Hoofd inkoop, logistiek en bedrijfsbureau locatie Harderwijk

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Jansdal
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 10-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als hoofd inkoop, logistiek en bedrijfsbureau heb je visie en ambitie welke je mede vorm geeft en verder uitbouwt. Je weet als geen ander waar ons ziekenhuis op het gebied van inkoop, logistiek en bedrijfsbureau over een aantal jaar moet staat om onze organisatie brede ambities waar te kunnen maken en wellicht zelfs te kunnen overtreffen. Externe en interne ontwikkelingen volg je op de voet en weet je door te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk. Je bent bereid te investeren om de organisatie en de medewerkers en daarmee de afdelingen waarvoor je verantwoordelijk bent op een hoger plan te tillen.

Je gaat volgens de vernieuwde visie op leiderschap aan de slag met het realiseren van doelstellingen van de afdelingen door het ontwikkelen en implementeren van tactisch beleid, het realiseren van een gezonde bedrijfsvoering, het zorgen voor een juiste informatievoorziening (met name financieel en technisch) en het mede realiseren van een kwalitatief hoogwaardige, veilige en verantwoorde zorg. Het optimaliseren en continu verbeteren van de inkoop-, plannings- en logistieke processen (operational excellence) binnen de verschillende afdelingen zijn belangrijke verantwoordelijkheden.

Je zal ook deelnemen aan diverse commissies en werkgroepen. Een goede samenwerking met de medisch specialisten en de andere afdelingen binnen het ziekenhuis zijn daarbij erg belangrijk. Verder ben je budgetverantwoordelijk.

Als leidinggevende stimuleer je als krachtig leider jouw medewerkers om mee te gaan in veranderingen en om vanuit hun professionaliteit en bevlogenheid direct of indirect hun bijdrage te leveren aan de zorg voor onze patiënten. Je weet daarbij jouw medewerkers maximaal in hun kracht te zetten. Je geeft leiding aan drie teams met in totaal circa 25 FTE . Jouw directe lijn is naar de Manager Facilitair Bedrijf. Je denkt met hem mee en brengt gevraagd en ongevraagd advies uit over de ontwikkeling van de afdelingen inkoop, logistiek en bedrijfsbureau op tactisch en strategisch niveau.

Gestelde eisen

Wat kun je aan arbeidsvoorwaarden bij ons verwachten?
Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt als hoofd inkoop, logistiek en bedrijfsbureau een jaarcontract met - bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Het salaris van een hoofd inkoop, logistiek en bedrijfsbureau bedraagt minimaal € 3.490,- en maximaal € 5.257,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 65 (FWG 3.0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Als hoofd inkoop, logistiek en bedrijfsbureau neem je deel aan ons Management Development (MD) programma en is er volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?
Een afgeronde opleiding op HBO / WO niveau aangevuld met vakinhoudelijke opleidingen (bv Nevi) maakt jou geschikt voor deze functie. Kennis van en ruime ervaring met leidinggeven, inkoop, logistiek en projectmanagement zijn een voorwaarde om je te kwalificeren voor deze functie.

Je houdt van processen en mensen en weet deze optimaal te mixen. Enerzijds ben je sterk in het optimaliseren van processen en anderzijds doe je dat altijd in nauwe samenwerking en verbinding met afdelingen, medewerkers en medisch specialisten. Jouw stijl is bouwen én verbinden. Dit resulteert in professionele en bevlogen medewerkers die weten wat hun bijdrage is aan het realiseren van de organisatiedoestellingen. Het aanspreken op gedrag, het uitdagen van medewerkers op hun deskundigheid als professional en het stimuleren van medewerkers om zich verder te ontwikkelen en te verbreden zijn aspecten die bij jouw managementstijl passen. Je maakt resultaatsafspraken met leidinggevenden op operationeel niveau en begeleidt hen bij de realisatie daarvan. Als fervent voorstander van veranderingen initieer en begeleid je veranderingen binnen de afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent.

Als jij een ambitieuze en doortastende professional bent, die stevig in zijn of haar schoenen staat en het overzicht behoudt in een dynamische, veranderende omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Uren

De functie wordt voor 36 uur per week ingevuld, verdeeld over 4,5 dag per week.

Salaris

Het salaris van een hoofd inkoop, logistiek en bedrijfsbureau bedraagt minimaal € 3.490,- en maximaal € 5.257,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 65 (FWG 3.0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werke

Meer informatie

Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan: Ronald Buisman.

Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Belangrijk om te weten:

 • je kunt solliciteren tot en met vrijdag 24 mei 2019;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder zullen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Rineke Middelkoop hoofd inkoop.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen.

Informatie over St. Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en Oostelijk Flevoland. Zorgen voor elkaar staat bij ons voorop! Mensen werken graag bij ons omdat ons ziekenhuis laagdrempelig is en een zeer informele sfeer kent. St Jansdal is gelegen nabij het......
Lees meer over St. Jansdal

St. Jansdal
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Teamhoofd kliniek Longgeneeskunde en MDL

  Toegevoegd op 16-05-2019 door Medisch Spectrum Twente

  Wij zoeken een ervaren verandermanager Een pittige job waarbij inhoudelijke kennis van meerwaarde is en je een complex team mag aansturen binnen de dynamiek van een ziekenhuis! Wij zoeken een Teamhoofd of eigenlijk een ervaren verandermanager met een “stevig gestel” en doorzettingsvermogen. Je beschikt van nature over verbindende kwaliteiten op diverse niveaus en bent in staat mensen mee te nemen, dat is zelfs een kracht van jou. Je mag ook best wat meer van de feiten zijn...

  Medisch Spectrum Twente
 • Teammanager Klinisch Chemie

  Toegevoegd op 13-05-2019 door Meander Medisch Centrum

  Het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) verricht diagnostiek voor medisch specialisten, huisartsen, verloskundigen, verpleeghuizen en ziekenhuizen binnen en buiten de regio. Het laboratorium maakt onderdeel uit van het laboratoriumcentrum, dat verder bestaat uit de bloedafname, trombosedienst, het laboratorium voor medische microbiologie en immunologie, de infectiepreventie en de klinische pathologie. Op het KCL werken 5 klinisch chemici, 1 klinisch chemicus in opleiding en 75 gemotiveerde...

  Meander Medisch Centrum
 • Manager Biomedical Support

  Toegevoegd op 18-04-2019 door Independent Recruiters

  Voor een producent van farmaceutische stoffen zoeken wij een Manager Biomedical Support. Heb jij een (bio)chemische achtergrond en kennis over registratie, kwaliteit en/of GMP? Ben jij in staat op een duidelijke en overzichtelijke manier te communiceren aan zowel belangrijke klanten als jouw team? Neem dan contact op!Als teamlead coach je 9 medewerkers en stimuleert dat zij zelfstandig kunnen functioneren. Je kijkt naar ontwikkelingen en stelt doelen, je evalueert de processen, resultaten en...

  Independent Recruiters
 • Manager Biomedical Support

  Toegevoegd op 26-03-2019 door Independent Recruiters

  Voor een producent van farmaceutische stoffen zoeken wij een Manager Biomedical Support. Heb jij een (bio)chemische achtergrond en kennis over registratie, kwaliteit en/of GMP? Ben jij in staat op een duidelijke en overzichtelijke manier te communiceren aan zowel belangrijke klanten als jouw team? Neem dan contact op!Als teamlead coach je 9 medewerkers en stimuleert dat zij zelfstandig kunnen functioneren. Je kijkt naar ontwikkelingen en stelt doelen, je evalueert de processen, resultaten en...

  Independent Recruiters

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank