Verpleegkundige Orthopedisch Centrum

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Sport en Bewegen is één van de speerpunten van de St. Anna Zorggroep en vormt een nieuw cluster binnen het ziekenhuis. Onder dit cluster vallen het Orthopedisch Centrum Anna in Geldrop en het Medisch Sportgezondheidscentrum TopSupport in Eindhoven. Research en innovatie vormen een belangrijk onderdeel binnen het nieuwe cluster.

De nieuwe verpleegafdeling van het Orthopedisch Centrum Anna levert zorg aan prothesiologie, trauma en kort verblijf patiënten. De patiëntenpopulatie is divers, van jong tot oud en van recreatieve sporter tot topsporter. De afdeling bestaat uit 30 bedden.

Als verpleegkundige werk je in een team van 18-20 verpleegkundigen die samen met de orthopeden, physician assistent en fysiotherapeuten iedere dag weer de beste medische zorg leveren op de afdeling. Het is een betrokken en enthousiast team waar collega's elkaar graag helpen.

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van topzorg en topservice aan de aan jou toegewezen orthopedische patiënten. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces wordt door jou bewaakt en bevorderd. Daarnaast neem je het voortouw in de vormgeving en ontwikkeling van de nieuwe verpleegafdeling binnen het Orthopedisch Centrum.

Het begeleiden van leerlingen en stagiaires maakt een belangrijk onderdeel uit van je werkzaamheden.

Gestelde eisen

j bent slagvaardig, stressbestendig, punctueel en je kunt op een juiste wijze feedback geven en ontvangen. Je weet van aanpakken en met jouw enthousiasme kun je jouw collega’s motiveren en stimuleren.

 • Je beschikt over het diploma verpleegkundige (verpleegkundige A, MBO niveau 4 of 5) aangevuld met relevante ziekenhuiservaring.
 • Je hebt sterke affiniteit met het orthopedisch specialisme en je wil je graag verder ontwikkelen binnen dit vakgebied. Dit zien we graag terug in je brief.
Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Je kunt rekenen op
Je passie voor het orthopedisch vak zet je gemiddeld 36 uur per week in. Minder uren werken is bespreekbaar, minimaal 28 uur.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 45 (min. € 2.144 – max. € 3.072 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Uren

Je passie voor het orthopedisch vak zet je gemiddeld 36 uur per week in. Minder uren werken is bespreekbaar, minimaal 28 uur.

Salaris

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 45 (min. € 2.144 – max. € 3.072 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meer informatie

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór maandag 3 juni 2019 via onderstaande sollicitatiebutton! Je motivatiebrief mag je richten aan Jon Meerbeek.

De selectiegesprekken staan gepland op donderdag 13 juni (1e ronde) en donderdag 20 juni (2e ronde).

Voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening vragen wij nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het sollicitatieproces.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Interessante vacature voor verpleegkundigen niveau 4 en 5

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij een verpleegkundige niveau 4 of 5 en wil jij de komende tijd alleen dagdiensten werken? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou!  Voor een van onze opdrachtgevers in Zaandam zijn wij op zoek naar goede verpleegkundigen die kunnen werken op de dagopname/ kortverblijf. De functie is per direct beschikbaar en zal tot eind september duren. Je kunt reageren wanneer jij 16 tot 32 uur per week beschikbaar bent voor deze mooie functie.  Je komt te werken op de dagopname in...

  MedWay People
 • Sociotherapeut of verpleegkundige Zeeland 2019/054

  Gisteren geplaatst door Pro Persona

  Als je bij ons komt werken, moet je regelmatig ‘van pet wisselen’: je zet een veiligheidshelm op als de veiligheid voorop staat. Op andere momenten draag je je verpleegkundige kapje. Of je koksmuts, als je onze bewoners in dagelijkse handelingen begeleidt zoals het bereiden van maaltijden. En een ‘studentenpet’ als je een bijscholing of opleiding volgt. Spreekt dit jou aan, solliciteer dan als veelzijdige sociotherapeut/verpleegkundige 28-36 uren per week Waar ga je...

  Pro Persona
 • Uitdagende baan voor een ervaren SEH verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Elke dag op een SEH is anders, dat weet jij als geen ander. De hectiek, adrenaline en dynamiek dat maakt jouw baan zo leuk. Ben jij een ervaren SEH verpleegkundige en wil jij de uitdaging aan gaan om op verschillende SEH’s te werken? Reageer dan snel en ontdek welke mogelijkheden wij voor jou hebben. Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • ORT over het volledige bruto uurloon • Mogelijkheid tot een vast dienstverband • Afwisselende baan waarbij je veel ervaring op doet in...

  MedWay People
 • Endoscopieverpleegkundige (32 uur per week)

  Gisteren geplaatst door Spijkenisse Medisch Centrum

  Wij zoeken een enthousiaste endoscopieverpleegkundige (32 uur per week) Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in de gezondheidszorg? Een uitdagende functie waarin je veel contact met mensen hebt? Ben jij daarnaast sociaalvaardig en een echte aanpakker? Dat komt goed uit, want in verband met de groei van Spijkenisse Medisch Centrum zoeken wij een endoscopieverpleegkundige voor de endoscopieafdeling De endoscopieafdeling bestaat uit twee endoscopie/bronchoscopie kamers. Er is...

  Spijkenisse Medisch Centrum
 • IC Verpleegkundigen kom werken bij MedWay B.V.

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Als gespecialiseerd verpleegkundige heb jij een mooie baan met veel verantwoordelijkheid, je bent met veel passie betrokken bij de zorg van je patiënten. Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken zal zijn op een IC in een ander ziekenhuis, ben je benieuwd wat je daar van kunt leren en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je volop door ontwikkelt? Kom erachter of detacheren mogelijk iets voor jou is, we geven je graag wat meer informatie en een beeld wat MedWay hierin voor jou kan...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank