Psychiater

Baan gegevens

 • Bedrijf: Medisch Spectrum Twente
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 13-05-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor de coöperatie Psychiatrie Twente u.a. werkzaam voor Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een Psychiater

In verband met het verminderen van werkzaamheden van één van de collega’s is er binnen de coöperatie psychiatrie een vacature voor een psychiater (0,5-0,6 fte).

Werkomgeving
Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis in Enschede en onze volledig gemoderniseerde poliklinieken in Oldenzaal.

De afdeling
De coöperatie psychiatrie Twente u.a. is lid van de Vereniging Medisch Specialistische Bedrijven van MST. Op dit moment zijn er vier psychiaters werkzaam in de coöperatie.

De klinische afdeling beschikt over 24 bedden waarvan 12 MPU. Het accent van de afdeling ligt op de behandeling van complexe psychiatrie en somatische co-morbiditeit. De afdeling heeft een BOPZ-erkening. Binnen de MPU wordt nauw samengewerkt met interne geneeskunde, MDL, longgeneeskunde. De samenwerking van MPU met andere disciplines is in ontwikkeling.

Naast de klinische afdeling verricht de ziekenhuispsychiatrie poliklinische werkzaamheden, deeltijdbehandeling en consultatieve diensten binnen het ziekenhuis. Poliklinische werkzaamheden zijn ingericht op behandelprogramma’s, o.a. een POP-poli. We hebben een aandeel in het slaapcentrum en er zijn MBCT-groepstherapieën. Jaarlijks worden gemiddeld 1200 intercollegiale consulten verricht.

De ziekenhuispsychiatrie biedt al vele jaren stagemogelijkheden voor co-assistenten, huisartsen in opleiding en ouderengeneeskundigen in opleiding. Daarnaast beschikt de afdeling over de opleiding tot verpleegkundig specialist.

Gestelde eisen

Wij zoeken een psychiater met speciale belangstelling voor ziekenhuispsychiatrie.
Uw werkzaamheden zullen bestaan uit klinische, poliklinische en consultatieve patiëntenzorg naast participatie in de diensten. Belangstelling voor opleiden en/of wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling.

Wij vragen
Wij zoeken op korte termijn een psychiater (0,5 of 0,6 fte) in de coöperatie Psychiatrie Twente u.a. werkzaam voor Medisch Spectrum Twente te Enschede. Als nieuwe collega mag u rekenen op een warme ontvangst. U wordt geconfronteerd met een vakgroep die patiëntenzorg daadwerkelijk hoog in het vaandel heeft staan en waarin bij uitstek multidisciplinair wordt gewerkt.

De vakgroep verwacht van een nieuwe collega een grote inzet, collegiale opstelling, flexibiliteit, de bereidheid goede patiëntenzorg te bieden, een opbouwende attitude ten aanzien van de samenwerking met andere vakgroepen en functionarissen en ambities met betrekking tot de verdere uitbouw, ontwikkeling en verdieping van de ziekenhuispsychiatrie.

Wij bieden

In de praktijk mag u van de vakgroepsleden verwachten dat zij u een goede ondersteuning bieden, ruimte voor na-en bijscholing, een goed inwerkprogramma en intervisie. Uitbouwen en verdiepen van specifieke ziekenhuispsychiatrische interesse(s) is mogelijk.

Uren

18-24 uur per week

Salaris

In de praktijk mag u van de vakgroepsleden verwachten dat zij u een goede ondersteuning bieden, ruimte voor na-en bijscholing, een goed inwerkprogramma en intervisie. Uitbouwen en verdiepen van specifieke ziekenhuispsychiatrische interesse(s) is mogelijk.

Meer informatie

Solliciteren kan door via onderstaande knop het sollicitatieformulier in te vullen.

Informatie over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Wij bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dat doen we vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente. Voortdurend in ontwikkeling MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en......
Lees meer over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Doktersassistente poli chirurgie

  Toegevoegd op 20-05-2019 door CuraMare

  Doktersassistente chirurgie 24 uur Ben jij een representatieve en klantvriendelijke doktersassistente en hecht jij waarde aan een goede begeleiding van het spreekuur? Wij zijn op zoek naar een doktersassistente chirurgie. Wat ga je doen? Als doktersassistente op de polikliniek chirurgie werk je in een klein team en is je werkdag iedere dag anders. Zo ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie rondom en tijdens de spreekuren en assisteer je de arts tijdens poliklinische...

  CuraMare
 • Psycholoog (pdo) DO&O Diagnostiek Nijmegen 2019/156

  Toegevoegd op 08-05-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? • Je zorgt in samenspraak met de GZ-psycholoog/klinisch psycholoog voor de samenstelling van de testbatterij passend bij de onderzoeksvraag; • je voert de diverse vormen van psychologisch testonderzoek uit; • je verwerkt en interpreteert het testmateriaal; • je rapporteert onder verantwoordelijkheid van de GZ-psycholoog/klinisch psycholoog de onderzoeksresultaten en observaties; • je voert administratieve en coördinerende taken uit ten behoeve van...

  Pro Persona
 • Analist KCHL

  Toegevoegd op 07-05-2019 door Tergooi

  Als analist ben je inzetbaar bij het verkrijgen van lichaamsmateriaal (bloedafname), het aanmelden van aanvragen voor onderzoek, het voorbewerken van lichaamsmaterialen en het uitvoeren en confirmeren van analyses. Je bent werkzaam op beide locaties van Tergooi en ook inzetbaar in weekend-, avond- en nachtdiensten. 

  Tergooi
 • Doktersassistent Medische Dienst LFPZ Zeeland 2018/570

  Toegevoegd op 01-05-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als assistente medische dienst ondersteun je de zorgmanager, huisarts, verpleegkundig specialist en verpleegkundige en alle overig aan de medische dienst verbonden disciplines in hun werkzaamheden. Met de verpleegkundigen en verpleegkundig specialist vorm je samen een kernteam met wie je de zorg voor de bewoners van de LFPZ draagt. Je organiseert het dagelijkse spreekuur, staat bewoners te woord en verzorgt de medische correspondentie. Je bent verantwoordelijk voor de...

  Pro Persona
 • Physician assistant

  Toegevoegd op 25-03-2019 door CuraMare

  Physician assistant 36 uur Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij voor de periode van juli tot december 2019 op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde physician assistant voor de afdeling Orthopedie/Traumatologie. Wat ga je doen? Als physician assistant ondersteun je de specialist door zelfstandig en structureel gedelegeerde medische taken te verrichten ten behoeve van anamnese, lichamelijk onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten in het medisch...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank