Klinisch Psycholoog locatie Woerden

Baan gegevens

 • Bedrijf: Altrecht
 • Plaats: Zeist
 • Plaatsingsdatum: 21-03-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Je bent als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Je vindt het prettig om te werken in een multidisciplinair team. Je bent in staat om in samenwerking met directe collega's en de ketenzorgpartners programma's te verbeteren of te ontwikkelen. Ook geef je inhoud en een gezicht aan de voordeur, de intake- triage- en adviesactiviteiten. Door een deskundig en vlot antwoord op vragen ben je klantgericht en succesvol in je consultfunctie.

Als professional coördineer je niet alleen de vragen voor intake vanuit externe verwijzers maar ook de interne verplaatsingen binnen Altrecht. Je bent een sociaal vaardig en prettig contactpersoon voor de ketenpartners en collega's en zorgt mede daardoor voor een snelle en makkelijke toegankelijkheid van de zorgverlening. Van nature ben je iemand die open staat voor vernieuwing en die geneigd is om zaken op een andere manier aan te pakken ('out-of-the-box'). Je bent in staat om teamprocessen te herkennen en deze te begeleiden om mede daarmee de kwaliteit binnen het team te waarborgen. Je weet mensen te en je geeft met een gezonde dosis overtuigingskracht richting aan het zorgbeleid. De combinatie van sociale en communicatieve vaardigheden maken je tot een goede gesprekspartner.

Wat bieden wij jou?

 • Het comfort van een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Een marktconform salaris in FWG 70 van de GGZ CAO.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand).
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 'Alflex', waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement.
 • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ.
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team.
 • De mogelijkheid om mee te denken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënt.
 • Een persoonlijk opleidingsbudget t.b.v. herregistratie in het BIG-register van € 1.760,- (o.b.v. 36 uur) per jaar.
 • De kans om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen. We gaan hierover graag met je in gesprek.
Wat breng je mee?
 • Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding tot Klinisch psycholoog, met bijbehorende BIG registratie en agb-code. Ben je bijna klaar met jouw opleiding tot Klinisch psycholoog? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
 • Ervaring met systeemgericht werken en EMDR is een pré.
Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?

Je kunt tot 22 april a.s. reageren.
Voor meer informatie over deze functie en de procedure kun je contact opnemen met Geert-Jan Bongers, Leidinggevende Persoonlijkheidsstoornissen op tel.nr.: 06-20747204.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat we bij gelijke geschiktheid voorrang.

Gestelde eisen

....................

Uren

40

Informatie over Altrecht

De Zorgeenheid Persoonlijkheidsstoornissen is een dynamische, vooruitstrevende eenheid waar gespecialiseerde GGZ behandeling wordt geboden aan patiënten met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Het behandelaanbod wordt vanuit diverse (regionale) teams vormgegeven op psychotherapeutische grondslag in diverse settings (ambulant, deeltijd, klinisch, AMBIT).Het ambulante behandelteam Woerden richt zich op diagnostiek en psychotherapeutische behandeling van patiënten met voornamelijk cluster B en C persoonlijkheidsproblematiek die onvoldoende hebben kunnen profiteren van behandeling binnen de BGGZ of van individuele monotherapieën binnen de SGGZ.GIT-PD, is een integratieve psychotherapeutische methode gebaseerd op wetenschappelijk bewezen effectieve interventies voor patiënten met persoonlijkheidsproblematiek. Het integreert diverse therapeutische interventies binnen een duidelijk gestructureerd behandelkader. De methode gaat uit van intensieve samenwerking vanuit een multidisciplinair team. Tevens biedt het team ook Schema Focused Therapie (SFT) aan, in met name groepsgerichte vormBinnen het GIT-PD team Woerden is een vacature ontstaan voor een klinisch psycholoog. In deze functie maak je als hoofdbehandelaar onderdeel uit van een multidisciplinair team, ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload en die van een deel van je collega's. Je bent in het team portefeuillehouder psychodiagnostisch onderzoek, je neemt deel aan intakes en contracteertrajecten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het opzetten, ontwikkelen en het bieden van groepsbehandelingen en ander aanbod vanuit het team.

Altrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychomotorisch Therapeut op Aruba – min. één jaar

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Psychomotorisch Therapeut op Aruba Voor Stichting Geestelijke Gezondheidszorg op Aruba zoeken wij een psychomotorisch therapeut die beschikbaar is voor minimaal één jaar. Ga jij deze internationale uitdaging op het tropische Aruba aan? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Werkzaamheden Als psychomotorisch therapeut onderzoek en begeleid jij cliënten met psychische klachten door het gebruik van lichamelijke oefeningen. Voorbeelden...

  TMI
 • Operatieassistent in Sittard (24-36 uur p/w)

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Operatieassistent in Sittard (24-36 uur p/w) Dit ziekenhuis beschikt in totaliteit over 21 operatiekamers verdeeld over 2 locaties (Heerlen en Sittard). De afdeling Operatiekamers biedt OK-faciliteiten, in de meest ruime betekenis, aan alle voorkomende OK-specialismen, behoudens cardiochirurgie. Momenteel zijn we op zoek naar meerdere operatieassistenten voor deze locatie, de vacature is voor 24-36 uur per week. Over de functie en de afdeling Een sprekend voorbeeld van een...

  TMI
 • OK-assistent Vacature regio Utrecht

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature OK-assistent regio Utrecht Voor een ziekenhuis in regio Utrecht zoeken wij een ervaren Operatieassistent. Het betreft een fulltime functie, bij voorkeur ben je per direct beschikbaar. Parttime werken is in overleg eventueel ook mogelijk. Duur van de functie is in ieder geval een half jaar, met optie op verlenging. Het is bij deze functie wel van belang dat je affiniteit hebt met kinderen en bereid bent om alle diensten te draaien (waaronder ook avond, nacht en weekend). Jouw...

  TMI
 • Operatieassistent regio Haarlem/Hoofddorp

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Operatieassistent regio Haarlem Zou jij als operatieassistent graag een nieuwe uitdaging aangaan? Ervaring opdoen in een nieuwe omgeving, meer afwisseling in je werk en het liefst ook nog tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden? Ga dan aan de slag via TMI! Wij bieden je een detacheringscontract voor (minimaal) 24 uur per week, waarbij je afwisselend aan de slag kan bij diverse ziekenhuizen, je een bovengemiddeld salaris krijgt en de mogelijkheid krijgt van een leaseauto. Heb je...

  TMI
 • Operatieassistent regio Assen

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Operatieassistent regio Assen Zou jij als operatieassistent graag een nieuwe uitdaging aangaan? Ervaring opdoen in een nieuwe omgeving, meer afwisseling in je werk en het liefst ook nog tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden? Ga dan aan de slag via TMI! Wij bieden je een detacheringscontract voor (minimaal) 24 uur per week, waarbij je afwisselend aan de slag kan bij diverse ziekenhuizen, je een bovengemiddeld salaris krijgt en de mogelijkheid krijgt van een leaseauto. Heb je interesse...

  TMI

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank