Allround medewerker Patiëntencatering

Baan gegevens

 • Bedrijf: Meander Medisch Centrum
 • Plaats: Amersfoort
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Vind jij het leuk om binnen de patiëntencatering verschillende werkzaamheden te doen, van administratieve taken tot aan keuken werkzaamheden en de afwas? Lees dan snel verder en solliciteer!

Iedere dag kiezen vele honderden patiënten ons ziekenhuis voor uitstekende zorg. Deze patiënten krijgen niet alleen te maken met medische zorg, maar ook met het facilitair bedrijf van het ziekenhuis.
Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing vinden wij belangrijk. We zijn daarom op zoek naar betrokken, deskundige en ambitieuze collega’s.

Het Facilitair Bedrijf van Meander heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld met aantoonbare toegevoegde waarde voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Het Facilitair Bedrijf bestaat uit de afdelingen Service, Techniek & Vastgoed, Logistiek, Patiënten catering, Horeca, Meeting & Events en Inkoop & Contractering.

Functieomschrijving

In ons ziekenhuis krijgen patiënten geen standaard ziekenhuismaaltijden meer. Patiënten kiezen elke dag uit gevarieerde maaltijden die gezond en smakelijk zijn én er heerlijk uitzien. Patiënten in Meander worden verleid en verrast door gezond en smakelijk eten en drinken, afgestemd op hun behoeften. Hoe mooi is het dat patiënten in ons ziekenhuis weer kunnen genieten van eten en drinken, net als thuis? De afdeling Patiënten catering verzorgt dit eten en drinken voor alle patiënten die in Meander verblijven.

In juni introduceert Meander haar nieuwe voedingsconcept ‘Proef’ Vind jij het leuk om ons team te komen versterken en help je ons om dit nieuwe concept neer te zetten? Dan zoeken wij jou!

Gestelde eisen

 • Je vindt afwisseling niet erg, zo duik je het ene moment in de administratie en het volgende moment sta je in de keuken.
 • Je bent enthousiast, gedreven en je hebt een hands on mentaliteit.
 • Je heb mbo werk- en denkniveau en kennis van de HACCP richtlijnen.
 • In drukke situaties kan jij het overzicht bewaren en blijf je rustig.
 • je vindt het leuk om mee te denken over de werkprocessen.
Arbeidsvoorwaarden
 • Jaarcontract met eventueel uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van € 1.670,- tot maximaal € 2.404,- bruto per maand (FWG 25) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Goede scholingsmogelijkheden.
 • Interessante extra’s, zoals een fietsplan, bedrijfsfitness, eindejaarsuitkering, premiekorting op je verzekeringen.
 • Een boeiende werkomgeving met veel zelfstandigheid en fijne collega’s.
 • Goede bereikbaarheid met openbaarvervoer en auto (voldoende parkeergelegenheid).

Uren

36 uur per week

Salaris

Een salaris van € 1.670,- tot maximaal € 2.404,- bruto per maand (FWG 25) bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.

Meer informatie

Zie jij jezelf al staan in de keuken of achter het bureau van het voedingsplanbureau? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Informatie over Meander Medisch Centrum

In Meander Medisch Centrum delen we met elkaar de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan bij ons rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Wij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en......
Lees meer over Meander Medisch Centrum

Meander Medisch Centrum
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Jeugdzorgwerker

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij opzoek naar jeugdzorgwerkers. Sommige kinderen en jongeren kunnen na een intensieve behandeling niet meer thuis wonen. Het is dan beter om in een ‘ander' gezin behandeling en begeleiding te krijgen. Als Jeugdzorgwerker ga jij bijdragen om deze jongeren weer hun plek te laten vinden in de maatschappij. De kleinschaligheid en het wonen in een normale gezinssituatie zorgen ervoor dat het kind zich beter kan ontwikkelen. In jouw rol als Jeugdzorgwerker...

  Stad Vacaturebank
 • GZ psycholoog kind en jeugd

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ik ben op zoek naar een GZ psycholoog met affiniteit voor kinderen en jongeren. De doelgroep waarmee je gaat werken zitten in de leeftijdscategorie van 0 – 23 jaar met complexe problematiek. Jij bent verantwoordelijk voor de behandelprocessen. Daarnaast bewaak je ook de kwaliteit en de inhoud van de zorg voor het kind of de jongere. Je voert intake gesprekken, je verricht psychodiagnostisch onderzoek en geeft behandelingen. Je voert ook gedragsobservatie en diagnostiek uit. En je neemt deel...

  Stad Vacaturebank
 • Onderzoeker Veilig Thuis

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Sta jij stevig in je school en durf jij op onbekende situatie af te stappen? Wil jij je inzetten voor een veilig thuis voor kinderen en volwassenen? Lees dan snel verder..Voor een maatschappelijke organisatie in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren jeugdzorg werker. De organisatie geeft advies en ondersteunt over huiselijk geweld en kindermishandeling. Daarnaast onderzoek jij de veiligheid van gezinnen als er een melding binnenkomt van huiselijk geweld of (kinder)mishandeling....

  Stad Vacaturebank
 • Jeugdbeschermer / jeugdreclasseerder

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als jeugdbeschermer of jeugdreclasseerder wil jij je met hart en ziel inzetten voor kinderen die het moeilijk hebben. Kinderen hebben te maken gehad met verwaarlozing of mishandeling, (dreigen te) ontsporen, hebben te maken met criminaliteit, huiselijk geweld, verslaving, psychiatrische problemen of een complexe scheiding. Er speelt van alles tegelijk en jij beschouwt het als een uitdaging om jezelf en anderen te motiveren in complexe situaties. Je leeft je in, hebt begrip en respect en zorgt...

  Stad Vacaturebank
 • Orthopedagoog Generalist

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Jij bent de specialist met een brede blik op het gebied van kinderen en jongeren. Jij geeft advies, begeleiding en behandeling aan kinderen, en jongeren. Het zal gaan op diverse problematiek, zoals gedrags- en leerproblemen, stoornissen en psychische aandoeningen. Je zult zelfstandig werken waarin je met intensieve zorgvragen te maken krijgt. Jij bent de regiebehandelaar in een team met bijvoorbeeld GZ psychologen, jeugdhulpverleners en docenten. Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en...

  Stad Vacaturebank

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank