Verpleegkundige kliniek longgeneeskunde en MDL

Baan gegevens

 • Bedrijf: Medisch Spectrum Twente
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 15-11-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Binnen topklinisch ziekenhuis Medisch Spectrum Twente bestaat een vacature voor enkele verpleegkundigen op de verpleegafdelingen longgeneeskunde en MDL.

Ligt jouw hart bij deze twee specialismen of wil je hierin veel leren? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Werkomgeving
Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Je komt te werken op de 'beschouwende vloer'. Op deze vloer bevinden zich 3 afdelingen:

 • de klinische afdeling longgeneeskunde;
 • de klinische afdeling maag/darm/leverziekten;
 • de klinische interne afdeling met de aandachtsgebieden nefrologie, endocrinologie, infectieziekten, ouderen, oncologie en hematologie.
Op de longafdeling krijg je te maken met verschillende soorten zorg, zoals oncologische, chirurgie, maar ook de chronische aandoeningen als astma en COPD komen hier voorbij. Op de MDL krijg je te maken met een hoge turnover, veel verschillende ziektebeelden die zowel heel acuut als chronisch van aard zijn en daarnaast ook met voorbereiding op en observatie na verschillende onderzoeken.
Binnen beide specialismen krijg je te maken met topklinische behandelingsmogelijkheden en landelijke expertise op gebied van de ziektebeelden.
Ook zal je, met name op de longafdeling, veel te maken krijgen met medische techniek zoals NIV en Optiflow.

Functieomschrijving
Geen dag is hetzelfde binnen de dynamische afdelingen. Als verpleegkundige beweeg je je als de spin in het web en coördineer en realiseer je de beste zorg voor jouw patiënten. Dit doe je zowel zelfstandig als in samenwerking met collega's, artsen en andere disciplines.
Je hebt een consultatieve en voorlichtende rol ten behoeve van patiënten en andere professionals.
Bovendien lever je een bijdrage aan kwaliteitsbewaking, deskundigheidsbevordering en de professionalisering van het verpleegkundig beroep.

Gestelde eisen

 • Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding;
 • Je beschikt over een geldige BIG registratie;
 • Je hebt bij voorkeur enige werkervaring binnen de ziekenhuis setting;
 • Je bent een enthousiast en leergierig;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in
 • een team goed functioneren;
 • Je draagt bij aan de healing environment en hospitality concept van het MST;
 • Je hebt een actieve houding om zoveel mogelijk uit je verpleegkundige vak te halen in de vorm van werkgroepen en het verbeteren van de zorg.
De Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Wij bieden
Arbeidsovereenkomst: In eerste instantie voor de duur van een jaar. Kandidaten met een vast dienstverband binnen MST, behouden hun arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Ingangsdatum: Zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: vanaf 24 uur
Salaris: Salarisschaal FWG 45
CAO: Ziekenhuizen

Uren

vanaf 24 uur

Salaris

Salarisschaal FWG 45 CAO: Ziekenhuizen

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kan contact worden opgenomen met Frank Hegeman (teamhoofd), tel: 06 31751625, grip 1674 of Wim van der Worp (teamhoofd), tel: 06-54976640, grip 7589.

De vacature staat tegelijkertijd open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Wil je solliciteren? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Wij bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dat doen we vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente. Voortdurend in ontwikkeling MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en......
Lees meer over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • IC-verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Patiënten verplegen die in kritieke situaties verkeren. Als IC-verpleegkundige weet jij als geen ander hoe specialistisch het eraan toegaat op de intensive care. Dat jij hier deskundig aan de slag gaat, staat buiten kijf. Maar zeker zo belangrijk is dat jij je werk met plezier blijft doen en dat dit past bij je toekomstplannen. En dat is nu precies wat MedWay voor jou kan betekenen: jouw wensen staan bij MedWay People centraal. Dit bieden wij Flexibele of vaste uren. Alleen werken als...

  MedWay People
 • Recovery Verpleegkundige Assen

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij de vrolijke enthousiaste recovery verpleegkundige die patiënten weet gerust te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een ziekenhuis in Assen zijn wij op zoek naar een recovery verpleegkundige. Wanneer je komt te werken bij MedWay People, kom je terecht in een team van goede, gedreven en gespecialiseerde verpleegkundigen. Jouw werkervaring krijgt bij ons een boost, je kunt rekenen op interessante opdrachten. Wij sluiten graag aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Ben je...

  MedWay People
 • SEH verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij een SEH verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan? Werk jij met passie op de SEH? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je zowel goed samenwerken als zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. MedWay werkt samen met veel ziekenhuizen in diverse regio’s in Nederland waardoor we kunnen aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • ORT over het volledige bruto uurloon • Mogelijkheid...

  MedWay People
 • IC-verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Patiënten verplegen die in kritieke situaties verkeren. Als IC-verpleegkundige weet jij als geen ander hoe specialistisch het eraan toegaat op de intensive care. Dat jij hier deskundig aan de slag gaat, staat buiten kijf. Maar zeker zo belangrijk is dat jij je werk met plezier blijft doen en dat dit past bij je toekomstplannen. En dat is nu precies wat MedWay voor jou kan betekenen: jouw wensen staan bij MedWay People centraal. Dit bieden wij Flexibele of vaste uren. Alleen werken als...

  MedWay People
 • Decubitusverpleegkundige – doordeweekse dagdiensten

  Eergisteren geplaatst door LEKZ

  Decubitusverpleegkundige, daar zijn we naar op zoek! Op zoek voor één van onze opdrachtgevers, gericht op de medische facilitaire thuiszorg, regio Hilversum. Betreft een functie voor 32-40 uur per week, doordeweekse dagdiensten! Let op: minder dan 32 uur is niet mogelijk voor deze functie. Als Decubitusverpleegkundige werk je in een veelzijdige en zelfstandige buitendienstfunctie. Je bent dus vaak op pad (met een mobiel, laptop en auto van de zaak) en dat maakt jouw werk uitdagend en leuk!...

  Lekz

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank