Neonatologie verpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 06-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Kijken en luisteren! Jij weet als Neonatologie Verpleegkundige als geen ander hoe belangrijk dat is.

Neonatologie Verpleegkundige
(20-36 uur)
Communicatief, enthousiast & gedreven

Dan kan je dag er zo uit zien!
Jij weet dat elke dag anders is op de unit Neonatologie. Het is een hectische en veelzijdige functie. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de verpleegkundige zorg aan pasgeborenen en hun ouders. Je vervult een belangrijke rol bij de opvang van zieke pasgeborenen. Binnen het RKZ werken wij volgens de uitgangspunten van ontwikkelingsgerichte zorg en LEAN. Tijdens de visite lever jij een interactieve bijdrage, dit wordt zeer gewaardeerd door de kinderartsen. Als neonatologie verpleegkundige in het RKZ krijg je veel verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s neonatologie verpleegkundige en de kinderartsen zorgen jullie voor de beste zorg.

Jouw nieuwe collega’s!
Wij zijn een team van tien neonatologie verpleegkundigen, twintig kinderverpleegkundigen, zes gynaecologen en zeven kinderartsen. Wij zijn een hecht team dat net als jij een echt hart heeft voor het verpleegkundige vak en deze speciale doelgroep. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning.

Samen ondernemen wij leuke activiteiten van een etentje tot een filmavondje. Een keer per jaar organiseren de kinderartsen een feest voor de hele afdeling. Daarnaast doen wij aan zelfroosteren, samen komen wij tot een kloppend rooster waar de wensen van iedereen in meegenomen worden.

De afdeling bestaat in totaal uit 38 bedden, waarvan drie kraam-couveuses suites en tien bedden op de couveuses afdeling. Het RKZ is onderdeel van coöperatie Geboortezorg Midden Kennemerland. Samen zorgen zij voor de beste zorg rondom (aanstaande) moeder en kind. Wij verzorgen ongeveer 200 pasgeborene per jaar op de afdeling.

Gestelde eisen

Ben jij dit?
Door te kijken en te luisteren voel jij als ervaren neonatologie verpleegkundige wat de pasgeborene nodig heeft. Daarnaast kan jij goed schakelen tussen het verzorgen en verplegen van het kind en het ondersteunen van de ouders bij de specifieke zorgvraag. Dit doe jij altijd met veel respect en liefde. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de pasgeborene een zo goed mogelijke start krijgt in het leven.

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 55 (maximaal €3917,-)
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 20 tot 36 uur.
 • Zelfroosteren, samen met jouw team kom je tot een kloppend rooster.
 • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!
 • Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Uren

Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 20 tot 36 uur.

Salaris

Inschaling volgens de cao schaal 55 (maximaal €3917,-)

Meer informatie

Informatie
Voor meer informatie kun je bellen met Ellen Maussen, Afdelingsleider, 0251-783850
Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

Wij vragen aan jou

 • BIG geregistreerd verpleegkundige met aantekening van Neonatologie.
 • Flexibele instelling bij zelfroosteren is belangrijk.
 • Je weet hoe belangrijk kijken en luisteren is bij pasgeborenen.
 • Jij gaat zelfstandig te werk en pakt je verantwoordelijkheid.

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • IC Verpleegkundigen kom werken bij MedWay B.V.

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Als gespecialiseerd verpleegkundige heb jij een mooie baan met veel verantwoordelijkheid, je bent met veel passie betrokken bij de zorg van je patiënten. Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken zal zijn op een IC in een ander ziekenhuis, ben je benieuwd wat je daar van kunt leren en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je volop door ontwikkelt? Kom erachter of detacheren mogelijk iets voor jou is, we geven je graag wat meer informatie en een beeld wat MedWay hierin voor jou kan...

  MedWay People
 • CCU verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij toe aan een nieuwe en uitdagende baan waarin jij jouw kennis en werkervaring als CCU verpleegkundige kunt inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons team van gespecialiseerde verpleegkundige zijn wij op zoek naar gedreven CCU verpleegkundigen. Jij komt te werken in een persoonlijk en gepassioneerd team. Verder kun je rekenen op leuke opdrachten, een uitstekend salaris, leaseauto en een opleidingsbudget op maat. Er zijn mogelijkheden voor een vast contract, een contract voor...

  MedWay People
 • SEH verpleegkundige

  Toegevoegd op 13-06-2019 door MedWay People

  Ben jij een SEH verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan? Werk jij met passie op de SEH? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je zowel goed samenwerken als zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. MedWay werkt samen met veel ziekenhuizen in diverse regio’s in Nederland waardoor we kunnen aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • ORT over het volledige bruto uurloon • Mogelijkheid tot een vast...

  MedWay People
 • SEH verpleegkundige

  Toegevoegd op 13-06-2019 door MedWay People

  Ben jij een SEH verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan? Werk jij met passie op de SEH? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je zowel goed samenwerken als zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. MedWay werkt samen met veel ziekenhuizen in diverse regio’s in Nederland waardoor we kunnen aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • ORT over het volledige bruto uurloon • Mogelijkheid tot een vast...

  MedWay People
 • Research Verpleegkundige / Coördinator

  Toegevoegd op 13-06-2019 door Rode Kruis Ziekenhuis

  Ligt jouw passie bij wetenschappelijk onderzoek en heb jij ruime kennis van hematologie/oncologie? Research Verpleegkundige/Research coördinator 16-20 uur Ben jij dit? Jouw passie ligt bij wetenschappelijk onderzoek omtrent hemato-oncologie en je wilt graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit en ontwikkeling van wetenschappelijk onderzoek. Je hebt hart voor de patiënten, goede sociale vaardigheden en kunt mensen stimuleren en enthousiasmeren. Je...

  Rode Kruis Ziekenhuis

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank