Medewerker Servicedesk

Baan gegevens

 • Bedrijf: Medisch Spectrum Twente
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 03-06-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor de afdeling ICMT van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een
Medewerker Servicedesk ICT

Werkomgeving
Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

De afdeling
De Servicedesk is onderdeel van de stafdienst ICMT, welke verantwoordelijk is voor de centrale ICT-dienst van Medisch Spectrum Twente. De technologieën die hierbij worden gebruikt zijn van een hoog niveau. Om de optimale zorg aan onze patiënten te kunnen garanderen, is de correcte informatie op de juiste plaats en moment een must. Dit is waar onze stafafdeling voor staat . De servicedesk fungeert als eerste aanspreekpunt voor circa 4.000 gebruikers. Het team werkt nauw samen met diverse productgroepen op het gebied van medische techniek en ICT. De procesmatige aanpak voor beheertaken is gebaseerd op ITIL/ISM. De medische apparatuur en ICT-infrastructuur zijn verdeeld over diverse locaties in Enschede, Oldenzaal, Winterswijk en Haaksbergen.

Functieomschrijving
Als servicedeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor het registreren en oplossen van storingen, wijzigingen en vragen, dit functioneel op het gebied van een aantal ziekenhuisbreed in gebruik zijnde applicaties en technisch op het gebied van medische apparatuur en ICT-infrastructuur.

Daarnaast bewaak je de voortgang van meldingen die worden opgelost door 2e en 3e lijns productgroepen, zodat voldaan wordt aan de afgesproken serviceniveaus, tevens verzorg je de communicatie over deze voortgang richting de klant.

Je hebt een pro-actieve houding richting de klant, bijvoorbeeld door klanten te adviseren met betrekking tot ICT-middelen voor een, voor hen optimaal gebruik.
Je maakt gebruik van een service management tool voor het registreren en bewaken van meldingen. Als servicedesk medewerker lever je eerste lijns telefonische support op de Front-office, voer je op locatie werkzaamheden uit zoals het verhelpen van storingen, ondersteunen bij het gebruik van ICT middelen, verhuizen of vervangen van werkplekken, printers, telefoons etc. Tevens wordt er van jou verwacht dat je bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden kunt uitvoeren.

Gestelde eisen

 • Je hebt een relevante opleiding op MBO niveau 4 of HBO niveau en één of meerdere jaren ervaring met serviceverlening in de ICT branche.
 • Je hebt goede kennis van werkplekautomatisering, databases, infrastructuur, MS-office en Exchange en algemene kennis van servers en ICT-netwerken.
 • Je hebt een sterk dienstverlenende instelling, bent klantgericht en beleeft plezier aan het leveren van service in een zorgomgeving.
 • Je begrijpt hoe de klant ICT gebruikt.
 • Je bent communicatief vaardig, contactueel en je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
 • Je hebt een pro- actieve houding en bent gericht op continue verbetering van de dienstverlening.
 • Je bent bereid om aanvullende kennis te verwerven (certificaten en trainingen etc.).
 • Je woont in de regio, tijdens bereikbaarheidsdiensten buiten kantooruren, moet je binnen een half uur aanwezig kunnen zijn in het ziekenhuis.
 • Een opleiding op het gebied van professionele klantgerichte dienstverlening is een pré.
 • ITIL/ISM-foundations gecertificeerd is een pré.
Wij bieden
Arbeidsovereenkomst: Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Arbeidstijd: 36 uur per week
Salaris: FWG 45
CAO: Ziekenhuizen

Uren

36 uur per week

Salaris

Salaris: FWG 45 CAO: Ziekenhuizen

Meer informatie

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan per e-mail contact op met m.jordens@mst.nl of d.wolfs@mst.nl

Wil je solliciteren op deze vacature? Reageer dan via de sollicitatiebutton.

Informatie over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Wij bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dat doen we vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente. Voortdurend in ontwikkeling MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en......
Lees meer over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Huishoudelijke thuishulp

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Voor dit bedrijf, een gerenommeerde instelling voor de ouderenzorg, zijn wij op zoek naar thuishulpen! Voor diverse wijken in Schilderswijk en Laak! Als thuishulp kom je bij de cliënten (ouderen) thuis en bestaan je werkzaamheden uit: Woonkamer stofzuigen, stoffen, afnemen en ramen zemen. Keuken (kastjes, koelkast, dweilen, prullenbak legen) en de badkamer en toilet (wastafel/douche/vloer). Slaapkamer stofzuigen, stoffen en bed verschonen. Soms: wassen en strijken en...

 • Huishoudelijke thuishulp

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Voor dit bedrijf, een gerenommeerde instelling voor de ouderenzorg, zijn wij op zoek naar thuishulpen! In diverse wijken in Escamp en Moerwijk. Als thuishulp kom je bij de cliënten (ouderen) thuis en bestaan je werkzaamheden uit: Woonkamer stofzuigen, stoffen, afnemen en ramen zemen. Keuken (kastjes, koelkast, dweilen, prullenbak legen) en de badkamer en toilet (wastafel/douche/vloer). Slaapkamer stofzuigen, stoffen en bed verschonen. Soms: wassen en strijken en het...

 • Huishoudelijke thuishulp

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Voor dit bedrijf, een gerenommeerde instelling voor de ouderenzorg, zijn wij op zoek naar thuishulpen! In diverse wijken in Scheveningen en Loosduinen. Als thuishulp kom je bij de cliënten (ouderen) thuis en bestaan je werkzaamheden uit: Woonkamer stofzuigen, stoffen, afnemen en ramen zemen. Keuken (kastjes, koelkast, dweilen, prullenbak legen) en de Badkamer en toilet (wastafel/douche/vloer). Slaapkamer stofzuigen, stoffen en bed verschonen. Soms: wassen en strijken...

 • Huishoudelijke thuishulp

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Voor dit bedrijf, een gerenommeerde instelling voor de ouderenzorg, zijn wij op zoek naar thuishulpen! In diverse wijken in Leiden en/of Leiderdorp. Als thuishulp kom je bij de cliënten (ouderen) thuis en bestaan je werkzaamheden uit: Woonkamer stofzuigen, stoffen, afnemen en ramen zemen en de keuken (kastjes, koelkast, dweilen, prullenbak legen). Badkamer en toilet (wastafel/douche/vloer). Slaapkamer stofzuigen, stoffen en bed verschonen. Soms: wassen en strijken en...

 • Huishoudelijke thuishulp

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Voor dit bedrijf, een gerenommeerde instelling voor de ouderenzorg, zijn wij op zoek naar thuishulpen! Voor diverse wijken in Voorburg, Mariahoeve en Leidschendam Als thuishulp kom je bij de cliënten (ouderen) thuis en bestaan je werkzaamheden uit: Woonkamer stofzuigen, stoffen, afnemen en ramen zemen. Keuken (kastjes, koelkast, dweilen, prullenbak legen). Badkamer en toilet (wastafel/douche/vloer). Slaapkamer stofzuigen, stoffen en bed verschonen. Soms: wassen en...

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank