Research Verpleegkundige / Coördinator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 13-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ligt jouw passie bij wetenschappelijk onderzoek en heb jij ruime kennis van hematologie/oncologie?

Research Verpleegkundige/Research coördinator

16-20 uur

Ben jij dit?
Jouw passie ligt bij wetenschappelijk onderzoek omtrent hemato-oncologie en je wilt graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit en ontwikkeling van wetenschappelijk onderzoek. Je hebt hart voor de patiënten, goede sociale vaardigheden en kunt mensen stimuleren en enthousiasmeren. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, je bent stressbestendig en je hebt bij voorkeur een ruime kennis van hematologie/oncologie.

Dan kan je dag er zo uit zien!
Je werkt als research coördinator / verpleegkundige op de afdeling interne geneeskunde waarbij je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hematologie, oncologie en stolling. In de toekomst wordt de research verder uitgebreid naar de totale interne geneeskunde. Je bent, samen met de huidige researchcoördinator, verantwoordelijk voor het mede opzetten, coördineren en uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met de artsen. Je begeleidt de deelnemers voor, tijdens en na het onderzoek. Je onderhoudt contacten met de apotheek, functie- en verpleegafdelingen en andere bij het onderzoek betrokken partijen t.a.v. onderwerpen van wetenschappelijke, zakelijke of procedurele aard. Je zorgt voor registratie, verwerking en administratie van onderzoeksgegevens en bewaakt de voortgang van het onderzoek.

Jouw nieuwe collega’s!

Je komt te werken in een klein team met de huidige research verpleegkundige en de artsen. Verder is er een intensieve samenwerking met diverse ondersteunende afdelingen zoals de dagbehandeling, het laboratorium en de radiologie.

Ben jij die research coördinator met een sterk organisatietalent en ligt jouw passie bij wetenschappelijk onderzoek? Welkom bij ons team!

Wij bieden jou!

 • Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring volgens de cao schaal 50 (maximaal €3490,- op basis van 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Een inspirerende baan waarbij je jezelf ontwikkelt in het werken als professional binnen teams met een hoog kwaliteitsniveau.
 • We vinden het belangrijk dat je jezelf als medewerker kunt scholen en ontplooien
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben jij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?
Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met dr. L.M. Faber, Inernist-Hematoloog, telefoonnummer, 0251-265241 of Carlinda Bresser, researchcoördinator, telefoonnummer: 0251-265194)

Solliciteren
Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor vrijdag 28 juni.

Gestelde eisen

 •  HBO-V of Verpleegkundige A of relevante werkervaring in de zorg en je hebt bij voorkeur de opleiding tot research verpleegkundige afgerond.
 • Goede sociale en communicatievaardigheden.
 • Je kunt gemakkelijk werken met de computer en hebt ervaring met Excel en Word.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendig en een professionele houding weet je te combineren met relativeringsvermogen en humor.
 • Je hebt ruime kennis van de hematologie/oncologie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent nauwkeurig, kan snel schakelen en hebt een flexibele instelling

Uren

16-20 uur

Salaris

€3490,-

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Losse diensten voor IC verpleegkundige

  Vandaag geplaatst door MedWay People

  Heb jij al die ene leuke baan gevonden waar je altijd al van droomde? Ja? Dat vind MedWay fijn om te horen! Veel ziekenhuizen sturen dagelijks openstaande diensten naar ons toe. Wil jij naast je toffe huidige baan ook nog een aantal extra diensten draaien? Dan kan dat bij ons! Voor meerdere ziekenhuizen in de omgeving van Flevoland komt MedWay graag in contact met gedreven IC verpleegkundigen die het leuk vinden in een afwisselende en soms hectische werkomgeving zijn/haar capaciteiten in te...

  MedWay People
 • Diabetesverpleegkundige/ Kinderdiabetesverpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Elkerliek Ziekenhuis

  Ben je een diabetesverpleegkundige die patiënten én de zorg zelf beter wil maken? Top! Want dan pas jij perfect binnen het Elkerliek. We zijn op zoek naar een: Diabetesverpleegkundige/ Kinderdiabetesverpleegkundige (combi-vacature) Voor 26 uur per week (periode: 1 november 2019 – 1 april 2020) Onze teams en jouw combi rol Op de poli interne geneeskunde werkt een team van vier diabetesverpleegkundigen aan de klinische- en poliklinische zorg voor volwassenen met...

  Elkerliek Ziekenhuis
 • IC Verpleegkundigen kom werken bij MedWay!

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Als gespecialiseerd verpleegkundige heb jij een mooie baan met veel verantwoordelijkheid, je bent met veel passie betrokken bij de zorg van je patiënten. Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken zal zijn op een IC in een ander ziekenhuis, ben je benieuwd wat je daar van kunt leren en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je volop door ontwikkelt? Kom erachter of detacheren mogelijk iets voor jou is, we geven je graag wat meer informatie en een beeld wat MedWay hierin voor jou kan...

  MedWay People
 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ouderen Ede 2019/210

  Gisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je draagt bij aan een passende behandeling van diverse oudere psychiatrisch patiënten in diverse diagnosegroepen, binnen de kaders van zorgprogramma en multidisciplinaire richtlijnen. Je beheert, onder regie van een regiebehandelaar, je caseload, schat in op welke momenten de regiebehandelaar extra betrokken moet worden en draagt bij aan de opvang van crisissituaties van nieuwe en bekende cliënten. Je hebt de volgende werkzaamheden: • je bent betrokken bij intake, diagnose...

  Pro Persona
 • Verpleegkundige gezocht voor het ziekenhuis flexteam

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam komt MedWay graag in contact met gedreven A-verpleegkundige die het leuk vinden in een afwisselende en soms hectische werkomgeving zijn/haar capaciteiten in te zetten. Wanneer je in dienst treed bij Medway behoren zowel flexibele uren als vaste uren tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen van onze medewerkers. MedWay zoekt dan ook graag de samenwerking met jou op! Bij de opdrachtgevers kom je te...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank