MKA-chirurg

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 02-09-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Je neemt actief deel aan alle patiëntenzorg gerelateerde werkzaamheden waaronder (poli) klinische zorg en diensten. Je werkt samen met 2 collegae kaakchirurgen. De MKA-chirurgie wordt in haar volle omvang uitgeoefend met uitzondering van de oncologie en de schisischirurgie. Speciale aandachtsgebieden zijn de speekselklierchirurgie, (pre)implantologische chirurgie, OSAS en orthognatische chirurgie.

Binnen de vakgroep bieden wij je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van initiatieven om de kwaliteit van onze zorg op het allerhoogste niveau aan te bieden. De vakgroep vormt een plezierige, dynamische werkomgeving met korte lijnen en een informele sfeer. Passend bij het streven van het ziekenhuis staat de vakgroep voor uitstekende basiszorg, waarbij professionaliteit, veiligheid en individuele aandacht centraal staan in het patiëntencontact.

Gestelde eisen

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste allround MKA-chirurg. Je beschikt over goede contactuele, communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je een teamspeler die plezier heeft in werken in teamverband. Je hebt belangstelling voor beleids- en managementtaken in het kader van managementparticipatie en bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de werkzaamheden ten behoeve van het MSBA. We zijn op zoek naar een persoon met een duidelijke visie over de uitoefening en de toekomst van het vakgebied. Je bent als medisch specialist geregistreerd in het BIG- en Specialistenregister.

Zowel collega’s met enkele jaren ervaring als ook collega’s die binnenkort de opleiding afronden worden van harte uitgenodigd te reageren.

Je kunt rekenen op
Aantal uren per week: In overleg
Contractvorm: toetredend lid MSBA

Wij bieden je een uitdagende baan voor meerdere dagdelen per week binnen een energieke en gedreven vakgroep. De standplaats is Geldrop. Je wordt lid van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) conform de daarvoor geldende statuten en ledenovereenkomst. Toetreding zal geschieden volgens de richtlijnen van de Orde van Medisch Specialisten.

Uren

In overleg

Salaris

Je wordt lid van de Coƶperatie Medisch Specialistisch Bedrijf St. Anna Zorggroep U.A. (MSBA) conform de daarvoor geldende statuten en ledenovereenkomst. Toetreding zal geschieden volgens de richtlijnen van de Orde van Medisch Specialisten.

Meer informatie

Interesse?
Ben je benieuwd wie je collega medisch specialisten zijn?
Richard Barkhuysen of Eppo Wolvius.

Interesse?
Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de heer. R. Barkhuysen, kaakchirurg, via e-mail r.barkhuysen@st-anna.nl of met de heer E. Wolvius, kaakchirurg eb.wolvius@st-anna.nl of beiden per telefoonnummer op 040 - 286 4868 (poli kaakchirurgie).

Wil je meteen solliciteren? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Je CV en motivatiebrief mag je richten aan Dhr. R. Barkhuysen.

Voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening vragen wij nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Meer informatie hierover ontvangt u tijdens het sollicitatieproces.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Huisarts Medische en Paramedische Dienst

  Toegevoegd op 13-09-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als huisarts bied je samen met de collega's de somatische zorg aan de patiënten van Altrecht en Fivoor. Zoveel mogelijk wordt gewerkt volgens huisartsengeneeskundige principes (NHG-standaarden). Het werk bestaat grotendeels uit het houden van spreekuren en het doen van visites op de afdelingen. Je werkt intensief samen met psychiaters, verpleegkundigen en paramedische disciplines. Aan goede verslaglegging en collegiale samenwerking hecht u veel belang Je...

  Stichting Altrecht
 • ANIOS SEH (vaak in combinatie met ander specialisme)

  Toegevoegd op 10-09-2019 door Beatrixziekenhuis

  Kwalitatieve en patiëntgerichte zorg Jij kijkt steeds naar wat de patiënt nodig heeft! Je bent breed georiënteerd en wil nog veel leren. Daarom luister je naar de patiënt en stem je de zorg af met de betrokken specialisten. Door persoonlijke aandacht en een proactieve aanpak zorg jij ervoor dat de patiënt de beste zorg krijgt. Voor jou is dat de enige juiste manier van werken. Ben jij de mensgerichte, flexibele en leergierige ANIOS SEH die wij zoeken? Per 15...

  Beatrixziekenhuis
 • Oogarts

  Toegevoegd op 06-09-2019 door St. Jansdal

  Het St. Anna Ziekenhuis en de afdeling oogheelkunde vormen een professionele werkomgeving met korte lijnen en een informele sfeer waar men open staat voor elkaars ideeën. De energieke en gedreven vakgroep staat voor uitstekende basiszorg, waarbij professionaliteit, veiligheid en individuele aandacht centraal staan in het patiëntencontact. Onze vakgroep bestaat nu uit 3 allround oogartsen en we hebben de wens een 4e collega erbij te krijgen, zodat we optimaal het aanbod van...

  St. Jansdal
 • ANIOS SEH

  Toegevoegd op 06-09-2019 door St. Jansdal

  De Spoedeisende Hulp (SEH) van MST is regelmatig op zoek naar nieuwe ANIOS Spoedeisende Hulp voor 38 uur per week Werkomgeving De Spoedeisende Hulp (SEH) van MST verwelkomt ongeveer 30.000 patiënten per jaar. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd en specialistische zorg wordt in de volle breedte uitgeoefend (behoudens kinder-intensive care). De SEH is aangemerkt als level 1 Traumacentrum en MST beschikt over een level 3 intensive care. Voor de meeste (non-academische)...

  St. Jansdal
 • AIOS reumatologie

  Toegevoegd op 06-09-2019 door Medisch Spectrum Twente

  Werkomgeving Het opleidingscluster Twente (MST Enschede, ZGT Almelo, Rijnstate Arnhem) heeft een enthousiast opleidingsteam dat je in drie jaar opleidt in alle aspecten van de reumatologie: diagnostiek en behandeling van inflammatoire en niet-inflammatoire gewrichtsziekten en systemische auto-immuunziekten, met stages echografie, kinderreumatologie en klinisch wetenschappelijk onderzoek. Functieomschrijving Wil je een veelzijdig medisch specialist worden? Ben je geïnteresseerd in...

  Medisch Spectrum Twente

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank