Medewerker HR Support

Baan gegevens

 • Bedrijf: Altrecht
 • Plaats: Zeist
 • Plaatsingsdatum: 13-10-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als team hebben wij de verantwoordelijkheid om de processen zo eenvoudig, efficiënt en klantvriendelijk mogelijk te maken. Daarbij werken we - samen met collega's van ICT, functioneel beheer, vastgoed & facilitair en finance - aan het verbeteren van onze processen. Er liggen nog mooie kansen in het benutten van de mogelijkheden die onze software (Afas) biedt, met gedigitaliseerde workflows in Insite.

Voor het onderdeel personeelsadministratie zijn wij op zoek naar een collega. Je bent vraagbaak voor leidinggevenden en medewerkers in het gebruik van Insite, je geeft uitleg over regelingen van Altrecht, de Cao GGZ en zorgt ervoor dat alle wijzigingen correct en tijdig worden verwerkt. Daarbij kun je denken aan indiensttredingen (inclusief opmaken arbeidsovereenkomsten), overplaatsingen, wijziging arbeidsvoorwaarden, ouderschapsverlof, functiewijziging, wijziging in de organisatiestructuur, etc. Uiteraard borg jij dat voor elke wijziging alle benodigde gegevens en bewijsstukken aanwezig zijn. Vragen ontvangen en beantwoorden we voornamelijk via e-mail en telefoon. Klanten rekenen op onze bereikbaarheid en deskundigheid.
Wij werken met uniforme werkinstructies en checklists. Het verbeteren van deze instructies is ook onderdeel van jouw werk, jij weet er immers alles van! Datzelfde geldt als je merkt dat een proces niet goed loopt of tot vragen van klanten leidt; jij komt met oplossingen om knelpunten structureel op te lossen. Initiatief wordt dan ook zeer gewaardeerd.
Om onze klanten tijdig te helpen is het belangrijk dat je samen met je collega's goed prioriteert en bewaakt dat afspraken worden nagekomen. Als team zorg je voor oplossingen. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid met de daarbij behorende zeggenschap.
Goed samenwerken maakt deze functie leuk en vereist dat je een echte teamspeler bent. Feedback geven en ontvangen behoort voor jou dan ook tot je natuurlijke gedrag om ervoor te zorgen dat we het elke dag een beetje beter doen.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor een jaar, van 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris in functiegroep 45 van de GGZ Cao (max. € 3396,- per maand)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%) en een goede pensioenregeling
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 'Alflex', waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een fiets, een sportschoolabonnement of een aanvullende reiskosten vergoeding
 • Goede opleidings- en thuiswerkfaciliteiten
Wat breng je mee?
Wij verwachten dat je een goede aanvulling op ons team bent als je:
 • Een aantal jaren werkervaring op een HR administratie hebt
 • Klantgericht, dienstverlenend en initiatiefrijk bent ingesteld
 • Een teamspeler bent en stevig in je schoenen staat
 • Ervaring hebt in het gebruik van personeel informatiesystemen, bij voorkeur AFAS Profit en Insite
 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Het leuk vindt om processen te verbeteren en daar ook actief aan bijdraagt
Nieuwsgierig geworden?

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op met ons.

Bijzonderheden

Interne en externe sollicitanten worden tegelijk in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat bij voorrang.

Gestelde eisen

....................

Uren

40

Informatie over Altrecht

HR Support verzorgt voor Altrecht de volledige personeels-, verzuim- en salarisadministratie. We verwerken alle wijzigingen, voeren controles uit en helpen de medewerkers en leidinggevenden bij uiteenlopende vragen. Dit doen we met een informeel team van 10 collega’s vanuit een prachtig oud pand in Zeist, gelegen in een bos. Dit pand is ook de uitvalsbasis voor alle andere collega’s van HRM. Hier werken we prettig samen met HR business partners, recruiters, beleidsmedewerkers, opleidingscoördinatoren, verzuimmedewerkers etc. Kortom: veel verschillende disciplines met als ons gezamenlijke doel de medewerkers en leidinggevenden binnen Altrecht zodanig te faciliteren dat zij de best mogelijke zorg aan onze cliënten kunnen leveren.

Altrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Medewerker Roosterbureau en in de zorg

  Toegevoegd op 12-10-2021 door Dianet

  Afdeling : Personeel & Organisatie Plaats : Utrecht Uren : 28 uur per week Ingangsdatum : zo spoedig mogelijk Functietype : Contract voor onbepaalde tijd Salaris : FWG 45 Cao Ziekenhuizen Reageren voor : 22 oktober 2021 Ben jij een kei in analyseren, verbinden en puzzelen? Dan maken we graag kennis met jou! Dit ga je doen Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Als planner bij Dianet draag jij daar een belangrijk steentje aan...

  Dianet
 • Communications Officer (24h) - Temporary

  Toegevoegd op 07-10-2021 door Independent Recruiters

  You will organize the logistics (for example: room reservation, catering, agenda, speakers) prior to visits, will be present during the visit for on-site support and support potential aftercare (evaluation). In addition you will provide support for governance related projects; you will manage and provide support for the publication review system, ensure an updated publication database and prepare the agenda for the publication steerco as well as take minutes. And finally, you will help...

  Independent Recruiters

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank