Verpleegkundig specialist Indigo (1/6/2021)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Altrecht
 • Plaats: Zeist
 • Plaatsingsdatum: 01-06-2021
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Over jou
Zelfstandig, praktisch en klant- en resultaatgericht past helemaal bij wie jij bent.
Je hebt affiniteit met chronisch psychiatrische problematiek en je werkt graag vanuit een kortdurende focusgerichte behandelvisie.
Je krijgt er energie van om zelfstandig te werken; afspraken maken met verwijzers en netwerken horen hier vanzelfsprekend bij.
De huisarts weet dat hij/zij altijd bij jou terecht kan en je past je makkelijk aan bij de 'kleur' van de huisartsenpraktijk/het gezondheidscentrum of de wijk.
Je bent graag onderdeel van een team, en waar nodig geef je supervisie aan medebehandelaars of collega's in opleiding.
Je gelooft in het Indigo concept en draagt dit actief uit.
Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist en staat als zodanig BIG-geregistreerd en beschikt over een AGB-code.

Interessant, maar wat bieden we dan?
Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf. Als je bij ons begint start je z.s.m. met onze tweedaagse opleiding waar je kennis maakt met de Indigo werkwijze en het kortdurend behandelen. Bij Indigo werken betekent ook dat je deel uitmaakt van een landelijke organisatie waarin iedereen veel kennis deelt en de missie heeft de zorg in Nederland te verbeteren. Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen en collega's met een brede expertise, maar is er ook ruimte om jezelf actief te ontwikkelen. Ook bieden wij geregeld nieuwe (e-learning) opleidingen aan om ervoor te zorgen dat de kennis van de hulpverleners optimaal is.

Je krijgt een baan voor 24 -36 uur voor onbepaalde tijd, salariëring volgens CAO GGZ, schaal 65 en tot 31-10- 2021 een arbeidsmarkttoeslag van 5%. Indigo heeft geen crisisdienst waardoor er sprake is van regelmatige werktijden. Je werkt in Utrecht Stad in een team van 13 hulpverleners.

Indigo heeft aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals diverse scholingsmogelijkheden, zowel face to face als via e-learning.

Over Indigo
Indigo wil mensen met (risico) op psychische klachten, direct en dichtbij, goede hulp aanbieden. Hierdoor kunnen cliënten zo snel mogelijk regie nemen over hun eigen leven en deelnemen aan de samenleving. Door preventie, de POH-GGZ-functie en het behandelen in de Basis GGZ kunnen wij zorg op maat bieden. Dit is onze missie waar ruim 800 medewerkers zich iedere dag voor inzetten. Daarmee bereiken wij jaarlijks meer dan 160.000 mensen.
Indigo investeert gezamenlijk in marketing, E-health, kwaliteit van zorg en onderzoek. Wij hebben een eigen Indigo Handboek "Focus in de Basis GGZ" en bijbehorende opleidingen voor onze behandelaren en hulpverleners.

Over de regio
Indigo Midden-Nederland bestrijkt een werkgebied dat zich uitstrekt over Flevoland, West-Veluwe, Gooi- & Vechtstreek en de provincie Utrecht. Met 160 werknemers in dit gebied worden er gemiddeld 8.000 cliënten per jaar behandeld in de Basis GGZ. Het aantal kinderen en jongeren dat door overeenkomsten met gemeentelijke regio's behandeld werd, bedroeg 1.200. Ruim 75% van de cliënten waren nog niet eerder in behandeling geweest bij Indigo.

Meer informatie
Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Henny van Doremalen, Regiomanager Zuid te bereiken via 06-22228119.

Gestelde eisen

....................

Uren

40

Informatie over Altrecht

Ben jij de expert in het verlenen van psychische verpleegkundige zorg waarbij je focust op zelfregie van de cliënt?Over je nieuwe baan als Verpleegkundig specialistAls Verpleegkundig Specialist bij Indigo ben je regiebehandelaar van alle prestaties in de Basis GGZ. Je ziet voornamelijk cliënten in de chronische prestatie en werkt daarin samen met mede-behandelaren en een psychiater. Doel is het behouden van stabiliteit bij cliënten met een chronische psychiatrische stoornis.Daarnaast ben je als VS ook inzetbaar voor klachtgerichte behandelingen.Als verpleegkundig specialist draag je zorg voor de medicamenteuze controles en daarbij behorende onderzoeken, ben je alert op veranderingen in de situatie en onderneemt daarin de benodigde acties. In elke behandeling wordt indien mogelijk gebruik gemaakt van E-health en wordt er een periodiek een ROM afgenomen.Je levert een bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsvorming gericht op de verdere ontwikkeling van Indigo binnen de Basis GGZ. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar er collega's zijn die werkzaam zijn als POH-GGZ en waar de specialistische GGZ bereikbaar en toegankelijk is. Daarmee kun je de zorg voor jouw cliënten eenvoudig af- & opschalen waardoor je goed zorg op maat kunt leveren.Er is veel ruimte om je te ontwikkelen onder andere op het gebeid van farmacotherapie. De caseload biedt veel afwisseling door de combinatie van chronische problematiek (zowel psychotische, depressieve en persoonlijkheidsproblematiek) als ook korter durende behandelingen.

Altrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater ART klinieken

  Toegevoegd op 22-06-2021 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen van de inhoud. Als psychiater ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houd je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek en het geven van supervisie aan de VIOS. In het bijzonder ben je nadrukkelijk betrokken bij hoog complexe...

  Stichting Altrecht
 • GZ-psycholoog Centrum Psychodiagnostiek Altrecht

  Toegevoegd op 22-06-2021 door Altrecht

  Wat ga je doen? Het afnemen van en supervisie over psychodiagnostisch onderzoek Supervisie over- interpreteren & rapporteren van de uitkomsten van testen en vragenlijsten Teruggave aan patiënten van onderzoeksbevindingen Bijhorende administratieve werkzaamheden Wat bieden wij jou? Het comfort van een aanstelling voor bepaalde tijd Een marktconform salaris in FWG 65 van de GGZ CAO Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)...

  Stichting Altrecht
 • GZ-Psycholoog ter zwangerschapsvervanging bij het team het jonge kind

  Toegevoegd op 21-06-2021 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als GZ-psycholoog speel je een belangrijke rol, in de behandeling van onze patiënten. Binnen een multidisciplinair team houdt je je bezig met intakes, het opstellen van behandelplannen en psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast voer je individuele en/of groepsbehandelingen uit.Naast jouw rol in behandeling en onderzoek vinden wij ook jouw mening over de ontwikkeling van het behandelbeleid en de kwaliteit van zorg belangrijk. Om de zorg aan onze patiënten te blijven verbeteren...

  Stichting Altrecht
 • Basispsycholoog Rintveld Eetstoornissen (9/6/2021)

  Toegevoegd op 09-06-2021 door Altrecht

  Waar kom je te werken? Rintveld is een gespecialiseerd centrum voor de behandeling van kinderen en volwassenen met ernstige eetstoornissen. Naast poliklinische behandeling en een dagbehandeling beschikken we over een kliniek met 30 bedden. Rintveld is een zorgeenheid waar de medewerkers elkaar goed kennen en nauw met elkaar samenwerken. We willen ons onderscheiden door een professioneel en plezierig werkklimaat, met ruimte voor ambitie en innovatie. Rintveld fungeert op het gebied van...

  Stichting Altrecht
 • Ambulant Behandelmedewerker kind en Jeugd

  Toegevoegd op 03-06-2021 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als behandelaar binnen team het jonge kind voer je ouder-baby/kind observaties uit en komt er zicht op de ouder-kindinteracties binnen het gezin, waar vaak psychische problematiek van de ouders een rol speelt. Je behandelt de ouder-kindrelatie in de thuissituatie. Doelen zijn gericht op het bevorderen van de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind en het bevorderen van het mentaliserend vermogen van ouders om zo de gezonde ouder-kindrelatie te bevorderen en te...

  Stichting Altrecht

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank