Operatieassistent

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 06-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij de onmisbare schakel op onze operatiekamers en wil jij de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan vredes- en veiligheidsmissies? Kom dan werken bij het RKZ!

Operatieassistent
27 – 36 uur
Nauwkeurig, flexibel en stressbestendig

Dan kan je dag er zo uit zien!
Als operatieassistent bestaat je functie primair uit het instrumenteren, assisteren en omlopen bij alle voorkomende operaties, alsmede uit het zorg dragen voor alle ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van operatieve ingrepen. Daarnaast bieden wij jou verdieping in jouw vak door diverse nevenactiviteiten, zoals een specialisme verantwoordelijkheid of deelname aan een kwaliteits- of ARBO-commissie.

Ons OK complex bestaat uit zes operatiekamers en een operatiekamer op het Brandwondencentrum. Gemiddeld werk je een keer per drie weken op de OK in het brandwondencentrum. Verder werken wij samen met Defensie. Dat betekent dat je als medewerker van het RKZ deel kan nemen aan een stabiliteit-, vrede of veiligheidmissie. Dit is maximaal zes weken per 1,5 jaar. Je krijgt hier hiervoor natuurlijk de juiste training en scholing.

Jouw nieuwe collega’s!
Ons team bestaat uit ongeveer 35 operatieassistenten. Wij zijn een hecht team en collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen ons team is lean een speerpunt. Zo houden wij ons bezig met verschillende verbetertrajecten. Als team hebben wij een hoog kwaliteitsniveau dat pre, per- en post operatieve ondersteuning verleent aan bijna alle specialismen (behalve cardio- en thoraxchirurgie). Er is een goede werkverhouding met medisch specialisten en een goede samenwerking met de anesthesie en recovery.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Gestelde eisen

Ben jij dit?
Jij bent enthousiast, bent communicatief sterk en kan nauwkeurig werken. Je kan goed zelfstandig werken, maar ook goed in een team. Aangezien niet een patiënt hetzelfde is, is ook iedere operatie anders. Dit vraagt van jou een flexibele, actieve en stressbestendige werkhouding. Bij jou staat de patiënt centraal.

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 55 (maximaal €3917)
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan het samenwerkingsverband tussen het RKZ en Defensie om ingezet te worden bij diverse missies (maximaal 6 weken uitzending in 1,5 jaar)
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 27 tot 36 uur
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij met jou het gesprek aan over jouw toekomst.
 • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!
 • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand

Uren

27 – 36 uur

Salaris

Inschaling volgens de cao schaal 55 (maximaal €3917)

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Els Koopmeiners, Teamleider OK Chirurgie, 0251-264929.

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

Wij vragen aan jou

 • In het bezit van het diploma Operatieassistent
 • Flexibele instelling en je bent bereid alle diensten te werken
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden met zowel patiënten als collega’s
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Affiniteit met heelkunde in combinatie met specialistische heelkunde zoals de brandwondenchirurgie
Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en boventallige kandidaten voorrang.

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Polikliniek assistent plastische chirurgie

  Eergisteren geplaatst door St. Anna Ziekenhuis

  In deze functie ben je het gezicht van de polikliniek, het aandachtsgebied is plastische chirurgie. Je bereidt spreekuren voor, ontvangt de patiënten, beantwoordt vragen, stelt hen op ’t gemak en handelt op efficiënte wijze de bijbehorende (patiënten-)administratie af. Naast je werk als polikliniek assistent verricht je coördinerende en overstijgende taken.

  St. Anna Ziekenhuis
 • Anesthesiemedewerker

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij een anesthesiemedewerker en op zoek naar een werkgever waarbij je veel werkervaring op kan doen bij verschillende opdrachtgevers? Wij sluiten graag aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Kom eens op gesprek om te ontdekken wat MedWay People voor jou kan betekenen. Aanbod • Werken bij een groeiende organisatie binnen een enthousiast team • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • De mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto • mogelijkheden op...

  MedWay People
 • Baliemedewerker

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Baliemedewerker ben jij het kloppende hart van deze organisatie, gevestigd in Amsterdam.In de functie van Baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie richting de verschillende klanten maar ook intern in het bedrijf. Je zal dan ook als eerste op kantoor aanwezig zijn (08:00 uur) en zorgt ervoor dat alles netjes, bijgevuld en klaar staat voor de nieuwe dag! Geen dag is hetzelfde en je wordt geleefd door de verschillende interne- en externe vragen. Dit houdt...

  Independent Recruiters
 • Doktersassistent polikliniek KNO

  Eergisteren geplaatst door Meander Medisch Centrum

  De polikliniek KNO valt onder het Centrum voor Medisch Specialistische Zorg. De zorgeenheid KNO bestaat uit een polikliniek op de locaties Amersfoort, Baarn, Nijkerk en Barneveld. Daarnaast heeft de KNO een verpleegafdeling in Amersfoort. Op de polikliniek werken 9 KNO-artsen en ca. 20 medewerkers: doktersassistenten en verpleegkundig consulenten. Naast de algemene KNO-zorg zijn er specifieke spreekuren voor stem- en slikproblemen, duizeligheidsklachten, snurken en/of obstructief slaapapneu...

  Meander Medisch Centrum
 • Ben jij een gedreven OK-Assistente?

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij een enthousiaste OK-Assistente en oprecht betrokken bij je patiënten? En wil je werken bij een groeiende organisatie waarbij je jezelf volop kunt ontwikkelen? Solliciteer dan als OK- assistente bij MedWay People! Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • Mogelijkheid tot een vast dienstverband • Afwisselende baan waarbij je veel ervaring op doet bij verschillende opdrachtgevers • Een leaseauto behoord tot de mogelijkheden • De mogelijkheid...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank