Hoofd Orthopedisch Centrum Anna

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 02-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als leidinggevende van het Orthopedisch Centrum ben je integraal verantwoordelijk voor alle onderdelen van het centrum, te weten: de polikliniek orthopedie, de sport & beweegkliniek en de (poli)klinische fysiotherapie.

We zien binnen deze functie een drietal aandachtsgebieden:

 1. Aansturen team en medewerkers. Je geeft (direct en indirect) leiding aan in totaal zo’n 45 fte. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening, optimale bedrijfsvoering en het behalen van de afgesproken resultaten. Samen met de medisch afdelingscoördinator Orthopedie vorm je de duale leiding van het centrum en zorg je er voor dat er als 1 team en vanuit 1 set van gemeenschappelijke waarden in het Centrum wordt gewerkt.
 2. Externe en interne contacten met stakeholders en klanten. We opereren in een uitgebreid netwerk, zowel binnen als buiten onze organisatie. Dit vraagt visie, behendigheid, tact en de competentie om met deze complexiteit te kunnen dealen.
 3. Innovatie en groei. We zijn voortdurend bezig met zorg-, product- en procesvernieuwing om onderscheidend te zijn en blijven in onze kwaliteit van zorg en dienstverlening. Dit vraagt om een leidinggevende die het ‘samen beter worden’ van nature meebrengt.

Gestelde eisen

Wat breng je mee?
Slechts één functie-eis. Je beschikt over een relevante HBO of WO opleiding.

Maar hoe ziet ons profiel er dan bijvoorbeeld uit?
Voormalig (top-)sporter, HBO-fysiotherapie. Inmiddels enkele jaren ervaring als leidinggevende. Zoekt een plek waar zij haar energie, ideeën en drive kwijt kan.
Ervaren leidinggevende in de zorg. Loopt in zijn huidige werk aan tegen stroperigheid en veranderingen die jaren in beslag nemen. Mist vrijheid en wilt ruimte voor meer ondernemerschap.
Bedrijfskundig talent, WO opgeleid, met werkervaring in zakelijke dienstverlening of hospitality sector. Mist zingeving en zoekt een job in de gezondheidszorg.

Herken je je hierin of zit jouw profiel hier ergens tussenin? Dan hebben wij mogelijk een baan die bij jou past.

Je kunt rekenen op
Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor gemiddeld 32 - 36 uur per week.
Salariëring vindt plaats conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Uren

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan voor gemiddeld 32 - 36 uur per week.

Salaris

Salariƫring vindt plaats conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een

Meer informatie

Dan nodigen we je van harte uit – voor 1 september – te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Lennart de Jonge, manager Sport & Bewegen.
Wil je echt indruk op ons maken, stuur dan je eigen video-pitch (max 3 minuten) naar ons toe (via mail: werkenbij@st-anna.nl onder vermelding van Hoofd OCA).

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Deze vacature is bestemd voor interne en externe kandidaten.
Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Hoofd Techniek Farma

  Toegevoegd op 12-07-2019 door Independent Recruiters

  Hoofd Techniek gezocht! Wil jij werken binnen de Farmaceutische industrie? Zoek jij een baan met flexibele werktijden? Geef jij graag leiding aan een team en ben jij expert op het gebied van onderhoud van gebouwen en technische installaties? Lees dan snel verder of reageer direct!De organisatie richt zich op het produceren van geneesmiddelen. Via een complex productieproces worden de grondstoffen verwerkt, volgens de GMP- richtlijnen, tot geneesmiddelen. Binnen het team dat verantwoordelijk...

  Independent Recruiters
 • Manager Communicatie

  Toegevoegd op 04-07-2019 door CuraMare

  Ben jij in je sas als coach met bewezen strategische ervaring en help jij ons verder te bouwen aan de positionering en de profilering van CuraMare en onze sterke merkreputatie bij onze stakeholders? Dan ben jij een potentiele kandidaat om onze bevlogen manager te worden! Bij bovengenoemde processen maar ook bij de praktische uitvoering, is de afdeling Communicatie van CuraMare intensief betrokken. Zij doet dat vanuit een duidelijke visie op communicatie, waarin de interne, externe en...

  CuraMare
 • Leidinggevende Eikenboom, Rintveld en Vesalius

  Toegevoegd op 03-07-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als algemeen leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en samen met de inhoudelijk leidinggevenden voor het integraal management van de zorgeenheden: Psychosomatiek Eikenboom, Eetstoornissen Rintveld en Neuropsychiatrie Vesalius. Deze zorgeenheden zijn gelokaliseerd in Zeist en Woerden en bevatten bij elkaar circa 150 FTE. Er zijn vijf teamleiders die je direct aanstuurt. Samen met drie inhoudelijk leidinggevenden vertegenwoordig je de zorgeenheden op...

  Stichting Altrecht
 • Manager BGGZ Indigo Tiel 2019/203

  Toegevoegd op 24-06-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? De afdeling BGGZ Aansturing team BGGZ (ca. 5 FTE) Het uitvoeren van het vastgestelde personeelsbeleid zoals werving & selectieprocedure, functioneringsgesprekken, verzuimbegeleiding. Je draagt zorg voor het vinden van een goede balans tussen taken en mogelijkheden van en binnen het team, ziet toe op rooster en werktijdafspraken. Als zorgmanager werk je nauw samen met de teamleden en collega zorgmanagers. In goede onderlinge afstemming draag je zorg voor de vereiste...

  Pro Persona
 • Afdelingsmanager OK - Anesthesie en Verkoever

  Toegevoegd op 20-06-2019 door Elkerliek Ziekenhuis

  Vind jij zorg en management een perfecte combi? Top! Wij hebben in de OK de functie vacant van Afdelingsmanager OK – Anesthesie en Verkoever voor 36 uur per week Ons team Je komt binnen het Elkerliek terecht in een jong en dynamisch team. Je team bestaat uit zo’n 24 anesthesiemedewerkers, 17 verkoeververpleegkundigen en je werkt samen met 10 anesthesiologen. Met good skills én good vibes dragen zij jaarlijks bij aan de zorg van ongeveer 16.000 patiënten die...

  Elkerliek Ziekenhuis

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank