Vaktherapeut Beeldend

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 11-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Vaktherapeut Beeldend

16 uur (vier maanden, mogelijk verlenging)

Ben jij dit?

Als vaktherapeut beeldend sta jij bekend om jouw enthousiasme en je vermogen tot procesmatig denken en het kunnen geven en ontvangen van feedback. Je weet van aanpakken. Jij hebt kennis van vaardigheden in het begeleiden van groepsprocessen gericht op persoonlijksheidsproblematiek. Je kan beeldende processen begeleiden binnen therapeutische relaties.Dan kan je dag er zo uit zien!


Je werkzaamheden als vaktherapeut beeldend zullen plaatsvinden op de deeltijdbehandeling en op de kliniek op woensdag en donderdag. De deeltijdbehandeling betreft groepen van zowel steunende, structureerde als psychotherapeutische aard gericht op persoonlijkheidsproblematiek. De deeltijd heeft als kader AFT (affectfobietheorie). Het klinische aanbod omvat groepsbehandelingen gericht op diagnostiek en activering. Je geeft twee à drie groepen per dag beeldende therapie. De groepen bestaan uit acht personen. Verder neem je deel aan verschillende multidisciplinaire overleggen en verzorg je schriftelijke verslaglegging van de therapieën die je geeft.


Jouw nieuwe collega’s!


Je werkt samen in een multidisciplinair team van psychologen, psychiaters, sociaal psychiatrische verpleegkundigen/relatietherapeuten, een dramatherapeut en een muziektherapeut. Wij werken vanuit een eclectisch model op de kliniek en polikliniek met AFT op de dagbehandeling. Het team schoolt regelmatig bij en heeft regelmatig inter- en supervisies ter bevordering van een ieders ontwikkeling en die van het team als geheel.

De afdeling psychiatrie bestaat uit een opnameafdeling, een consultatieve dienst, een polikliniek en een deeltijdbehandeling. Bij de kliniek ligt de nadruk op diagnostiek en kortdurende behandeling van mensen met een psychiatrische stoornis, in het bijzonder wanneer er sprake is van complexe somatisch comorbiditeit. De deeltijdbehandeling is bestemd voor de behandeling van mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden aan jou!

 • Inschaling volgens de cao ziekenhuizen schaal 55 (maximaal € 3917,- op basis van 36 uur)
 • Betreft vervanging voor ziekte voor 4 maanden 16 uur per week
 • Een ervaren en enthousiast team waarin multidisciplinair werk en open communicatie belangrijk zijn.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?
Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Thomas Kok, Medisch Manager Psychiatrie of Christi de Wolf Vaktherapeut Drama, via 0251-783724.

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button voor donderdag 25 juli. Wij kijken uit naar je reactie. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 29 juli.

Gestelde eisen

 • Opleiding tot beeldend therapeut en geregistreerd is in het register vaktherapeutische beroepen.
 • Per direct beschikbaar
 • Ervaring in het werken met psychiatrische patiënten en specifiek met persoonlijkheidsproblematiek.
 • Jij werkt graag samen met andere disciplines.
 • Ervaring in het werken met beeldende therapie binnen groepen met psychiatrische patiënten die lijden aan persoonlijkheidsproblematiek en/of (ernstige) psychosomatische problematiek.

Uren

16

Salaris

Maximaal €3917,-

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Basispsycholoog Psychosomatiek Eikenboom D&A

  Toegevoegd op 12-07-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen?Voor onze diagnostiek en adviesafdeling (D&A) zoeken wij een enthousiaste basispsycholoog die de functie van casemanager gaat vervullen. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van intakegesprekken en het diagnostiek en adviesproces dat hiermee samenhangt, waaronder screenen van aanmeldingen, verslaglegging, multidisciplinair overleg, communicatie met verwijzers, het formuleren van een passend advies en het voeren van adviesgesprekken met patiënten. Je voert de...

  Stichting Altrecht
 • Regiebehandelaar Schematherapie Lunteren 2019/232

  Toegevoegd op 11-07-2019 door Pro Persona

  Door onvoorziene omstandigheden zoeken we voor ons Centrum voor Psychotherapie in Lunteren (schematherapie-cluster), per direct een regiebehandelaar voor vervanging voor een periode van 2 maanden, 16 tot 32 uur. Een regiebehandelaar mag ook: psychotherapeut, psychiater of klinisch psycholoog zijn. Waar ga je werken? Binnen het Schemagerichte therapiecluster bieden we aan vijf groepen van elk negen cliënten een behandeling conform de door het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen...

  Pro Persona
 • Verpleegkundige Ouderenkliniek Wolfheze 2019/231

  Toegevoegd op 11-07-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? - Als verpleegkundige coördineer je complexe zorg en geef je deze zorg aan cliënten die intensieve zorg of begeleiding nodig hebben; - je bent persoonlijk begeleider van meerdere cliënten; - je draagt bij aan de totstandkoming van het behandelplan in multidisciplinair verband; - je gaat werken via de herstelgerichte SRH-methodiek. Deze methodiek is naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de...

  Pro Persona
 • Casemanager (of SPV) voor gebiedsteam Utrecht Stad Noordwest

  Toegevoegd op 10-07-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als casemanager of SPV-er maak je deel uit van een gebiedsgericht multidisciplinair team, met onder andere psychologen, ervaringswerkers, psychiaters en andere casemanagers. Iedereen draagt vanuit haar eigen expertise bij aan een gezamenlijk doel: herstelondersteunende zorg voor onze patiënten. Als casemanager heb je je eigen individuele caseload en ben je tegelijk mede verantwoordelijk bent voor een gezamenlijke caseload. In onderlinge afstemming voer je met de psychiater en...

  Stichting Altrecht
 • Verpleegkundigen transitieafdeling (Wolfheze) 2019/153

  Toegevoegd op 04-07-2019 door Pro Persona

  Ben jij een stevige verpleegkundige en heb jij hart voor ernstig zieke cliënten? Ben jij een ervaren aanpakker? Kun je goed omgaan met onverwachte situaties? En hou je van intensief samenwerken en verbinden? Dan is meebouwen aan de transitieafdeling in Wolfheze wellicht iets voor jou! Wat ga je doen? Als verpleegkundige op de transitieafdeling voer je alle voorkomende verpleegkundige zorg en het afgesproken behandelbeleid uit; je bent ‘de ogen en de oren’ van het...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank