AIOS Cardio-Thoracale Chirurgie

Baan gegevens

  • Bedrijf: Medisch Spectrum Twente
  • Plaats: Enschede
  • Plaatsingsdatum: 13-05-2019
  • Werkniveau: Universitair
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

De afdeling Cardio-thoracale Chirurgie van het Thorax Centrum Twente is op zoek naar een
AIOS Cardio-thoracale Chirurgie Thorax Centrum Twente 1,0 Fte

Werkomgeving
Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met drie locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis in het centrum van Enschede.

De afdeling Cardio-thoracale Chirurgie van het Thorax Centrum Twente werkt met enthousiaste mensen die in nauwe samenwerking met de interventiecardiologie, elektrofysiologie en non-invasieve beeldvorming streven naar topzorg. Binnen het Thorax Centrum Twente wordt de Cardio-thoracale Chirurgie op hoog niveau uitgevoerd. Naast de klinische zorg wordt veel tijd en aandacht besteed aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Er bestaat tevens een samenwerkingsverband met de Universiteit Twente.

Gestelde eisen

Voor 2020 is er in het Thorax Centrum Twente een vacature voor een opleidingsassistent Cardio-thoracale Chirurgie. Van de kandidaten wordt een passie voor het vak, toewijding en streven naar perfectie verwacht. Uitstekende handvaardigheid en uithoudingsvermogen zijn een absolute voorwaarde. Werkervaring in het specialisme geldt als een pre. Het is mogelijk om eerder te starten als ANIOS.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Uren

36 uur per week

Meer informatie

Solliciteren door via onderstaande knop het sollicitatieformulier in te vullen.

Informatie over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Wij bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dat doen we vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente. Voortdurend in ontwikkeling MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en......
Lees meer over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank