Ervaringswerker voor Project Wachten Waard

Baan gegevens

  • Bedrijf: Altrecht
  • Plaats: Zeist
  • Plaatsingsdatum: 27-12-2022
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Starter
  • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor de duur van een jaar (pilotperiode)
  • Een salaris in FWG 40 of 45 (afhankelijk van opleidingsachtergrond en ervaring) van de GGZ CAO
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 'Alflex', waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
  • Een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je écht het verschil kunt maken voor onze cliënten
  • Verschillende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven groeien in jouw rol als ervaringswerker
  • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team en de mogelijkheid om mee te denken over verbeteringen en ontwikkelingen.
Wat breng je mee?
  • Je hebt een afgeronde agogische opleiding op minimaal MBO niveau 4 of HBO (bijvoorbeeld SPW, SPH, MZ of Social Work), of een andere passende achtergrond
  • Je hebt de opleiding of training op gebied van ervaringsdeskundigheid (zoals 'Werken met eigen ervaring', 'Herstellen doe je zelf' of 'TOED') gevolgd of de bereidheid dit te volgen
  • Kennis van de organisatie, de GGZ en de sociale kaart vanuit cliëntperspectief
  • Je hebt eigen ervaringen met psychiatrische problematiek die bij de doelgroep van onze patiënten past en kunt dit professioneel inzetten
  • Je bent iemand die oog en oor heeft voor het hele verhaal van de patiënt en juist daarom ben je sterk in het maken van contact met patiënten, naasten en netwerkpartners
  • Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier
  • Jij denkt graag in mogelijkheden in plaats van in problemen, en zet hierbij jouw creatief oplossend vermogen in
  • Je bent zelfredzaam, werkt graag in een dynamische omgeving en hebt een hoge stressbestendigheid
Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken en welke rol de ervaringswerkers hebben. Voor informatie over de functie kun je terecht bij teammanager Petra Linsen, telefoon: 06-83892786

Bijzonderheden
De vacature sluit 4 januari 2023.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Gestelde eisen

....................

Uren

40

Informatie over Altrecht

Het pilotproject Wachten Waard biedt wachtlijstbegeleiding in de vorm van een voorbereidingsgroep. Door middel van wekelijkse groepssessies begeleid door 2 ervaringsdeskundigen, wordt lotgenotencontact gefaciliteerd aan andere cliënten die in eenzelfde situatie zitten en wachten op eenzelfde soort behandeling. De ervaringswerkers maken uitwisseling tussen de lotgenoten mogelijk, hanteren een oplossingsgerichte aanpak zonder een situatie te persoonlijk of therapeutisch te maken en herstellen de rust in de groep wanneer dat nodig is. Er wordt geen behandeling geboden, wel worden de cliënten ondersteund en de belangrijkste randvoorwaarden aangepakt om de behandeling goed te kunnen starten. Er wordt met de voorbereidingsgroep daarom zowel gebouwd aan het vertrouwen van de cliënt in de behandeling, als aan de praktische en sociale omstandigheden van cliënten. Beoogd doel is dat cliënten hierdoor voorbereid en succesvol kunnen instromen in de behandeling wanneer zij aan de beurt zijn.Ben jij één van de twee ervaringswerkers die de uitdaging aandurft om mee te werken aan het pilotproject Wachten Waard? Een project dat wordt gestart vanaf half januari 2023 binnen regio Utrecht ZuidOost en waar de functie van ervaringswerker nog niet volledig is uitgekristalliseerd.We zijn uitdrukkelijk op zoek naar collega's met eigen ervaringen met psychiatrische problematiek die ervaring hebben met groepstherapie (bij voorkeur persoonlijkheidsproblematiek).Je bent in staat mensen te verbinden, zowel individueel als groepsgericht te werken en hebt het vermogen om te reflecteren op eigen ervaringen en dit professioneel in te zetten.De ervaringswerkers kunnen in lastige situaties (bijv. mbt groepsdynamiek) intervisie vragen bij de pilotgroep.

Altrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
  • Lab Coördinator (Tijdelijk)

    Toegevoegd op 01-06-2023 door Independent Life Science

    Deze unieke farmaceutische organisatie is volop in beweging en daarom op zoek naar versterking!Ben je geintresseerd in de ontwikkeling van levensreddende geneesmiddelen en ben je op zoek naar een omgeving waar jij écht het verschil kan maken in de medische wereld? Heb jij je gespecialiseerd in Microbiologie en ben je toe aan jouw volgende stap om als leidinggevende een team van professionals aan te sturen?Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking!Deze organisatie is verantwoordelijk...

    Independent Recruiters
  • Lab Coördinator (Tijdelijk)

    Toegevoegd op 01-06-2023 door Independent Life Science

    Deze unieke farmaceutische organisatie is volop in beweging en daarom op zoek naar versterking!Ben je geintresseerd in de ontwikkeling van levensreddende geneesmiddelen en ben je op zoek naar een omgeving waar jij écht het verschil kan maken in de medische wereld? Heb jij je gespecialiseerd in Microbiologie en ben je toe aan jouw volgende stap om als leidinggevende een team van professionals aan te sturen?Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking!Deze organisatie is verantwoordelijk...

    Independent Recruiters
  • Lab Coördinator (Tijdelijk)

    Toegevoegd op 23-05-2023 door Independent Life Science

    Deze unieke farmaceutische organisatie is volop in beweging en daarom op zoek naar versterking!Ben je geintresseerd in de ontwikkeling van levensreddende geneesmiddelen en ben je op zoek naar een omgeving waar jij écht het verschil kan maken in de medische wereld? Heb jij je gespecialiseerd in Microbiologie en ben je toe aan jouw volgende stap om als leidinggevende een team van professionals aan te sturen?Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking!Deze organisatie is verantwoordelijk...

    Independent Recruiters
  • Lab Coördinator (Tijdelijk)

    Toegevoegd op 03-05-2023 door Independent Life Science

    Deze unieke farmaceutische organisatie is volop in beweging en daarom op zoek naar versterking!Ben je geintresseerd in de ontwikkeling van levensreddende geneesmiddelen en ben je op zoek naar een omgeving waar jij écht het verschil kan maken in de medische wereld? Heb jij je gespecialiseerd in Microbiologie en ben je toe aan jouw volgende stap om als leidinggevende een team van professionals aan te sturen?Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking!Deze organisatie is verantwoordelijk...

    Independent Recruiters
  • ANIOS Bipolair

    Toegevoegd op 22-12-2022 door Altrecht

    Wat ga je doen?Als basisarts werk je onder supervisie van de psychiater. Je wordt betrokken bij zowel de diagnostiek, somatische zorg en medicamenteuze behandeling van onze patiënten. Onze patiënten hebben vaak een complexe combinatie van psychiatrische stoornissen en verslaving. Dit maakt jouw caseload zeer afwisselend.Je bent alert op veranderingen in de situatie van patiënten en onderneemt zonodig actie. Je werkt hierbij nauw samen met je collega's van andere disciplines.Als lid van het...

    Stichting Altrecht

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank