Afdelingsmanager OK - Anesthesie en Verkoever

Baan gegevens

 • Bedrijf: Elkerliek Ziekenhuis
 • Plaats: Helmond
 • Plaatsingsdatum: 20-06-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Vind jij zorg en management een perfecte combi? Top! Wij hebben in de OK de functie vacant van

Afdelingsmanager OK – Anesthesie en Verkoever
voor 36 uur per week


Ons team
Je komt binnen het Elkerliek terecht in een jong en dynamisch team. Je team bestaat uit zo’n 24 anesthesiemedewerkers, 17 verkoeververpleegkundigen en je werkt samen met 10 anesthesiologen. Met good skills én good vibes dragen zij jaarlijks bij aan de zorg van ongeveer 16.000 patiënten die behandeld worden binnen het operatiekamercomplex van het Elkerliek. In Helmond zijn wij trots op ons moderne operatiekamercomplex met acht prachtige, operatiekamers met veel daglicht. Ook in Deurne opereren we patiënten. Daar is een dagbehandelingscentrum met twee operatiekamers. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd, behalve cardiochirurgie, intracraniële neurochirurgie en thorax chirurgie.

Aandacht@Elkerliek
Het Elkerliek is een ziekenhuis waar je als patiënt gewoon mens kunt zijn. Een uniek mens met een eigen verhaal. Voorafgaand en na een operatie, betekent dit dat we bewust tijd maken voor de kleine dingen die een groot verschil maken voor onze patiënten. We hebben oog voor wat hen op dat moment bezighoudt. Natuurlijk bieden we ze een arm om een schouder als ze dat nodig hebben, of een geruststellend knikje.

Jouw rol
Als afdelingsmanager geef je samen met je collega afdelingsmanager Chirurgie direct leiding aan de medewerkers van de OK. Je ontvangt leiding en coaching van je direct leidinggevende, de manager OK. Je bent verantwoordelijk voor personeelsmanagement, capaciteitsplanning en sturing, coördinatie van communicatie, kwaliteitsbeleid en planning & control.

Gestelde eisen

Jouw passie en kennis
Je vindt het leuk om de regie te hebben in je werk als manager. Je kunt goed schakelen en je bent niet bang om je verantwoordelijkheden te nemen, ook in acute stressvolle situaties. Je staat voor je team en faciliteert en coacht ze; je geeft ze aandacht. We willen ook dat jij werk kunt doen waar je écht blij van wordt. Want wat goed is voor jou, is daarmee automatisch ook goed voor je team en voor onze patiënten.
Je hebt een afgeronde managementopleiding en ervaring als leidinggevende. Je hebt bij voorkeur de opleiding anesthesiemedewerker afgerond. Het is van essentieel belang dat je beschikt over kwaliteiten van coachend leidinggeven en het verbinden van mensen, naast uiteraard uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou
Voldoening in je werk, werken in een team waar je blij van wordt! Een vast contract van het Elkerliek en een salaris volgens functiegroep 60. De hoogte is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.466,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Verder volgen we de Cao ziekenhuizen en naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden; dat wil zeggen: Je kunt zelf kiezen uit een mooi pakket aan extra’s.

Uren

36 uur per week

Salaris

Een vast contract van het Elkerliek en een salaris volgens functiegroep 60. De hoogte is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.466,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur).

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en past jouw achtergrond bij deze functie? Dan zijn we benieuwd naar jou! We ontvangen jouw sollicitatie graag.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure: bel of app met Ellen Verheijen (corporate recruiter) 06-11449655.

Reageer wél voor 8 juli, want de eerste gesprekken vinden al plaats in de week van 15 juli of in de week van 29 juli. Graag tot dan aan tafel!

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Informatie over Elkerliek Ziekenhuis

In het Elkerliek ziekenhuis is een patiënt een mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. Juist omdat ‘de mens’ dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht. Zo stimuleren we een nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen, zodat de patiënt (mens) geen ‘koude overdracht’ ervaart.......
Lees meer over Elkerliek Ziekenhuis

Elkerliek Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Hoofd Techniek Farma

  Toegevoegd op 12-07-2019 door Independent Recruiters

  Hoofd Techniek gezocht! Wil jij werken binnen de Farmaceutische industrie? Zoek jij een baan met flexibele werktijden? Geef jij graag leiding aan een team en ben jij expert op het gebied van onderhoud van gebouwen en technische installaties? Lees dan snel verder of reageer direct!De organisatie richt zich op het produceren van geneesmiddelen. Via een complex productieproces worden de grondstoffen verwerkt, volgens de GMP- richtlijnen, tot geneesmiddelen. Binnen het team dat verantwoordelijk...

  Independent Recruiters
 • Manager Communicatie

  Toegevoegd op 04-07-2019 door CuraMare

  Ben jij in je sas als coach met bewezen strategische ervaring en help jij ons verder te bouwen aan de positionering en de profilering van CuraMare en onze sterke merkreputatie bij onze stakeholders? Dan ben jij een potentiele kandidaat om onze bevlogen manager te worden! Bij bovengenoemde processen maar ook bij de praktische uitvoering, is de afdeling Communicatie van CuraMare intensief betrokken. Zij doet dat vanuit een duidelijke visie op communicatie, waarin de interne, externe en...

  CuraMare
 • Leidinggevende Eikenboom, Rintveld en Vesalius

  Toegevoegd op 03-07-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als algemeen leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en samen met de inhoudelijk leidinggevenden voor het integraal management van de zorgeenheden: Psychosomatiek Eikenboom, Eetstoornissen Rintveld en Neuropsychiatrie Vesalius. Deze zorgeenheden zijn gelokaliseerd in Zeist en Woerden en bevatten bij elkaar circa 150 FTE. Er zijn vijf teamleiders die je direct aanstuurt. Samen met drie inhoudelijk leidinggevenden vertegenwoordig je de zorgeenheden op...

  Stichting Altrecht
 • Hoofd Orthopedisch Centrum Anna

  Toegevoegd op 02-07-2019 door St. Anna Ziekenhuis

  Als leidinggevende van het Orthopedisch Centrum ben je integraal verantwoordelijk voor alle onderdelen van het centrum, te weten: de polikliniek orthopedie, de sport & beweegkliniek en de (poli)klinische fysiotherapie. We zien binnen deze functie een drietal aandachtsgebieden: Aansturen team en medewerkers. Je geeft (direct en indirect) leiding aan in totaal zo’n 45 fte. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening, optimale...

  St. Anna Ziekenhuis
 • Manager BGGZ Indigo Tiel 2019/203

  Toegevoegd op 24-06-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? De afdeling BGGZ Aansturing team BGGZ (ca. 5 FTE) Het uitvoeren van het vastgestelde personeelsbeleid zoals werving & selectieprocedure, functioneringsgesprekken, verzuimbegeleiding. Je draagt zorg voor het vinden van een goede balans tussen taken en mogelijkheden van en binnen het team, ziet toe op rooster en werktijdafspraken. Als zorgmanager werk je nauw samen met de teamleden en collega zorgmanagers. In goede onderlinge afstemming draag je zorg voor de vereiste...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank