende IG in de thuiszorg kom je te werken bij een platte organisatie, waarbij iedereen gelijk staat. Je kunt makkelijk een teamleider of manager aanspreken. Een ons-kent-ons sfeer heerst er binnen de organisatie. Hierdoor is het uitspreken van nieuwe ideeën makkelijk en er wordt altijd naar je...

  Lekz
 • Verzorgende IG – Nachtdiensten – Somatiek

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Een Verzorgende IG Nachtdiensten, daar zijn wij naar op zoek. Op zoek voor gezellige zorginstelling in de regio Utrecht. Betreft een vacature tussen 24-32 uur per week. Het gaat om nachtdiensten volgens roostering. Je werkt met de doelgroep Somatiek. Als Verzorgende IG kom je te werken in een mooi woonzorgcentrum. Het welzijn van de cliënt staat voorop! Ook worden er veel activiteiten verricht. Denk hierbij aan wandelingen, markten en feesten. Je komt te werken met een prettige...

  Lekz
 • Verzorgende IG opleiding Verpleegkundige (BBL) – werken en leren

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Een Verzorgende IG opleiding Verpleegkundige (BBL), daar zijn we naar op zoek. Voor een ondernemende zorginstelling, regio Den Haag. Uren zijn in overleg bespreekbaar. Heb jij een Verzorgende IG opleiding gevolgd en wil je Verpleegkundige worden? Dan is dit een de ideale mogelijkheid! Bij deze organisatie word je opgeleid tot Verpleegkundige en ga je als Leerling Verpleegkundige aan de slag. Het gaat om de thuiszorg, waarbij je veel persoonlijk contact hebt met de cliënten. In 2020 begint...

  Lekz
 • Wijkverzorgende – Verzorgende IG

  Toegevoegd op 06-12-2019 door LEKZ

  Wijkverzorgende , daar zijn we naar op zoek. Voor een nieuwe organisatie in de regio Almere. Betreft een functie tussen de 20-24 uur per week. Als Wijkverzorgende kom je te werken bij kleine organisatie in de thuiszorg. Deze organisatie staat voor een persoonlijke aanpak. Zij zien hun cliënten niet als een nummertje, maar herkennen hun cliënten. Bij deze organisatie wordt je uitgenodigd om mee te denken bij de groei en de ontwikkeling van de organisatie. Als Wijkverzorgende volg je routes...

  Lekz

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank