DBC Adviseur (senior)

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 11-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als (senior) DBC-adviseur van de afdeling zorgcontrol ben jij dé expert op het gebied van wet- en regelgeving omtrent DBC- en verrichtingenregistratie en AO/IC. De zorgprofessionals in onze organisatie weten je te vinden voor advies over dit onderwerp. Je houdt je onder andere bezig met het ophalen van nieuwe kennis m.b.t. wet- en regelgeving. Daarnaast vertaal je dit naar de registratie richtlijnen en processen van de organisatie. Jij hebt oog voor optimalisatie en zet daar concrete acties op uit.

Jij staat met iedereen in contact! Regelmatig spar je met externe partijen zoals zorgverzekeraars en de Nederlandse Zorgautoriteit. Daarnaast communiceer je dagelijks met de gebruikers en neem je deel aan projecten. Hierbij pak je bij sommige projecten de rol van projectleider. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers en adviseert betreffende de applicatie X-Care. Daarnaast adviseer je de afdeling zorgregistratie over de juiste wijze van registratie.

Jij zorgt er ook voor dat DBC top of mind is! Je voorziet gebruikers regelmatig van scholingen zowel voor zorgprofessionals als ook voor de ondersteuners aan hen. Je levert stuurinformatie aan het management betreffende de kwaliteit van de zorgregistratie. Daarnaast ben je actief betrokken bij het opzetten en inregelen van horizontaal toezicht. Je voert interne controles uit en je bedenkt samen met je team hoe je de zorgregistratie in de organisatie naar ‘the next level’ kunt brengen in de toekomst.

Gestelde eisen

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Kennis van wet- en regelgeving omtrent DBC/DOT- en zorgadministratie is vereist. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Jij krijgt energie van het onder de loep nemen van processen en het doorvoeren van verbeteringen.

Andere omschrijven je als proactief in je vak en analytisch sterk, een stevige adviseur en in staat om je standpunt en kennis toe te lichten bij diverse gesprekspartners. Je gaat in op de belangen van de stakeholders binnen de Ziekenhuis. Je brengt verbinding in het team tot stand om de synergie en samenwerking tussen de afdeling zorgregistratie en het management te bevorderen. Kortom: je bent je bewust van wat er speelt binnen de organisatie en draagt hieraan bij.

Je kunt rekenen op
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor gemiddeld 36 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid wordt dit na een jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 55 (min. € 2.665 – max. € 3.917 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor opleidingen ter bevordering van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Uren

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor gemiddeld 36 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid wordt dit na een jaar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Salaris

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 55 (min. € 2.665 – max. € 3.917 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meer informatie

Zin gekregen om aan de slag te gaan als (senior) DBC adviseur, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Petri, hoofd zorgcontrol, telefoonnummer 040-2864458 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter Annawerkt Recruitment, telefoonnummer 040-286 4885.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan voor dinsdag 30 juli a.s. je CV en motivatie achter door op de sollicitatiebutton te klikken! Je motivatiebrief mag je richten aan Ruben Petri.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Office Manager

  Toegevoegd op 17-07-2019 door Independent Recruiters

  Als office manager ben jij de onmisbare schakel in de organisatie. Jij bent de spin in het web en zorgt dat alle zaken achter de schermen goed verlopen. In de functie van Office Manager ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie dit zowel intern als extern. Je zal dan ook als eerste op kantoor aanwezig zijn (08:00 uur) en zorgt ervoor dat alles netjes, bijgevuld en klaar staat voor de nieuwe dag. Geen dag is hetzelfde!De taken die je zowel zal verrichten zijn onder andere:...

  Independent Recruiters
 • ANIOS Eetstoornissen Rintveld ambulant

  Toegevoegd op 02-07-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als ANIOS ben je voornamelijk werkzaam op de polikliniek van Rintveld. Je bent hier samen met twee basisartsen en een verpleegkundig specialist verantwoordelijk voor de somatische zorg voor onze patiënten met een ernstige eetstoornis. Dit betreft jeugdige, adolescenten en volwassenen patiënten. Bij de intakes verzorg je het lichamelijk onderzoek van nieuwe patiënten. Hiernaast geef je educatie aan patiënten en hun systeem: de ouders en/of partner van...

  Stichting Altrecht
 • Begeleider VKB Meijboom

  Toegevoegd op 01-07-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als begeleider maak je maakt deel uit van een multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de zorg rond toegewezen patiënten en de uitvoering van de zorg en begeleiding in het algemeen. Je geeft samen met de patiënt de zorg vorm op basis van individuele behandeldoelen. Je kijkt en luistert naar het...

  Stichting Altrecht
 • Baliemedewerker

  Toegevoegd op 14-06-2019 door Independent Recruiters

  Als Baliemedewerker ben jij het kloppende hart van deze organisatie, gevestigd in Amsterdam.In de functie van Baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie richting de verschillende klanten maar ook intern in het bedrijf. Je zal dan ook als eerste op kantoor aanwezig zijn (08:00 uur) en zorgt ervoor dat alles netjes, bijgevuld en klaar staat voor de nieuwe dag! Geen dag is hetzelfde en je wordt geleefd door de verschillende interne- en externe vragen. Dit houdt...

  Independent Recruiters
 • Senior secretaresse Kairos Den Bosch 2019/193

  Toegevoegd op 12-06-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Van aanmelding tot uitschrijving patiënt. Taken worden nader besproken tijdens sollicitatie gesprek.

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank