Apothekersassistent(e) ziekenhuisapotheek

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 02-07-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Binnen je functie draag je bij aan het veilig en doelmatig gebruik van geneesmiddelen. De medicatiebegeleiding wordt uitgevoerd, in nauwe samenwerking met voorschrijvers en verpleegkundigen. Daarnaast worden diverse producten voor-toediening-gereed gemaakt (VTGM, bijvoorbeeld cytostatica, parenterale voeding, infusen voor epidurale toediening etc).

Wij zoeken een enthousiaste apothekersassistent(e) die het visitekaartje wil zijn van onze ziekenhuisapotheek naar de patiënten waarvoor we zorgen, en de afdelingen waarmee we intensief samenwerken.

Gestelde eisen

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige collega, met passie voor het vak, die beschikbaar is voor (het liefst) 36 uren gemiddeld per week.

Je hebt:

 • Een diploma apothekersassistent(e)
 • Ervaring in een ziekenhuisapotheek

Je bent enthousiast, flexibel en communicatief vaardig. Betrokkenheid tonen en klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt nauwkeurig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je kunt rekenen op

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 40 (min. € 1.890 – max. € 2.797 bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Uren

Aantal uren per week: 36

Salaris

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 40 (min. € 1.890 – max. € 2.797 bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meer informatie

Spreekt de vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Roel Kuijpers.

Een E-assessment kan onderdeel zijn van deze procedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Apothekersassistent Farmaceutische Patiëntenzorg

  Toegevoegd op 06-06-2019 door Tergooi

  Als apothekersassistent FPZ ben je verantwoordelijk voor het hele proces rondom medicatiedistributie in het ziekenhuis en bij externe zorginstellingen. Je draagt onder andere zorg voor de receptverwerking en medicatiebewaking in een elektronisch voorschrijfsysteem. Verder voer je opname- en ontslaggesprekken. Na je inwerkperiode zal je worden ingezet in de bereikbaarheid- en aanwezigheidsdienst. Als je kiest voor onze apotheek, kies je ervoor om in een dynamische werkomgeving te werken. Je...

  Tergooi

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank