Polikliniekassistent afdeling long/cardio

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 11-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als polikliniekassistent ben je het gezicht van de polikliniek longziekten / cardiologie. Je ontvangt de patiënten en beantwoordt vragen. Je zorgt dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen de polikliniek. We zijn als hecht team altijd op zoek naar manieren om onze zorg aan de patiënten te optimaliseren met vooral de focus op de kwaliteit en samenwerking. Patiëntgerichtheid staat centraal.

 • Als polikliniekassistent houd je je voornamelijk bezig met:
 • Het plannen, begeleiden en afhandelen van de spreekuren
 • Beantwoorden van vragen van patiënten
 • Onderhouden van de (patiënten-)administratie

Gestelde eisen

Wat breng je mee?
Je beschikt over een middelbare vooropleiding en een specifieke beroepsopleiding (NIPA of MDGO ag/da). Het is voor ons een pre dat je affiniteit hebt met de doelgroep longziekten / cardiologie.

Onze nieuwe collega is een sociaal persoon met geduld, tact en inlevingsvermogen. Je bent representatief, flexibel inzetbaar en het zelfstandig werken in teamverband is voor jou geen enkel probleem. Je bent bereid meer te werken, bijvoorbeeld in vakantiesperiodes.

Daarnaast denk je graag mee over nieuwe ontwikkelingen. Het werken met diverse automatiseringssystemen is jou bekend.

Wat bieden we je?
Het team is op zoek naar een betrokken en enthousiaste polikliniekassistent. Wij bieden je een tijdelijke baan voor de duur van maximaal 12 maanden. De vacature is voor 24 - 28 uur gemiddeld per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.
De functie ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 1.792 – max. € 2.665 bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor opleidingen ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Uren

Het team is op zoek naar een betrokken en enthousiaste polikliniekassistent. Wij bieden je een tijdelijke baan voor de duur van maximaal 12 maanden. De vacature is voor 24 - 28 uur gemiddeld per week.

Salaris

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 1.792 – max. € 2.665 bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meer informatie

Voor informatie over deze functie mag je contact opnemen met Suzanne van Elten, afdelingshoofd, telefoon 040 286 4147 of met Sabine Hermsen, recruiter AnnaWerkt – Recruitment, telefoon 040-286 4885.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan?
Laat dan snel je CV en motivatie achter door op de sollicitatiebutton te klikken!
Dit kan tot en met woensdag 20 november a.s. Je motivatiebrief mag je richten aan Suzanne van Elten.

De eerste gesprekken vinden plaats op 26 november.

Om in dienst te treden bij het St. Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Anesthesiemedewerker

  Toegevoegd op 03-12-2019 door MedWay People

  Ben jij een anesthesiemedewerker en op zoek naar een werkgever waarbij je veel werkervaring op kan doen bij verschillende opdrachtgevers? Wij sluiten graag aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Kom eens op gesprek om te ontdekken wat MedWay Talent B.V. voor jou kan betekenen. Aanbod •Werken bij een groeiende organisatie binnen een enthousiast team  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto  •...

  MedWay People
 • OK-Assistente

  Toegevoegd op 03-12-2019 door MedWay People

  Ben jij een enthousiaste OK-Assistente en oprecht betrokken bij je patiënten? En wil je werken bij een groeiende organisatie waarbij je jezelf volop kunt ontwikkelen? Solliciteer dan als OK- assistente bij MedWay People! Wij hebben op dit moment interessante mogelijkheden in de provincie Flevoland. Aanbod ● Uitstekende arbeidsvoorwaarden ● Mogelijkheid tot een vast dienstverband ● Afwisselende baan waarbij je veel ervaring op doet bij verschillende opdrachtgevers ● Een leaseauto...

  MedWay People
 • Doktersassistente poli geriatrie

  Toegevoegd op 02-12-2019 door CuraMare

  Doktersassistente poli Geriatrie 16 uur per week Ben jij dé doktersassistente die wij zoeken met een passie voor het specialisme Geriatrie. Ben je daarnaast een kei in plannen en organiseren zodat de spreekuren soepel verlopen? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Samen met collega’s draag je zorg voor de patiëntenzorg op de polikliniek. Je houd je bezig met diverse taken, zoals het voorbereiden van het spreekuur van de specialist, het maken van vervolgafspraken voor patiënten en het...

  CuraMare
 • Operatieassistente

  Toegevoegd op 02-12-2019 door MedWay People

  Kom werken bij MedWay People Waarom? Omdat wij een goede werkgever zijn met veel mogelijkheden. Wij kunnen goed aansluiten bij jouw wensen. Als operatieassistente ben je dagelijks met hart en ziel betrokken bij je patiënten. Zoals je als geen ander weet heb je te maken met veel verschillende patiëntgroepen, geen dag is hetzelfde. Dat maakt juist deze baan zo divers en dynamisch. Als operatieassistente ben je een onmisbare schakel in de operatiekamer. Ben jij toe aan een nieuwe...

  MedWay People
 • Anesthesiemedewerker

  Toegevoegd op 28-11-2019 door MedWay People

  Ben jij een anesthesiemedewerker en op zoek naar een werkgever waarbij je veel werkervaring op kan doen bij verschillende opdrachtgevers? Wij sluiten graag aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Kom eens op gesprek om te ontdekken wat MedWay People voor jou kan betekenen. Aanbod • Werken bij een groeiende organisatie binnen een enthousiast team • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • De mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto • mogelijkheden op opleidings-...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank